Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
-
mezis
félisten
válasz Atomantiii #106286 üzenetére
Garázs előtti részt az utcáig betonoztuk úgy, hogy vannak a betonban tenyérnyi lyukak. Beton alatt kavics ágy. A beton közepén az egyik lyukon ezt a sódert dúrta ki, amikor nagyon felidegesítettem.
Akkor hagytam abba a molesztálást. Nem kell az nekem vakond túrás a szoba közepén....mezis
-
-
-
bhonti
aktív tag
1 kis eurót esetleg valakinek?
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
aldebaran
őstag
válasz Marci79 #106274 üzenetére
Foltom Kft:
B oszloptól körbe ( vezető üléssor mögötti üvegek+ hátsó szélvédő) 28- 33 000Ft, a fóliától függően.
A vezető melletti oldalüvegekre szigorú szabály vonatkozik, ugyanis a fóliának és az üvegnek együttesen 70 % fényt kell, hogy átengedjen.
A műhelyünkben fénymérővel megtudjuk mérni, hogy lehet-e szabályosan fóliázni, amennyiben lehet 15 000Ft.
Időigénye a fóliázásnak kb. 3 óra, előzetes időpont egyeztetés alapján.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
zsolti1902
aktív tag
Nekem 1 éve rakták fel a B oszlop mögé. Műbizonylatos, minden ablakon van kis Suntech matrica.
Egy hete voltam műszakin, lefényképezték a fóliát meg elkérték a műbizonylatot és egy szót nem szóltak.My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Salex1 #106287 üzenetére
Ne szivasd magad, sorszámozott lumar volt a hátsó ablakokon de nem volt műbizonylat (kb 12 éve rakták fel...) így nem ment volna át, inkább leszedtem. Ezzel oldottam meg:
Sőt még a Nagy-Magyarország matricát is leszedették a hátsó ablakról, megyek is az ombucmanhoz... ja, hogy Nekem nem lehet...
¯\_(ツ)_/¯
-
mezis
félisten
válasz Atomantiii #106255 üzenetére
Csinálhatsz bármit, akkor megy el, amikor levadászta a területet. Pajorokat is gyéríti, vagyis hasznos.
Én slaggal szoktam visszamosni a kitúrt földet. Ilyenkor egy idő után csak betömi a vízbetörés helyét, de nem túr ki földet.mezis
-
Atomantiii
addikt
válasz Chesterfield #106260 üzenetére
Köszönöm a tippeket, majd próbálkozom. Ha még bántani is akarnám az sem jönne össze egyszerűen, mivel mindig házon kívül van így teljesen kiszámíthatatlan mikor bukkan fel.
-
Popes
őstag
Sziasztok! Huawei mediapad t1 7.0 -ben kellene touch screen-t cserélni, hová érdemes vinni? (vagy érdemesebb megrendelni külön, és kicserélni?)
Deus ex machina
-
Zola007
veterán
válasz 7Sony7 #106279 üzenetére
Majd ird be kerlek a dolgot, mert tobbeket erdekel a tema
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
7Sony7
addikt
válasz diablo1984 #106278 üzenetére
Jövő hónapban műszaki. Majd kiderül.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz diablo1984 #106276 üzenetére
Akkor ennek még utánajárok, de úgy tudom, hogy a plasztikkártya és az ablakokon a matrica elég.
-
Marci79
senior tag
válasz Marci79 #106213 üzenetére
Megoldódott!
Fóliáztatott valaki kocsit (üveget) az utóbbi időben? Milyen árban van a B mögöttiek és a hátsó?
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
birq
tag
Sziasztok!
Fürdőszoba felújításhoz kellene nekem ember, aki szétveri nullára a fürdőszobát, valamint a kádat, szanitereket, törmeléket elszállítja.
üdv: Attila
-
rob72
tag
Van e valakinek laptop doboza , Debrecenben ?
amit nem használ, vagy megmaradt a régiből ,már régóta otthon porosodik esetleg, és amibe elfér egy 15.6 -os gép ? sör -csokit vinnék érte
PÜ-ben kérhetném a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Debrecenben hol tudok ma koax kábelt csináltatni végekkel együtt? Össz-vissz 2m kábel kellene
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Egy szép és komoly óra és egy Cyco TK-Life túra bicikli még mindig eladó!
Valamint van egy Canon PIXMA iP1900 nyomtató,már rég nincs használva,a patronok nincsenek benne.Maga a gép hibátlan,szerintem 50 oldal sem lett nyomtatva vele.Hajdúböszörmény közelében van.
Akit érdekel,írjon privátot.[ Szerkesztve ]
-
mamusz11
tag
Gigabyte GTX950 2Gb --33000Ft!
Próbagarival,dobozában!
Érd PM!Learning never exhausts the mind!
-
7Sony7
addikt
Ha már fogdoki, akkor Dr. Péter László-nál voltam párszor, (még akkor az egyetem sugárúton rendelt) és teljesen meg voltam vele elégedve.
Más: Próbált már valaki csupasz OSB-re nemesvakolatot felkenni?
-
zolikaDB
veterán
Dr Major Peter, Budai Nagy Antal. Ha fogorvos, jo munka, emberi hangnem, akkor csak ő!!!
-
Chesterfield
őstag
Sok sikert, a kíméletes módszerek közül nekem semmi nem vált be.
Tudtommal magánterületen irtható, de azért ha lehet próbáld mégis életben hagyni. -
gps76
őstag
A kertben nálam igaz vakond, - de hasonló - az őrölt bors a lyukjába amit nem igazán szeret.
-
Salex1
őstag
Nekem a gázolaj jött be, igaz időleges. Minden túrásba rakok egy kb 2x2 cm-es gázolajba mártott rongy darabot. Ha kitartó vagy elmegy.
-
törölt tag
Égess kénlapot a járatában.
-
pomorski
őstag
Falun petróleumos csutkát szoktak dugdosni az emberek a lyukakba, ezzel próbálják elvenni a kedvét.
-
Atomantiii
addikt
Valószínűleg beköltözött hozzánk egy földi kutya (vagy legalábbis a goggle alapján nagyon úgy néz ki), én még nem láttam, de múltkor egyszer kibújt a földből majd vissza.
Mivel lehetne elvenni a kedvét és rávenni arra, hogy elköltözzön? Ugye védett állat, bántani nem akarjuk de nagyon bosszantó, hogy az egész udvart, egy nagy diófa tövét és a füvet már feltúrta.
Akárhányszor temetem vissza a földet másnapra mindig vissza dúr valahol vagy csinál másik járatot és végig dúr mindent újra..
Biztos nem vakond, mert az más lyukakat csinál, pocok sem valószínű vagy hasonló rágcsálók, mert a szemes kukoricán látszana ha odajárna enni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Atomantiii #106247 üzenetére
Ja, ati. Közel két hét alatt nem bírt válaszolni a privátomra.
-
copass
veterán
válasz Sanki #106241 üzenetére
fizetősnél más a hangnem!
a klinika fogászatig azt se tudtam hogy van olyan hogy fogászati ct!
mert panoráma röntgenen meg nem látszik minden rendesen. nekem nagy mákom van mert az a doki kezel aki oktatja a diákoknak a tömést! klinika szájsebészet meg űrtechnika, a csapó utcai szájsebészet egy vágóhíd."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
törölt tag
válasz Atomantiii #106243 üzenetére
Csak pár darab.
-
Sanki
addikt
válasz Atomantiii #106243 üzenetére
ALAPlap
-
törölt tag
Debrecenben foglalkozik valaki döglött alaplapok felvásárlásával?
-
Sanki
addikt
válasz copass #106220 üzenetére
Én párszor voltam a körzeti fogorvosnál (Tócóskert tér 6-7), aki folyamatosan bunkózott meg lekezelt, ugyanis nem bírok semmilyen orvosi beavatkozást - rosszul vagyok ilyen helyeken (+hemofóbia is) - egyáltalán nem úgy kezelt, hogy kényelmesen érezhettem volna magam, még én voltam a hibás amiért rosszul merem magam érezni.. Kétszer beletörte a fogamat és mehettem a szájseb-re, egyszer a csapó utcaira, ott rendesen lekezeltek, kb. 1 óra 15 percig voltam bent, mire helyrehoztak és kiszedték a fogam (ott a felső fogaim állása is elment szerintem miközben kínzott a körzeti...) másodszor pedig a szent anna utcaira mentem, ott is rendesek voltak.
Utána ismerősöm ajánlotta a kristály utcai fogorvosi rendelőt és elmentem magánkezelésre. Na azt a helyet ajánlom, az orvosok mind rendesen álltak hozzám, úgy adták be az érzéstelenítőt, hogy nem is éreztem. Becsukatta a szemem és nem éreztem ahogy beadta, annyira hogy vissza is kérdeztem, hogy "biztos készen vagyunk"?
Ameddig rosszul voltam folyamatosan kezeltek, addig nem is engedtek el, míg jól nem éreztem magam.Inkább kifizettem a tízezreket, mint, hogy lelkileg tönkretegyenek az ilyen "profi" körzeti orvosok.
-
törölt tag
válasz bobace #106230 üzenetére
Annyiban egyszerűsödött, hogy most már nem építési engedélynek hívják. De ugyanúgy kell róla terv, költségaszámítás, környezetterhelési vizsgálat és egyebek. Vezetni kell az elektronikus építésinaplót is. Szóval összességében semmivel sem lett egyszerűbb. Sőt, szinte több adminisztráció van vele, mint korábban.
-
rob72
tag
Van e valakinek laptop doboza , Debrecenben ?
amit nem használ, vagy megmaradt a régiből ,már régóta otthon porosodik esetleg, és amibe elfér egy 15.6 -os gép ? sör -csokit vinné érte
PÜ-ben kérhetném a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz bobace #106232 üzenetére
köszi, akkor kb rendben van.
Minden nap főzök és kicsit kevésnek tűnt, hogy 2 köbmétert fogyasztottam mióta nincs fűtés, ami 250 Ft.
Vagyis nem a mennyiség, az ár.Eddigiekben villany volt, szülői házban palackossal toltuk, ott durván 2-3 hónapig volt elég egy 11.5 kg palack légkörin ~5m3, így hasonló a fogyasztás, viszont mikor villannyal főztem, távhős volt a melegvíz és a hűtőt mértem, akkor azért elment 20-40 kW főzésre, ami 1000-2000 Ft. Azért jóval takarékosabb vezetékes gázról főzni mint villanyról, a villany partyban van a palackos gázzal árban.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
stb123
tag
Eladó mikrofonos fülhallgató: KZ ATE
-
bobace
addikt
válasz Zola007 #106225 üzenetére
Nekünk 2-3 köbméter/hó. Max 500 Ft. Csak a havi alapdíj magában 1000 Ft.. Emiatt 1500 a vége.
A sütő nekünk elektromos, jobban szeressük (tehát csak főzőlap van)Panelben ahol gáz van, tiszta rablás, amit elkérnek átalányként, de az másik tészta..
sto1911: Mesélj még! Mik történtek?
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
válasz copass #106228 üzenetére
A városházán voltam bent, azt megoldjuk, hogy megfeleljen. Nem mintha az ingatlan megfelelne amúgy jelenlegi állapotában ,de nyilván később született a terv, mint az épület.. De elmondták, hová építhetek, mit kell változtatni, stb, nem vészes.
Illetve nem engedély kell, csak egyszerűsített bejelentés van.
Meg hát 10-12nm-ert akarok hozzá építeni, egy szoba az egész.
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Zola007
veterán
akinek vezetékes gáz be van kötve a lakásba, de kizárólag főz róla, mennyi szokott lenni az átlag havi gázfogyasztás m3-ben?
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben 1 vagy 2 DB 10 vagy 15 wattos hangszórója? 8 ohm!! minél kisebb méret annál jobb lenne
-
Zola007
veterán
válasz copass #106220 üzenetére
"Mivel kijelentette a doki hogy ő ezt körzetiben 500-ért nem kezeli nem fog kínlódni vele több alkalommal és ki kell húzni"
Ez a mondat már magában megérne egy orvosi kamarai feljelentést.
Akár utólag is!
Száradjon le a töke az ilyen parasztnak.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
atike
nagyúr
Eladó:
CSX 2 Gbyte DDR2 800 Mhz -
3 000 Ft2 500 Ft----
Van 3 db Huawei P9 Lite tok is (a párom berendelt vagy ötöt, kettõ megmaradt, a többi eladó ):
Az ezüst az volt egy pár napot a telón, így azon van minimális használati nyom, ezért az ára 500 Ft.
Az arany 1000, a pillangós 2000 Ft (ezek nem voltak használva).
Egyben mind a 3 - 3000 Ft.
-
copass
veterán
válasz zolko74 #106212 üzenetére
a bemdent-hez nem menj (tudom régen ajánlottam őket)
...nemrég voltam egy másik betegség miatt fogászati szűrésen a klinikán. csináltak röntgent és ct-t, egy napom elment rá igaz, de megérte. sima ambulanciára mentem.
az eredmény: az összes foggyökeremet túltömték ez elmúlt 7 évben. volt amelyiknek a gyökerét a szájüregbe 1 centivel betolták..pedig fizettem azért a gyökértömésért nem keveset.mivel kijelentette a doki hogy ő ezt körzetiben 500-ért nem kezeli nem fog kínlódni vele több alkalommal és ki kell húzni...pénzéhes banda. előfordult hogy rossz fogat írtak kihúzásra a csapó utcai szájseben, ugye ami szintén privát. amikor felhívtam hogy bszki hát miez, azt mondja menjek vissza egy hét múlva és akkor megírja jól a papírt? hogymicsoda?
jah és gyökérkezelések után sose volt röntgen kontroll...klinikán meg kötelező.
a túltömött 4 gyökeres fogamat a klinikán megmentették, 1 órás szájsebészeti műtéttel.
szóval ha jót akarsz magadnak, a klinikán keressél egy jó fogorvost."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
bobace
addikt
válasz Atomantiii #106215 üzenetére
Nem sürgős. Puhatolózok csak, hogy tudnám, mire számítsak.
Nincs még terv sem... akkor az első az lenne, de azt csak akkor akartam, mikor már indulás előtt vagyunk konkrétan.
-
Atomantiii
addikt
-
Marci79
senior tag
Sziasztok!
A napokban (vasárnap délelőtt, hétfő reggel...) megy valaki Pestre kocsival? A 4-es felől lenne jó. Betársulnék az üzemanyag költségbe.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
zolko74
tag
Milyen árakon dolgoznak mostanában a fogorvosok? Tényleg 12-15 ezer egy fehér tömés?
-
bobace
addikt
Szeretnék kérni Debrecenben elérhetőséget az alábbi szakikhoz (nyilván előny, ha volt már velük dolgotok):
Tetőfelújítás - gerendázás, bádog, zsindely, pala témakörben.
Ház bővítés - egy szobával szeretnénk bővíteni. Magyarul valami jó kőműves és tsai. Villanyt, fűtést, nyílászárót, festést, burkolást tudnánk intézni magunk, tehát "csak építeni" kell.
Ha ezeket egyben tudja, még jobb. Az se baj, ha számlaképes (akár CSOK-kal is csinálhatnám)Gázkazáncsere (most pályázattal lehet) . Aki megnézi, hogy egyáltalán megéri-e lecserélni a mostanit (ÉTI 15, jó kis vastag csőrendszerrel).. A bővítés kapcsán elbírná-e még a jelenlegi. Milyen átalakítások lennének szükségesek.
Fórumokat nézegetve, nem biztos, hogy megéri cserélni. Karbantartás vs hatásfok vs bekerülési ktgeket figyelembe véve..Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
mghltm
addikt
válasz zsolti1debre #106200 üzenetére
a doki egy 35 koruli fogorvos, kedves, normalis, profi, csak ajanlani tudom!
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
arpeen2
senior tag
válasz zsolti1debre #106200 üzenetére
Ezt mibol gondolod? Termeszetesen nem.
-
dui
aktív tag
Eladó Benro A49TDS4 monopod. Újszerű állapotban, táskával, minden tartozékával.
Privát üzenetben lehet érdeklődni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest