Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresek garázskaput megvételre.
A lényeg hogy szigetelés nélküli legyen, meg nem fára van szükségem hanem lemezre.
Illyen felfelé nyíló kellene.Méretben is rugalmas vagyok mert a garázs még nincs kész,.
Szélességre 270,280,300-as körüliek jók lennének, magasságra pedig 190,200,210.
Nyíregyházán a Lengyelkapunál találtam mondhatni jó árban, de ha Debrecenbe is tudtok ilyet,szívesen meghallgatom, vagy ha van valakinek bontott jó állapotú az is érdekelhet.
Szín majdhogynem mind1.
-
Atomantiii
addikt
válasz rambo4ésfél #104985 üzenetére
Gondolom parasztbolt hacsak valakinek nincs feleslegben, de a nem gumi kerekű verzió kb 9,5 - 10 e Ft legalább. Annyiért szoktam látni kirakva (nem Debrecenben).
-
törölt tag
DOTE-n csak gratulálni tudok annak a facsonknak, aki kitalálta, hogy ügyeleti ellátásra beutaló kell!
-
Valakit esetleg nem érdekelne egy 7-8 éves Dell XPS420 PC?
Elég minőségi cucc, mondjuk ezt az akkori ára is tükrözi.Jelenleg ezek vannak benne :
120GB Kingston SSD, 100%-os, Edigital garanciás.
4X2GB DDR2 800MHz memóriák.
Intel Q8200 processzor 4X2,3GHz.
Ati Radeon X1300-as 256MB VGA van bennejelenleg, mert a Radeon 7750 valamíért nem akar menni Win10-el sajnos.Van benne gyárilag Bluetooth, 1db DVD író, 1db DVD olvasó, szines kijelző, amit a Win10 nem igazán támogat, így nem sok dolgot lehet rajta használni programtámogatottság hiányában, de a passziánsz az ígyis megy. Win7-el a kijelzővel lehet irányítani akár a médialejátszókat is, a HDSentinel képet mutatja meg sok mást is.....
Gyári alaplap, tápegység van benne, kábelek normálisan elvezetve.
A gépházon vannak karcolások, kopások az nem makulátlan.Ezt használom már jó ideje, de elég ritkán van bekapcsolva / mobilról netezek többnyire /, így lehet megválok tőle jó ajánlat esetén.
Csere érdekelhet mobilra, műszaki cikkre, barkácsgépre.....[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
Eladó:
- Lenovo A536 kártyafüggetlen telefon, szép állapotban. [link]- 13 k
- ASUS Zenfone 2(ZE551ML) nemzetközi verzió(nem a kínai), 2018.02-ig hivatalos garanciával. - 50 k
- Doogee T5S androidos "strapatelefon" pici hibával(két oldaláról valaki levette a keretet, de használhatóságban semmit nem zavar, ugyanúgy víz- és porálló. - 26 k
- INTEX 4.57 x 1.22-es kompletten, bontatlanul.[link] - 80 k -
Zola007
veterán
válasz Aryes #104977 üzenetére
Hosszútávú megélhetést biztosít ortopéd sebészeknek és térdprotézis gyártóknak
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
rambo4ésfél
senior tag
Speciális hardver kerestetik!
Talicskát honnan lehet a városban legolcsóbban szerezni?
-
nagyúr
válasz Drughi #104979 üzenetére
A miénk lassan eladósorba kerül (nem a kislány, a futóbicikli ). Sőt, van pár rollerem is eladó.
A bicikli tömör kerekes, a gyerek nagyon szerette, és gyakorlatilag megtanult rajta biciklizni (egyensúlyozni). Mire ráült a pedálosra, nem túlzok, 5 perc alatt megtanult elindulni meg megállni, azóta le se szállt.[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Üdv,
Tapasztalatokat várnék:
2,5 éves kislánynak szeretnék futóbiciklit venni.
Ki milyet ismer, javasol?
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
DrojDtroll
veterán
cserélhető objektíves fényképezőgépet keresek 100e ft-ig objektív nélkül.
ha lenne valami eladód számomra írj egy privátot!
(konkrétumokat azért nem írok, mert sok minden érdekelhet)
-
pomorski
őstag
válasz Aryes #104969 üzenetére
Oké, akkor az rendben van, hogy a mutogatós kölyök ott mellette a színpadon a Csillagszemű volna, aki a Tompeti tesója. De ekkor még mindig baj van a "zenekar" nevével. Íme pár frappáns új név a zenekarnak:
Tompeti és tesója és barátai
vagy
Tompeti és Csillagszemű meg a közönség
...stb.
-
patex1983
őstag
válasz pomorski #104967 üzenetére
Ja, most hogy mondod, tényleg, még ez a mutogatás is van... Nem elég a pedo fejük, de még ez is... Ez már annyira gáz, hogy eddig biztosan blokkolta a tudatalattim...
Már bocsánat, ha valakinek a lelkivilágába beletapostam ezzel, de én ettől a két fazontól irritálóbb valamit még nem láttam.... Ezeket nem lenne szabad gyerekek közelébe se engedni...[ Szerkesztve ]
X
-
pomorski
őstag
válasz patex1983 #104961 üzenetére
Egyébként Tompeti és barátai együttes nekem sem a kedvencem, de a gyerekeim sajnos szeretik... Igazándiból én eddig azt hittem, hogy az együttes nevében a "barátai" szó nem más, mint a kollégája, aki mutogat. De ekkor azt nem értettem (pontosabban mondva tartottam ellentmondásosnak), hogy mivel egy barátja van csak Tompetinek, akkor a barátja miért van többesszámba rakva?! Hiszen ekkor csak egy barátja van, -így nem indokolt a többesszám használata. Tegnap rájöttem, hogy a "barátai" szó, az ránk vonatkozik. Tehát -mi a közönség- vagyunk az ő barátai. De ekkor most meg azt nem értem, hogy akkor ki a fene az a gyerek mellette a színpadon, aki mutogat?
-
7Sony7
addikt
-
Papaj x
senior tag
Terra LED 2450W 24"-os monitor
Topicos-s ár: 19.900. - HUF
SONY VIAO AR51J - 17" KIJELZŐ, INTEL 2X2GHZ, 3GB, 200GB, JÓ AKKSI - HD
Topicos-s ár: 25.900. - HUF
Cooler Master házikó - csak az üres ház, ventikkel
Topicos-s ár: 7.900. - HUF
Asus M4A7B5TD-V Evo , AMD Phenom II X4 Black Edition B55, Scythe Kabuto
Topicos-s ár: 25.900. - HUF
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Peti78
őstag
Hali!
Ilyet hol tudok ma tutira venni? [link]Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
patex1983
őstag
válasz zsolti1debre #104946 üzenetére
Nálunk is van gyerkőc, de szerencsére nem szereti őket...
Engem konkrétan a hideg kiráz attól a két pszichopata fejtől....X
-
mghltm
addikt
válasz Zola007 #104955 üzenetére
nekunk az eb arannyal volt egyenlo: nem tomtek bucira a csoportkorben, osztrakokat megvertuk, a kesobbi gyoztes portugaliaval dontetlent jatszottunk - ezek olyan eredmenyek, amik tovabbi sulyos milliardok befekteteset igenylik...
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Laraxior
titán
válasz diablo1984 #104952 üzenetére
Az azt jelentené, hogy egy helyről kevesebbről tudnák ellopni a lóvét... Azt meg inkább ne
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Zola007
veterán
-
mghltm
addikt
20-30 evenkent tortenik olyan csoda, mint az utolso eb szereples, megeri eszetlenul pumpalni a fociba a milliardokat...
-
csapee
őstag
Azt tetszett hogy az ellenfélnél beállt egy legenda, aki olyan Győzike alkatú volt. És nem ő volt a legrosszabb.
Csapee
-
csapee
őstag
Andorra- Hungary 1:0
Álomszép játékkal...Csapee
-
dudikpal
senior tag
Nem biztos az a kár, próbáljanak alkotni, ne másokat majmolni, az az igazi szabdság!
-
Zola007
veterán
válasz 7Sony7 #104944 üzenetére
Segner téri kínaibòl jöttek ki a minap vele, ott biztos van
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
pomorski
őstag
-
zsolti1debre
tag
Letezik az,h ma tompeti koncert volt a nagyerdon???Ha igen akkor kar,mert a kolykoknek ez a kedvence.
-
7Sony7
addikt
köszi Mindenkinek. Hihetetlen, hogy mennyi féle van. Még olyat is találtam a neten, ami nekem is tetszik, pedig kinőttem már belőle Megnézem valamelyik kínaiban, nem megy nekem ez a külföldi rendelés.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
mezis
félisten
válasz Atomantiii #104938 üzenetére
Volt szerencsém egyet kipróbálni. Nagyon gagyi volt a középső csapágya. Vagy csupán elhasználódott a rengeteg km alatt és esedékes a cseréje ?
mezis
-
bul07
nagyúr
válasz 7Sony7 #104935 üzenetére
Angliából csak gyorsabban ideér , rendelsz egyet meg keresel Debrecenbe is
Van választék
[link]
[link]
[link]
[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Atomantiii #104938 üzenetére
Valahol olvastam, hogy 20+ éve találta ki valaki, de nem sokra ment vele.
Kétezres évek elején nem hosszabbította meg a szabadalmi védelmet és valaki megvette olcsón.
Vagy valami ilyesmi, a lényeg, hogy igazából nem új találmány.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Kr1xX
tag
Kolink HDKO001 Slim 2, 5" ODD/SSD átalakító, teljesen új. Igényes cucc, fémből van, csavarok helyett gumis rögzítők.
Ár 3k.[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Nem rendel mostanság valaki fidget spinnert? Beszállnék lehet. Elérkezett a suliba is, pedig reménykedtem, hogy hamar lecseng...
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Zuzu
csendes tag
Eladó nem használt dolgaim
[link][ Szerkesztve ]
-
DrojDtroll
veterán
0km-es Ebook olvasó eladó.
Pocketbook basic 2
15E ft.
a részletekért írj privátban.
-
nagyúr
Még mindig keresik új gazdájukat az alábbi apróságok:
ASUS ROG Cerberus gaming headset
Még külön nincs hirdetve,de van egy 2.5 "-os WD Blue 1 TB WD10JPVX HDD is : [link] - ára 12.500 Ft
-
Thermaltake
tag
Már csak 2 az-az kettő darab van. Vásárolj te is magadnak a DM-ből vásárolt csúcsminőségű borotva készletből, és élvezd a "szőrtelenítés" új szintjét. -
Dan-szan
senior tag
válasz Irmscher 353 #104927 üzenetére
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz Dan-szan #104925 üzenetére
Köntösgátsoron van emlékeim szerint Varga Krisztián Arnold (Globálautófóliázás), abban az udvarban ahol az autókereskedés, meg a barkácsbolt is van.
Tudom ajánlani, csak sok munkája szokott lenni. -
AgentOrange
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
-
atike
nagyúr
Eladó:
CSX 2 Gbyte DDR2 800 Mhz - 3 000 Ft
Kingston 4 Gbyte DDR3 1600 Mhz (KVR16N11S8/4, low profile) - 6 000 Ft
68 db-os DVD gy?jtemény (eredeti) - 29 999 Ft (LISTÁVAL )
-
zolko74
tag
Állítólag a Michelin CrossClimate elég jó lett.
-
bul07
nagyúr
válasz zsolti1debre #104911 üzenetére
Miért szerinted aki átvételnél nem látja hogy nem jót küldtek neki azt személyesen egy gumis nem tud átvágni??
Ó dehogynem
Nekem pont a Debreceni szilagyigumi-ról van negatív véleményem DOT szám miatt, december elején egy 2014-es gyártású gumit akartak ránk sózni, és telefonba flegmán válaszolva annyit mondott többek között hogy őt ez nem érdekli, ezek után én nem sok jót tételezek fel róluk ha olyan megy oda aki kicsit se ért a gumikhoz
Itt írtam le akkorTöbbször rendeltem már nettről gumit, Győri gumisoktól, Budapestiektől, és mindig az jött amit ígértek
(#104914) PLaci58
Jó 4évszakos gumi is jó annak aki keveset megy és főleg városba(10-15e Km évente)
Ezek a 4évszakosak simán tudnak annyit mint az olcsóbb nyáriak és téliekJa és még annyi hogy csak gyári méretű gumit érdemes venni , mert ellenőrzéskor a rendőr büntethet ha nem gyári méretű a gumi
Van ám gumis fórum is itt, ahol tudnak tanácsot adni akár váltó méretről is
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zolikaDB
veterán
válasz zsolti1debre #104907 üzenetére
Nem tudom, nem olvastam.
Annyit tudok, h voltam masnal is szereltetni, es amikor az alufelnin kivulre ragasztotta a sulyt, meg 12e-t kert 4db 16-os kerek egyensulyozasaert, az elobbiek utan, azt hittem, agybajt kapok.
4 eve a szerelesert, sulyokert, 4-bol 3 gorgozeseert kert Szilagyi 6e-t!! Ottvasarolt gumira persze. -
PLaci58
addikt
válasz rob72 #104902 üzenetére
Én nemrég vettem tőlük.
Hankook K425 gumit (205/55/R16). 1717-es DOT számmal kaptam kézhez a 20. héten.
Mondjuk ez hazai gyártás. Ingyen hozta a futár, másnap már itt volt.
4 évszakos gumit nem vennék, de mindenki másképpen gondolkodik."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
csapee
őstag
válasz #65675776 #104912 üzenetére
Valahol van egy elfekvő Asus m4a87td. De ezt csak kölcsönbe tudom adni mert nem szórakoztat már a hardware csere-bere.
Amúgy gumi témában most volt pár hónapja hír hogy a Michelin tesztelte a gumi öregedését és kopását. A teszt lényege az volt ha jól emlékszem, ha prémiumot veszel nincs jelentős különbség a termék teljes élettartama alatt.
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
törölt tag
Egy érdekes kérdésem lenne: van egy Phenom II X4 960T-m. Nincs valakinek egy olyan lapja, amelyben meg lehetne nézni, hogy feloldható-e benne a további két mag? (Az enyém nem igazán barátom ebben.)
-
zsolti1debre
tag
válasz aero. #104908 üzenetére
arpeen2
Ertem en,h webshop!De errol lebeszelnem inkabb a kedves forumozokat!Mar nemegyszer elofordult az,h a kikuldott gumik tulkorosak voltak.Akik atvettek,azok nem erettek a dot-szamokhoz es fogalmuk sem volt,h mit kell nezni,stb.Olyanrol is hallottam mar,h egy holgy megrendelt egy webshopon egy 4evszalos garniturat X markabol.Megjott a 4 abroncs,minden stimmelt X felirat odd diszelgett az abroncsok oldalfalan.Azutan felszereleskor derult ki,hogy 4evszakos X markaju abroncsok helyett teli X markaju abroncsokat kuldek ki.A szamlan persze minden jol szerepelt.(A nem hozzaertok kedveert a 4evszakos az altalaban dragabb a telinel is es a nyarinal is.)Ugyhogy vegyetek csak az abroncsokat szemelyen onnan,ahonnan a legolcsobb!Ott ellenorizzetek az abroncsok dot-szamait,nehogy valami regi szart sozzanak a nyakatokba!Ha ez megvolna,akkor a marso-ban szereltessetek fel oket.Igaz,h ott dragabb,de legalabb nem fog remegni a kezedben a kormany 90km/ora felett.
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Autó központi zár beszerelésére, vagy a meglévő javítására keresek szakembert Debrecenben, egyelőre érdeklődés szintjén. Random döglődik az első utasoldali szerkezet.
köszönömBlackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
aero.
veterán
válasz zsolti1debre #104905 üzenetére
Ha árérzékeny a delikvens akkor érdemes szétnézni neten (főleg bp), mert szállítással is olcsóbb lehet, mint vidéken. Csak tipp.
-
zolikaDB
veterán
válasz zsolti1debre #104905 üzenetére
Ott is szerelnek helyben.
-
nagyúr
A jövő héten eladó lesz egy Dell E7440 prémium ultrabook i5 4310U+2x4 GB RAM+120 GB Kingston V300 SSD+14" Full HD 1920x1080 matt IPS+Win 10 Pro+magyar világító billentyűzet!
Még 160 nap honosított NBD garancia van rá,a gép a nevemen van,névre átírásnak semmi akadálya!
Hibátlan,a fedlapon van egy pici karc.Dokkolható.Eredeti töltőjével, kiváló akksival(elhasználódás : 6%)A gépbe msata SSD és(!) 2.5" HDD is tehető!ST: 1VS3M12
Ár : 160 ezer Ft
-
rob72
tag
Sziasztok hol érdemes venni új autogumit? négyévszakos vagy csak nyári 195 55 R16 os kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- Filmvilág
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Steelseries Arctis 7+ DESTINY 2 Edition fejhallgató!
- Yamaha RX-V1800 házimozi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest