Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
lorcsi
veterán
egy iylesmi nekünk is jó lenne..asszem
metroban meg a tescoban is iylesmik szoktak lenni, ha jól emlékszemmindegy..a 2 oldalast elhagyhatjukha iylen drága, majd megfordítja
most egy ip3000 vayn, ez tudja, csak a fejjel van baj
csináltatni meg nem érdemesmenyniért töltök ebbe a tonert ?
és emnyi hozzá egy új?[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
törölt tag
Xerox Phaser 3117, alias Samsung ML-1610. Ráadásul a tonerük is csereszabatos, ahogy a többi hasonló Samsung-Xerox párosoknak. Bár a Xerox csak egyfélét forgalmaz ehhez a családhoz, de az jó a megfelelő Samsung-okba is, és olcsóbb. (A Phaser 3122 az ML-2010-zel azonos... Nem meglepő, a Xerox a Samsung-tól veszi a nyomtatómechanikát, csak a ház saját fejlesztés.)
A toner regenerálása nem feltétlenül csak a tonerpor újratöltését jelenti. Ha csíkoz, akkor valószínűleg a lehúzókés kopott el, azt kell cserélni, ha már foltos a nyomat (visszatérő mintával), akkor valószínűleg dobot. Mondjuk egy teljes felújítás homemade kihozható 3-4k-ból. A Samsung tonerekre egyébként azt mondják 3-4 utántöltést bírnak dob és lehúzókéscsere nélkül.
lorcsi: Ha nem kell feltétlenül automatikus kétoldalas nyomtatás, akkor gyakorlatilag minden nyomtató képes rá. Csak neked kell kézzel megfordítani a lapo(ka)t. Driver kérdése az egész. A Samsungok tudnak ilyet, ez biztos.
-
dbius
veterán
Komolyan mondom nem értelek...
Mutass ugyanilyen vinyót, papíros garival itt a ph-n. Én, amikor kerestem, akkor csak olyat találtam, amire 2 hónap garit vállalnak, és azt sem olcsóbban, mint amit Neked írtam privátban.
Amíg az enyém, addig én döntöm el, hogy kinek és mennyiért adom el. Természetesen bárki ajánlhat érte egy összeget, ez mindenkinek szíve joga, de én döntöm el, hogy odaadom-e annyiért, vagy sem.
na, most jól kikiabáltam magam , ma ilyen napom van, sorry...
-
pohár
félisten
nocsak, PH-s a tulaj?
köszi hogy szóltál, ha Debrecenben vagyok tuti rendelünk gyakszira valamit majd
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
akkor még egyszer köszönöm mindenki nevében
gyros tál egy ezresért nem rossz ha olyan adagot adnak hogy 10 percig kell felette ülnömGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Isee
senior tag
Hát mondjuk így az oldalt lehetne frissíteni időszakosan, hogy akciós rudi, krémtúró, sör...stb mikortól várható...stb
Mire felhívom, hogy megkérdezzem mikorra várható a tejcsokis piros pöttyös 8db-os falánk szettből 179Ft-os áron rudi, amire azt válaszolja, hogy halvány pöttyös gőze sincs, addigra a telefonszámlán már 1csomag rudi minuszba megy"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest