Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
Aktív témák
-
MY2K
aktív tag
Eladó: Bontatlan DSL indulócsomag (Dlink 360R moden, szűrő,adapter,kábelek)
4.000 Ft. Érdeklődni pü-be! -
werszomjas
addikt
válasz
bodom87 #29596 üzenetére
2 alaplap eladó!
Asus K8V SE Deluxe Edition
Socket 754
4×SATA
PS/2
4×USB
3×DDR1
Firewire
LAN, LPT, Soros port
stb.stb5000ft
Jetway 754GT-P-EC
Socket 754
4×SATA
AGP
PCI-E
2×DDR1
6×USB
LPT
LAN
PS/2
Dobozában, cdvel.4000ft
Igény esetén van proci is: AMD Athlon 64 - ADA3400 AEP 4 AX, ha jól tudom belemegy mindkét lapba, tehát aki kéri, adok hozzá processzort+gyári AMD hűtőt, értelemszerűen csak az egyik laphoz.
Processzorral/hűtővel +2000ft -
bodom87
tag
válasz
werszomjas #29449 üzenetére
nem ismerlek titeket
Intel procihoz keresek:
Asus K8N szintű alaplapot
socket 754, agp, ddr1 -
aldebaran
addikt
Én Fujitsu-Siemens Amilo La1703-hoz keresek akksit. Ha lehet, újat. Vagy debiben hol lehet kapni hozzá?
-
Hypernem
csendes tag
Gyerekjátékok váltak eladóvá..(kirakók, memóriák, építőkockák, babák, barbiekocsik, babakonyha, rajztáblák, mesekönyvek, foglalkoztató könyvek, domino, labdák, fajátékok, stb.) priviben részletes listát küldök!
-
brekkhun
tag
Roces RX2 férfi jégkorcsolya - 42-es és 46-os méretben - 6000 Ft/db (Ha mindkettőt elviszed kis akciót is adhatok)
Kingmax KLDD48F-A8KB5 1GB 800Mhz DDR2 memória eladó - 1500 Ft
-
lassiee
tag
Elado D-Link DIR-600
Ar: 5ezer teljesen uj csak kibontva volt.
Erdeklodni lehet :
Renátó
+36306402860
(nem sajatom a cucc csak egy jo ismerosome) -
kiss.a
tag
van pár eladó női-férfi sport cipőm, teljesen újak 5-8 ezer között
puma, nike, adidas akit érdekel privátba tudok képeket is mutatni. -
95b23e
újonc
Helló!
Megszűnt a cégünk, és maradt pár új (4-5), ki sem bontott bélyegzőtest. Ha valaki szeretne bélyegzőt és érdekli a dolog, írjon privát üzenetet.
Üdv!
-
Limefun
csendes tag
Sikeresen benyaltam egy noti akkuval (755-4S4400-S2M1).
Nem az érkezett mint amit rendeltem, a postaköltség pedig többe kerülne vissza szerintem mint amennyit az egész ér.Kompatibilitási lista:
Fujitsu-Siemens Amilo A1667, Fujitsu-Siemens Amilo Xa1526, Fujitsu-Siemens Amilo M3438G, Fujitsu-Siemens Amilo Xi1526, Fujitsu-Siemens Amilo M3437, Fujitsu-Siemens Amilo M3437G, Fujitsu-Siemens Amilo M3438, Fujitsu-Siemens Amilo M4438, UNIWILL P71, UNIWILL P72, UNIWILL P72IA, UNIWILL X72IA, UNIWILL X72IA6, Fujitsu-Siemens Amilo Xi1546, Fujitsu-Siemens Amilo Xi1547Ha valakit esetleg érdekelne...
-
SEMY
tag
Üdv !
AKCIÓ ! -
sNORh
addikt
van 1db Új Bontatlan F6D4230NV4 Belkin N150 Wifis Routerem 4,8k
és egy 2kártyás Alcatel OT-710D telefon, független 2Hóünapos 14k Csere telóra
- 2db felszerelt teleszkópos horgászbot+orsó 1,5/db
- Esetleg még egy Cormoran Rodeo pergető(de feederre is kiváló) orsó+pótdob, feldamilozva 3k -
adorjant
őstag
Sapphire 3850 512MB GDDR3 AGP vga kártya eladó!
Tavaly augusztusi vásárlás.
Hasonló teljesítményű pci-e vga csere is szóba jöhet -
sto1911
veterán
válasz
Speedmaster #29579 üzenetére
Visszahajlitod.
-
Speedmaster
csendes tag
Sziasztok !
Egy 775ös foglalatban elhajlott néhány láb. Van módszer a helyreállításra?
-
Abri
senior tag
Komplett asztali PC eladó egyben, vagy akár darabokban is:
Cooler Master-3 Elite 335
Cooler Master RS-520-ASAA-A1-520W
Gigabyte P55A-UD3
Core i5 750-2,66GHz
Cooler Master TX3
4x2GB DDR3 1333MHz Kingston
Sapphire 4670 512mb
Seagate 1,5TB
NEC DVD-RWGigabyte HD6870 OC (GV-R687OC-1GD) 3 év gar- 2,5 hónap 48 000Ft
-
ibazsb
tag
válasz
wiggen123 #29575 üzenetére
Egy ötlet: csillagpark
-
szatocs
őstag
Samsung 730BF monitorhoz tápcsere mennyibe kerülhet? Vagy érdemesebb lehet így eladni?
-
wiggen123
senior tag
Hova érdemes kimenni ma este hullócsillagot nézni ahol kevés lesz a fényforrás és nagy nyílt terület van?
Szerdán tetőzik a Leonidák meteorraj -
copass
veterán
válasz
fenergie84 #29571 üzenetére
szívesen 2! 2 sör!
-
JohnyBlue
addikt
Eladó
1db Nokia C3-00 ami voda függő. Használati nyomok vannak rajta. De amúgy minden rendben van a telcsivel. Doboza, töltője meg amit adtak hozzá azok megvannak.
Ára mondjuk legyen 10KWilh Mayer forte-piano, Bécsi fatőkés, és igazából már csak dísznek való, mivel felhangolni már tökéletesre nem lehet, és a billentése sem olyan jó már.
-
copass
veterán
válasz
fenergie84 #29568 üzenetére
igen, a régebbi deszkákon nem volt, külön adták dvkamokhoz,stbstb.
-
bobace
addikt
Keresek 17-es TFT monitort hibátlan állapotban.
-
copass
veterán
válasz
fenergie84 #29565 üzenetére
közben találtam egy via chipsetest is 3 likasat de ez vmi 1.0-ás.
alaplapodon nincs 1394 port? -
kungzi
veterán
Corsair H60 vagy Antec Kühler H2O 620 vízhűtést keresek kizárólag Debrecenben! Doboz, garancia legyen. Csak ilyen erdekel.
-
copass
veterán
válasz
fenergie84 #29560 üzenetére
nekem van kéznél egy pinnacle dv 1394-400 ohci v1.2, fingom sincs hogy megy-e win7 alatt,mennie kéne elvileg.
-
lorcsi
veterán
Szasztok !
kellene egy kis szívesség...
Seth jégkoriját kellene átvenni ha jól emlékszem péntekig(?) én pedig szombat vagy vasárnap érte mennék
Kinél lehetne otthagyni ?
Pm sethnek vagy nekem..köszi !
-
birq
tag
válasz
fenergie84 #29560 üzenetére
hi!
valszeg tudok adni csak elő kell keresnem a fiók mélyéről. este tudok pontosat mondani.
szerk: privát akart lenni de igazából mindegy
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Valaki nem tudna kölcsönadni egy FireWire kártyát kb. 1 hétre?
(win7 64bit kompatibilist keresek, ha van ilyen egyáltalán)
Díjaznám egy sör, csoki formájában -
csupa csaki
tag
Sziasztok,
Eladnám kihasználatlanság miatt egy Guitar Hero dobszettemet. Ha komolyan érdekel valakit 10e ft-ért viheti is, ha értejön. Ki is próbálhatja nálam.
Privátot írjatok lehetőleg, azt hamarabb észreveszem.
Ja és van egy gitárom is (rock band-ből) csak az egyik zöld gombja nem jó. Szerintem meg lehet javítani.
Írjatok, hívjatok... -
ServerWorks
aktív tag
válasz
Big_Leslie #29555 üzenetére
házhozszállítás +old6ó?
-
dvdbackuper
őstag
válasz
Big_Leslie #29555 üzenetére
vesz vki ilyesmit a mai világban?
-
Big_Leslie
tag
Akciós tv.k:
Samsung UE-46C9000 Full HD 3D LED LCD Tv bolti ár 700eft-tól 450eft-ért!!!!! új,bontatlan, garanciás!!!!
Samsung UE-55C9000 Full HD 3D LED LCD Tv bolti ár 780eft-tól
530-eft-ért!!! szintén új,bontatlan garos!!Csere nem érdekel! Érd.pü-ben!
üdv L.
-
akon
csendes tag
19"-os Samsung monitor jó áron eladó
-
Big_Leslie
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.....iPhone 3GS-re szeretnék feltenni Igo-t de sehogy nem tudok rájönni, hogy hogyan kell iTunes-al. Ha valakinek van tippje illetve csinált már pü-be leírhatná
Meghálálom.$$$$$$$Előre is köszönöm üdv.
L.
-
rolko
őstag
Eladó lenne pár Scitec Nutrition táplálék kiegészítő, mind bontatlan és hivatalos forrásból származik. (rajtam maradt). Lejárat: 2013.05 és 2013.09 között.
Hot Blood 820g - guarana ízű - 7600Ft
Trans-X kreatin 1816g - citrom ízű - 7600Ft
Thermo-X zsírégető - 3400FtTöbben is megkerestetek nem-e tudok olcsóbban Scitec táplálék kiegészítőket, ezért 1-1 darab rendelésben tudok segíteni
-
Laska23
csendes tag
válasz
Daniel Alves #29547 üzenetére
Nem is szívesen válok meg tőle, de új telefon miatt eladó sorba került és most keresi új szerető gazdáját
-
sto1911
veterán
Külső 3.5"-es vinyót keresek, külső táposat, min. 500GB méretben.
Tizedre pontos hőmérőt hol tudnék venni a városban?
@(#29547) Daniel Alves: pont most mondtam kollegamnak uezt
-
Laska23
csendes tag
Sziasztok!
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves #29542 üzenetére
mikor megláttam a képet, tudtam hogy csak te lehetsz az...
még a nevet se néztem
-
Daniel Alves
őstag
Adott egy kép Angry-Birds-Wallpaper-2.jpg
Debrecenben keresek olyan helyet ahol ebből a képből matricát tudnak csinálni! Dekorációt szeretnék készíteni a motorom 1-2 részére, természetesen utána több réteg lakkot is kapnának az idomok. Szóval az lenne a legjobb ha adott képeket amiket vinnék megtudnák csinálni. -
kungzi
veterán
-
pohár
félisten
válasz
werszomjas #29539 üzenetére
alaplapos a telefon szerintem, kuka
és igen, ez nem az usanka, hogy a hónapok nagybetűvel kezdődnek -
werszomjas
addikt
Ezen a héten szombaton megyek Budapestre, November 19-én, majd éjszaka vissza autóval, ha valakinek fuvar kell pm.
Illetve van egy Sony K800i készülékem ami néha lefagy, bekapcsolom és tök fehér képernyő fogad, csak sokadik bekapcsra éled fel.
Találkozott már valaki ilyennel Sony készülékeknél?
Szoftver frissítés/újratelepítés megvolt, de még mindig csinálja -
ngabor2
nagyúr
köszi az ajánlatokat, ezeket tudom, hol vannak (meg még tudok 1-2-t). de az elérhetőségüket nem, se a nyitvatartásukat, vagy hogy mennyi egy napra a bérlés.
-
simii16
aktív tag
Laptopot tud valaki javítani? Bekapcs után venti felpörög, de se kép, se hang..
-
ngabor2
nagyúr
valaki tud ajánlani utánfutó-kölcsönzőt? jövő szombatra kellene egy napra egy futó, úgyhogy előny, ha korán nyit, mert "vidékre" mennénk vele. a google nem igazán volt túl bőbeszédű, 1-2 helyen volt nyitvatartás és elérhetőség.
esetleg valakinek nincs egy kőccsönbe?
-
meta86
csendes tag
eladó 2 csomag fénymásolópapír, rendelésből maradt vissza
érdeklődni nálam, privátbancsak egyben, 1.200 ft-ért a kettő
-
lamiki
senior tag
válasz
PindurAnna #29490 üzenetére
A Mofém golyós csap ha szivárogna 170 Ft hozzá a komplett javítókészlet, mármint a 1/2"-oshoz, ami tartalmazza a gumiházat, és az összes tömítést is, de nem fog, mert ha szivárogna, akkor már az előző gáztűzhelynél is érezted volna a gázszagot. A régebbi típusú gumi belsejű gázflex is jó (újonnan 700-1500 Ft körül, hossztól függően) ha 5 évnél nem régebbi (elvileg gyártástól számítva 5 évig használható), és hőre záródó biztonsági golyós csappal szerelt. Épp tegnap adtam el az utolsó ilyen csapot, 1080 Ft volt, többé már nem lesz ennyiért, de a hőre záró része külön is kapható pár száz Ft-ért, azt a régi golyós csapba tekerve ugyan úgy engedélyezett. Nálunk a leghosszabb (100-200 cm) nyújthatós inox gázcső kerül 4 ezer párszázba, a legrövidebb (30-60 cm) meg 2 ezer párszáz, sőt létezik ezeknek már nem nyújthatós un. fix változata is, az ugyan úgy engedélyezett, és még olcsóbb, úgy emlékszem ebből már 100-120 cm-est is veszel 2 ezer alatt. Ennek most nem emlékszem pontosan az árára, mert csak pár hete áruljuk. A gázflex tömítés meg 20 Ft. Sőt mindezekből ha jársz Hajdúböszörménybe még 10% Prohardveres kedvezményt is kapsz
Amúgy pont ezek miatt, meg a tizen pár ezert Ft-os beüzemelés díj miatt kevesen üzemeltetik be a gáztűzhelyet, kivéve ha jó drága. Csak felrakják a régi gáztűzhely helyére és használják. Ha netán mégis elromlana garanciális időn belül, akkor általában a javítás jóval olcsóbb a beüzemelési díjtól, vagy ha mégis garanciáztatni akarod, szerintem 1 éven belül ha kifizeted a beüzemelési díjat, mivel a beüzemelési díjakból élnek, szemet hunynak afelett, hogy te már használtad kicsit azt a gáztűzhelyet. -
Salex1
őstag
Lenne egy eladó Computherm Q3 szobatermosztátom, digitális, de nem programozható.
2500Ft, tökéletes állapotban van, az eladás oka, hogy programozhatóra váltottam... -
rayoliviero
veterán
válasz
dvdbackuper #29528 üzenetére
Hát azzal kellett volna tényleg...
-
dvdbackuper
őstag
válasz
rayoliviero #29526 üzenetére
WIN telepítő miért nem volt jó? az sokkal gyorsabb
-
ati012
őstag
Szombattol eladó egy Siemens E5600 ESPRIMO gép:
AMD 3000+ CPU
2 x 1GB RAM
80GB HDD
ATI X1300 128MB VGA
DVD-ROM20.000 Ft
-
rayoliviero
veterán
Egy notin akartam kettéosztani a vinyót Easeus programmal, alkalmaztam is és újraindítottam a gépet, el is kezdte a merevlemez felosztását bootoláskor, de total progress folyamat 49 %-nál áll, 99 % a current operation, 100 % updating system information. Miért állt meg 49-nél a total progress? Meddig fog így maradni? A notin a vinyó ledje se villog...
-
dudikpal
senior tag
Készletről, számlával.
Bővebben. -
wwhy
veterán
válasz
Blabcsi #29522 üzenetére
Semmi extra, csak a kábel ne törjön meg, ha ívben hajlik, semmi gond. Viszont (portörléskor) vigyázni kell, mert ha a keze(d) beleakad, akkor könnyen kitépődhet a modemből, és oda spéci kütyüvel van beforrasztva, nincs semmilyen csati.
Nekem a szerelők nem is vágták el, fektetett 8-as formájában össze van tekerve a tv mögött. -
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hamarosan jön hozzánk a T-home optikával.
Net, TV, Tel.
Mire kell a későbbiekben vigyáznom, figyelnem?
Mennyire sérülékenyek ezek a kábelek? Sarkokba mennyire hajlíthatók be? STB. -
rayoliviero
veterán
-
ati012
őstag
Pár apróság:
Corsair Dominator 2 x 2GB @ 1066MHz - 16.000 Ft
Dell ATI X1550 12MB DDR2 LowProfile pci-expressz - 2.500 Ft
Celeron 430 @ 1,8GHz LGA775 processzor - 2.500 FtKis szerver gép:
Compaq SLOT1 alaplap
2 x 500MHz / 512kb cache Intel Pentium CPU
2 x 256MB SD RAM
vinyó nincs
DVD-ROM
Integrált videókártya, lan.
250W-os FSP táp
Chieftec Dragon ház + venti szabályzó + hangszigetelt.8.500 Ft
-
Drughi
addikt
Vennék:
4 vagy 8 GB-os micro SD kártyát, lehetőség szerint 2db 2GB-os beszámításával
Szintén vennék vezeték nélküli egeret, mint 4 gombosat, újonnan
Keresek még jó minőségű telefontokot és kijelző védőfóliát SE live with walkman telefonhoz
-
baleee89
aktív tag
válasz
baleee89 #29507 üzenetére
4670 elkelt!
Eladó:
fractal design core 1000 vadonat új ház kb 1,5 hete vettem zodiaktól de meg halt a lapom és atx méretűt kaptam vissza ami sajnos nem fér bele! csak ki lett bontva mindene meg van alaplap sose volt bele szerelve 9000ft
CSERE BESZÁMÍTÁS VAN piaci ár alatt (házat semmikép nem számolok be) -
Abri
senior tag
Komplett asztali PC eladó 110 000Ft
Cooler Master-3 Elite 335
Cooler Master RS-520-ASAA-A1-520W
Gigabyte P55A-UD3
Core i5 750-2,66GHz
Cooler Master TX3
4x2GB DDR3 1333MHz Kingston
Sapphire 4670 512mb
Seagate 1,5TB
NEC DVD-RW1 hét gar
fél év a lapra,vinyóra -
sNORh
addikt
van 1db Új Bontatlan F6D4230NV4 Belkin N150 Wifis Routerem 4,8k
és egy 2kártyás Alcatel OT-710D telefon, független 2Hóünapos 14k Csere telóra
- 2db felszerelt teleszkópos horgászbot+orsó 1,5/db
- Esetleg még egy Cormoran Rodeo pergető(de feederre is kiváló) orsó+pótdob, feldamilozva 3k -
Manitou
veterán
Valaki egy kutyát keresett multkorában.
Az FM95ön most mondták be, hogy valaki talált egy yorkshire terier-t
427-517-es számon lehet érdeklődni, A telefonszámot nem biztos, hogy jól jegyeztem fel. -
Laraxior
titán
Akkor még egy mit is keresek. KÉP
A szélvédőnél (szemből) a baloldali oldalán hiányzik az a gumicsík. Nem ragasztós, csak simán bele kell tunkolni a mélyedésbe. Nah ilyet hol lehet kapni?Vagy vinnem kell magammal a másik oldalit hogy ugyanolyat tudjanak adni? Fogalmam sincsen hol keressem
Nincsen semmilyen szerepe, az esztétikán kívül
-
baleee89
aktív tag
válasz
sto1911 #29504 üzenetére
gyári hűtő nincs! ilyen volt a kártya most ilyen hűtő van rajta! hűtő nélkül nem eladó!
-
Tomaaasz
aktív tag
Hol érdemes szétnézem ha fülhallgatót akarok venni? 3-4 ezer Ft környékén keresek valami agybadugósat.
-
baleee89
aktív tag
eladó asus 4670 512mb zalman vf 900-al 7000ft
-
Limefun
csendes tag
Lenne néhány cumóm telefonhoz és néhány telefon is. Nézz be...
Aktív témák
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest