Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Marci79
senior tag
VÉÉÉGREEE!!!! IGAZI RÁNTOTT HÚS!!!!
(#49753) Vladi:
Ne akarj mindennel foglalkozóval csináltatni semmit sem! Higyj nekem. Ráfaragsz. Az olyan embert kóklernek hívják az építőiparban. Mindenhez ért, de semmihez sem. Az meg méginkább kerülendő, hogy egy "fővállalkozóval" csináltass bármit is.
A Létain a csempeboltban ajánlanak neked emberkéket, külön-külön mindenhez. Vizest és burkolót is. (lehet éppen minket)
-
ildi_
tag
Legközelebb okosabb leszek már és nem megyek bele ilyen szerelésekbe. Az ok, hogy ha felteszik a bicajomat mert nem jó a fék vagy bármi és elkérnek egy kisebb szerelésért munkaóradíjat, de egy ilyen kis apróságért közel 1000 Ft-ot már túlmegy a pofátlanságon.
Köszönöm a segítséget pohár, de ha legközelebb ilyen szerelésem lenne, majd zolikaDB megoldja. :-)))
-
törölt tag
Ugye emlékszel, amikor hónapokig állt a képfeltöltés? Annak egy nagyon egyszerű oka volt: a korlátozások ellenére megtelt a lemezalrendszer képekkel. Valahol határt kell szabni. Arra tökéletesen megfelel, hogy képernyőmentéseket be lehessen illeszteni, de a többség még erre sem képes, pedig csak egy gombot kellene megnyomnia URL másolgatás helyett.
Azt mondjuk nem értem, hogy termékfotónak miért akar mindenki 10-20Mpx-es képeket beilleszteni.
A korlátozások csak a PH! képfeltöltőjére élnek egyébként is. Külső szerverről bármekkora képet tudsz linkelni akár thumbnail-esen is. Ráadásul az SG-vel ellentétben a PH! nincs letiltva több képtároldalon.
-
törölt tag
A thumbnail-lel? Ugyan miért lenne szenvedés, A PH! képfeltöltője automatikusan megcsinálja és akár be is illeszti ezt a linket. Kézzel meg csak annyi, hogy megnyomja az ember a Link gombot, beilleszti a teljes méretű kép URL-jét, OK, megnyomja a Kép gombot, beilleszti a thumbnail linkjét, OK. Az egész tart ~3-4s-ig. Olyan képfeltöltőt kell használni, amelyik értelmes formában generálja a thumbnail-eket, nem valami totálisan eltérő URL-en.
-
törölt tag
SG sem méretezi át ténylegesen, mert akkor egy átméretezett verziót tárolni kellene a szerverükön. Ott is csak a megjelenítéskor lesz kisebb, ugyan úgy letölti a teljes méretűt. De ott kényszer, mert nem lehet maszkolni a linkeket. Itt lehet, szóval bárki csinálhat thumbnail-es képeket, csak akarni kellene.
-
ati012
őstag
Igen. De lehet elég csak kitisztítani az olvasófejet.
Ha nem viszi el senki a héten, akkor vérszemet kapok és megcsinálom. Akkor már nem ennyi lesz az ára -
blasko92
őstag
A HR-es suncikat meg kell töcskölni, és akkor már lesz protekciód
daa-raa szeritem a megjelenés igen is sokat nyom a latba. Ha valaki kiöltözik, akkor látják rajta, hogy komoly ember, komoly szándékokkal. Nem mackónadrágba, meg napszemüvegbe kell menni (a bálban úgy nyomják
legalábbis a mi környékünkön )
És ennyit a leendő munkavállaló is megtehet, hogy felhúzza az ünneplős gúnyáját, amire egész életében spórolt
Én is kiöltöztem, pedig forgácsoló üzembe mentem.
-
törölt tag
ez ilyen komoly hely, vagy a munka az, hogy teszt meg interjú?
nem tudják könnyebben eldönteni kiket vegyenek fel?
(#49150) daa-raa azt nem láttam, csak jelentkeztem én is vagy 2 hónapja service desk vagy milyen munkára, fel is hívtak, hogy 1 hét múlva felhívnának angol nyelvi interjúra. mondom miért nem most? mert akkor ér rá a kolléga, na mondom remek
előtte megint hívtak, hogy kollégának sürgős dolga akadt, 1 hét múlva hívnának ha nem baj
azóta is hívnak...
-
-
giigz
veterán
Egy kicsit drága márka. Múltkor voltam bent egy GAS-ban, kinézetre egész jó volt egy ing, gondoltam felpróbálom... Kinézetre tényleg jó volt, meg egész jól is állt, csak az anyagát azalatt az 1 perc alatt is alig tudtam elviselni, valami borzasztó volt, egy New Yorker-es 3k-s inget is tökéletesen el lehet lenni, de ez tényleg valami tragédia volt.
Mondom amilyen jól néz ki, olyan szar anyagból van, biztos vesztegetik vagy 5-10k-ért... Aztán odajön az eladó, mondja, hogy jól áll, meg most jó árban is van, ez az utolsó darab... Ránézek a cédulára, 50k helyett 30...
Mondtam is, hogy nem tetszik a szín, viszontlátás...
-
werszomjas
addikt
Sztem is Fórum kínai, adag nagy (nekem két evésre elég az egész adag, pedig nem vagyok kis étkű) és finom is. (1250ft elvitelre)
Ezelőtt a Tesco-ból hoztam a kínait, a bejárat mellett ami van, de mióta voltam a fórumosban, leszoktam a tescorol
Étterem:
Vigadó Étterem (a Nagyerdőn a gyógyfürdő mellett)
Kaja finom, adag jó, és nem horror árú.
van kiülős és benti rész is,
vagy:
Hűse vendéglő, de az nem annyira hangulatos, a kaja viszont jó.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MWC 2025: Kezünkben az új Nothing mobilok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Minden ami hőszivattyú
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- MacBook Pro 15.4" Retina Mid 2018 I7-8750H 16GB/256 SSD, Radeon 555x/Üzletből, garanciával, 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest