Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
Aki szeretne túrázni....[link]
hozzánk csatlakozhat, nálunk még van 2-3 szabadhely
Tesco parkolóból indulunk egy 8+1 fős kisbusszal. -
iscsu
tag
Sziasztok,
valakinek 2 vagy 4 GB sata disk-on-module-ja (vékonykliensbe) nincs véletlenül elfekvőben?
-
bucihost
senior tag
-
Thermaltake
tag
Gillette Fusion PROSHIELD® vadi új, boltból vásárolt, nagyon kedvező árú bontatlan szett.
Gillette Fusion PROGLIDE POWER FLEXBALL® innovatív megoldásokkal teli bontatlan komplett szett ultra olcsón.[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Eladó:
CSX 2 Gbyte DDR2 800 Mhz - 3 000 Ft
Kingston 4 Gbyte DDR3 1600 Mhz (KVR16N11S8/4, low profile) - 6 000 Ft
68 db-os DVD gyűjtemény (eredeti) - 29 999 Ft ma már összeírom a tételes listát is hozzá
-
Peti78
őstag
Debrecenben a Bethlen utcán, illetve annak vonzáskörzetében keresek garázst. Legalább 5 méter hosszú és 2.5 szélességgel megáldva.
Szóba jöhet az Egyetem sugárúton a Honvéd utca és a Füredi utca közötti rész, illetve a Dózsa György utca környéke is.
Kérem, privátban, vagy telefonon keressetek.
06-20-337-21-01Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
bucihost
senior tag
Sziasztok. Valakinek nincs egy összetört Sony z3 véletlen? Akár megvételre akár csak kölcsönbe. Akkut kellene kipróbálni másik telóban, hogy az e a gond. Potyára nem rendelnék
-
ballor.hu
tag
Eladó egy Apple iPad PRO kéeszülék:
- 12,9
- 128 GB
- sütétszürke
- angol fizikai keyboard hozzá (laptop feeling! Új ára: 57k)
- szürke smart cover (új ára: 17k)Dobozában, minden tartozékával együtt kipróbálás után vihető! Ára egyben: 300k
The following takes place between 06:00 A.M. and 10:00 P.M.
-
-
dbius
veterán
Szombathely irányába nem megy valaki a közeljövőben? Lehetséges, hogy nagyobb csomagot szeretnék onnan elhozatni, ha lesz biznisz (4 felni gumival). Fizetség megegyezés szerint.
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
nagyúr
válasz rayoliviero #104876 üzenetére
Miért akarod letörölni, kell a hely, amit elfoglal? Mert zavarni nem fog az új rendszer használatában. Ha az ssd-re felment az új rendszer, simán töröld a régi meghajtó Windows mappáját, és kész.
-
XtremLor
őstag
válasz rayoliviero #104876 üzenetére
Leirom en mit csinalek, ha van szabad hely a hdd-n annyi hogy az adatok raferjenek meg egyszer akkor csokkentenem a particio meretet, majd keszitenek egy ujat, erre masolnam a Csers:admin/user etc a lenyeges cuccokat, majd format neki, es a vegen particio kiterjesztese.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
rayoliviero
veterán
Vettem egy ismerősömnek egy új gépet SSD meghajtóval. A régi gépből a winchestert be akarom kötni az új gépbe másodlagos meghajtónak, de azon van Windows és adat is. A Windowst, hogy tudom letörölni? De a raja lévő adatokat nyilván nem akarom (képek, zenék, dokumentumok stb.)
Ráadásul rendszertelenül mindenfelé adatok vannak a merevlemezen. Csak a Windowst szeretném eltüntetni az adatok mellől. -
bul07
nagyúr
válasz Sanki #104873 üzenetére
Ráírsz elküldöd neki a képedet és hogy neked az a része kell ami azt tartalmazza
Párszor vettem már dolgot a jófogáson nem volt gond, de érdemes telefonon is beszélni mert a múltkor erősen (hogy is fogalmazzak hogy ne legyen gond de ebből már tudjátok) beszélt a telefon végén, nem is mentem bele nem éri meg hogy utána a rendőrség keresse rajtam a cuccot
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
copass
veterán
Megpróbálok beindítani egy C64 klubbot debrecenben, havi szinten köbö.
Akit érdekel csatlakozzon!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
bul07
nagyúr
válasz Sanki #104868 üzenetére
Tudom hogy nem szeretik a jófogásos linkeket de ez talán jó lenne neked
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
7Sony7
addikt
Üdv. Ajándékba vennék hajszárítót, hosszú hajhoz. Melyiket ajánlanátok inkább?
Remington D5000
vagy
BaByliss Expert Plus 2100 D322EEsetleg hasonló árban jobbat?? (Hátha az asszonyok tudják )
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
zsolti1debre
tag
Szevasztok!
Az asszony hamarosan phd-felvetelizni fog (...).Esetleg valaki tud szolgalni nehany praktikus jotanaccsal?
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
Eladó: Samsung Galaxy S5
Keresek:
Dell Latitude E4300-hoz az alábbi képen látható alkatrészt.
KÉP1 -
schulc99
aktív tag
-
Papaj x
senior tag
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Zola007
veterán
Tud valaki ajánlani megbizhato, tapasztalt sportorvost?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
őstag
Üdv mindenkinek.
Keresek AM1-es processzort .
Ajánlatokat privátban vagy telefonon várok.Köszönöm.
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Tybee21
senior tag
Sziasztok!
A Kerekerdő Élményparkról van valakinek tapasztalata? 5 és 8 éves gyerekekkel érdemes lehet?
Köszönöm a válaszokat!Üdv,
TibiA pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
mrbig25
őstag
-
Borosz
őstag
Fehér Sony Xperia M4 Aqua érdekelne valakit esetleg? "patika" állapot, üvegfólia. Telenor. F@sza akku. Dobozában, papírjaival.
-
Peti78
őstag
Debrecenben a Bethlen utcán, illetve annak vonzáskörzetében keresek garázst. Legalább 5 méter hosszú és 2.5 szélességgel megáldva.
Szóba jöhet az Egyetem sugárúton a Honvéd utca és a Füredi utca közötti rész, illetve a Dózsa György utca környéke is.
06-20-337-21-01Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
atike
nagyúr
Eladó:
CSX 2 Gbyte DDR2 800 Mhz - 4 000 Ft
Kingston 4 Gbyte DDR3 1600 Mhz (KVR16N11S8/4, low profile) - 6 000 Ft -
mackosajt
addikt
-
atike
nagyúr
68 db-os (eredeti) DVD gyűjtemény eladó!
30k.
Ha eljutok ma addig írok egy tételes listát is a filmekről, mert többen is kértétek....
-
rayoliviero
veterán
64 GB-os pendrive-ot keresek.
-
UHHH
őstag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségünk, van egy mi band 2 okoskarkötőnk, s nem hoztuk el a mamához a töltőjét... Tud valaki nélkülözni töltőt 2 óra erejéig?! Nem kérem ingyen. Hajdúszoboszló, de Debrecen is jó lehet persze. Kérlek írj privit! Köszi.
_Fonzy_ írtam privit wizz ügyben.
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
Nem dolgozik valaki közületek ablakgyártó cégnél?
Mert szeretnénk csináltatni 2 db ablakot egyéni méretben, de ebből az egyikre 5 cm-vel szélesebb verziót tudnának gyártani, mint ami nekünk kellene. Legalábbis a Monostorpályi úton úgy vállalnák, mert nekem 160 cm széles kellene és 165 cm-rel vállalnák.
Ez meg azt jelentené, hogy meg kellene bontani az egész falat, amit nagyon nem szeretnék. Persze majd nézelődök még pár helyen csak az éppen útba esett.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek feleslegbe 10mm-es BB réz 90 fokos idom?
4 darab kellene. Nyíl utcát és több hasonló boltot kérdeztem de nem tudnak szerezni. Mart kft. már 4 hete ígéri de még nem tudta beszerezni.
Ilyen kellene:KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
patex1983
őstag
válasz Zsoleszhun #104840 üzenetére
Wow.... Azt olvastam, hogy megszűnt, de arról nem volt semmi, hogy automatikusan feljebb rakják a Miniseket... De ha így van, isten tartsa meg jó szokásukat...
[ Szerkesztve ]
X
-
_Fonzy_
tag
Sziasztok!
Aki Wizzair-es repcsin utazott már az keressen már meg priviben. Lenne pár kérdésem repüléssel kapcsolatban. Köszönöm! :-)
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
06-20-337-21-01[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Sanki
addikt
Eladó Samsung Galaxy S5
http://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_s5_fekete_fuggetlen_8
-
bukottangyal
tag
Sziasztok.
12 hónap Xbox Live Gold-ot keresek.PÜ
-
pomorski
őstag
válasz patex1983 #104834 üzenetére
Egyszer, vagy 8-10 éve mi a UPC-vel jártunk úgy... De jó volt... Pár évig nem vették észre, hogy el*asztak valamit és a minimál csomagot fizetjük, de ténylegesen a magasabb kategóriájú csomagot kapjuk. Mi nem szóltunk, ők nem kérdezték. Aztán pár év múlva visszakapcsoltak minket abba a csomagba, amiért fizettünk. Volt pár szerencsés évünk... De lehet, hogy esetedben csak "beetetés" folyik.
-
Sanki
addikt
Dell Latitude E4300-hoz keresem az alábbi részt megvételre. Sajnos asszony gépén letört ez a rész és most elég gáz...
-
patex1983
őstag
Üdv! Ma reggelre a Digi Mini kábel-tv csomagunk megtáltosodott... Lett egy halom új csatorna, axn, comedy centrál, cool tv, bbc, stb, stb.... De rengeteg... Csomagmódsoitást nem kértünk persze... Más nem tapasztal ilyet?
X
-
mezis
félisten
válasz csapee #104828 üzenetére
Ismerősöm egy műanyag malteros ládát ásott be a kutyának a földbe.
zolikaDB: Egyszer fúrtam szét egy hengerzárat (sárgaréz, törhető is). Nagyon megszenvedtem vele és nagyon szét kellett barmolnom a nyitáshoz. (Nem is megyek betörni sehová, nem megy ez nekem... )
[ Szerkesztve ]
mezis
-
Zoja™
őstag
Huawei P8 Lite Telekom eladó.
Fekete színű, kijelzője karcmentes, üvegfóliás, a hátlap zsebkopott.
Doboz van, töltő nincs hozzá.
Ha igény van rá, akkor van hozzá egy Dominó SIM is, azt hiszem még vagy 3000 Ft van is rajta, rajtam kívül nem is tudja senki a számát.
25k az ára, ha megkíméltek az alkudozástól, akkor a SIM-et ajándékba adom.[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Fészer nem volt kinyitva ezer éve, kulcs a fasorba se. Bevésőzáras csoda, másik ilyen öntvénykulcsom nincs próbálgatni, mint régen: [link]
Kulcs nélkül hogyan érdemes nekiállni kibombázni? Egy jó pisztolyfúróm az éppen van, meg alap szerszámok! -
csapee
őstag
Van vkinek kidobásra ítélt zuhanytálcája? Méret mindegy kb. ugyanis csak kutyának lesz pancsolni.
Csapee
-
dewil666
őstag
válasz perge666 #104826 üzenetére
Basszus!! Szakolyból kértem kölcsön utánfutót, mert azt ígérték hogy kapok innen
Ha így tudom amikor hoztam a futót fel is pakoltunk volna...KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
-
dui
aktív tag
Üdv!
Eladó gép:
- Foxconn Quantum Force Rattler P67 Motherboard
- Intel® Core™ i5-2500K @ 3.30 GHz CPU
- THERMALTAKE CL-P0575D Frio
- SAPPHIRE HD 6950 2GB GDDR5 (az utóbbi időben elkezdett csíkozódni, kékhalálozni vele a gép)
- CORSAIR 8192MB Dominator DHX Pro Connect and Airflow II Fan DDR3 1600MHz CL8 KIT
- OCZ Agility III 120GB SATA3 2.5" SSD
- FSP Aurum Gold 700W
- THERMALTAKE VM20001W2Z ARMOR A60 + 3x THERMALTAKE AF0056 Longevity 12
- COOLERMASTER MegaFlow 200 Piros R4-LUS-07AR-GP
- Asus Xonar DG PCI 5.1Árak (szvsz nem minden reális )
A VGA-t leszámítva minden tökéletesen működik, a cpu alap órajelen futott a kezdetek óta.
Elsősorban egyben szeretném eladni, de ha van több termékre is érdeklődő, akkor megbontom.
Privát üzenetben lehet érdeklődni. -
dewil666
őstag
Sikerült kifúrnom a 24 lyukat. Vettem 2 fúrószárat de egy is elég volt. Még csak nem is látszik rajta hogy használtam. Baromi jó cucc.
MÁS:
Valaki nem tud olyan helyet a városban ahol régi ajtót ablakot cserélnek és el lehetne hozni a bontott nyílás-zárókat (az üveg lenne a fontos számomra)? Civis utcait sajna lekéstem pár órával[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
iscsu
tag
Sziasztok,
Junkers W11 (P23 S5095) átfolyós gázüzemű vízmelegítő - 22e
4 db 5*100 R15 VW Estoril (Fire and Ice) felni, ET35 - 18e
Passat 35i (B3) ültetőrugószett - 12e
Komfort ST gáztűzhely, 3 égős - 2 doboz sört kapsz, ha elviszedJa, és valószínűleg lesz egy rakat használt, de tökéletesen működőképes redőnyöm július végén. Ha valakit érdekel, lemérem; ha nem, akkor megy a levesbe.
-
Borosz
őstag
válasz Borosz #104527 üzenetére
IGNIS AWV430 felültöltős mosógép. Régebbi típus, de nem volt sokat használva. Műlködőképes, de tisztításra szorul. - 10K
Lehel fagyasztó szekrény 3 polcos (4*-os). Normál mosogatógép méret, pult alá lehet rakni. - 4K
Fagyasztó nélküli Zanussi hűtőgép (120L-es azt hiszem) - 5K
Philips Series 1000 forgófejes villanyborotva (fél év gar) - 7K
Tiszacsegei régi parasztház (lakható) - víz, villany, szennyvíz, fürdőszoba van. PÜ
Képeket priviben. -
mrbig25
őstag
válasz mrbig25 #104123 üzenetére
Eladó:
■ Astrotec AM-90 armatúrás fülhallgató: 4000Ft
■ D-Link DSL360R ADSL modem + TP-Link TL-WR740N Wi-Fi router: 4000Ft egyben
■ Wayteq X820 + X960BT GPS: 12000Ft egyben+ eladó lett egy pár feleslegessé vált háztartási ketyere:
■ Hauser FD 510 gyümölcsaszaló; 4000Ft
■ Philips DVP3520 DVD lejátszó; 3000Ft
■ Tefal ActiFry 2in1 olajsütő; 35000FtFüggetlen vagy T-s Lumia 630/635 csere érdekel. Természetesen hibátlan működéssel és szép állapotban.
[ Szerkesztve ]
...
-
rayoliviero
veterán
Külső, 2,5"-os merevlemezt keresek és 64 GB-os pendrive-ot.
-
atike
nagyúr
-
nagyúr
-
func93
senior tag
Eladó:
Oneplus 3 - 6/64GB - 2018.10 garancia - szép állapot. - 92k
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
rambo4ésfél
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget megoldódott a futós téma.
-
rambo4ésfél
senior tag
válasz diablo1984 #104811 üzenetére
Ezt tudom de ez nem is volt kérdés...
A kinai csodák jelölésére értettem mert ugye ők ráírnak bármire bármit -
diablo1984
veterán
válasz rambo4ésfél #104809 üzenetére
németben a 13-as a szabvány, így az onnan jött autókon szokott ilyen dugó lenni és azt alakítják át a magyarban is elterjedt 7 tűsre....
-
Laraxior
titán
válasz zsolti1debre #104797 üzenetére
A vasalódeszka a hátulján minimum 200 lovat tol alá pluszba
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
mackosajt
addikt
válasz rambo4ésfél #104804 üzenetére
Ha a kolléga átalakítója nem lenne jó, akkor vécsei utcai utánfutó kölcsönzőben talán még mindig van.
Nekem tavaly 2500-ert adtak egyet örökbe.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Peter Pan
csendes tag
válasz rambo4ésfél #104804 üzenetére
P.P.
-
Zola007
veterán
válasz hucsikoi #104795 üzenetére
már megoldódott, inkább megyek előző nap, de köszönöm mindenesetre
más: FB-on léptem volna tovább, de abban a tized másodpercben dobott fel a kurzor alatt valami kemma.hu online újságos feliratkozó ablakot ahová kattintottam és rányomtam és szépen meg is köszönte a feliratkozást
Megnéztem, nincs követés beállítva, de a "feliratkozásokat" hol lehet beállítani?
nem vagyok jártas FB-ban[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Peter Pan
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- Filmvilág
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Steelseries Arctis 7+ DESTINY 2 Edition fejhallgató!
- Yamaha RX-V1800 házimozi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest