Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
bobace #48606 üzenetére
Ezeknél az áraknál sajnos már csak az a gázabb, hogy Budapesten a tanuló havi bérlet 3 850 Ft, csupán 350ft-al drágább mint itt.
És ott azért egész más a tömegközlekedés, eleve sokkal több járműre érvényes, buszok, villamosok, troli, metro, hév, mindenre, vannak éjszakai járatok, ja és tetszőleges kezdőnappal váltható ami megint nagyon sokat jelent.
DKV kicsit elgondolkodhatna az árakon és a nyújtott szolgáltatáson.
-
wwhy
veterán
válasz
bobace #47606 üzenetére
Külföldiként mit foglalkozik egy büntetéssel?
kicsit más a hozzáállása .... illetve a rendőrségnek való átadás zavarta/-ja, mert Lengyelo-ban van vmi olyan lehetőség, h adóként kivetik/behajtják az önkormányzatok (már amennyire megértettem a pol-lish a hunglishommal)De én is arra "biztatom", h sz@rja le ...
-
Adonimus
senior tag
válasz
bobace #46118 üzenetére
Írtam Privátba.
Ma délután járok Debrecenbe, minden terméket ingyen házhoz viszek Debrecen területén!
Technics Su-Z200 sztereó erősítő
Logitech billentyüzet (ÚJ) 2000
IGU LA-1000 stereó erősítő 5000
Sanyo JA-220 sztereó erősítő
Samsung I900 Omnia 8GB [full tartozék, gyönyörű állapot] 18.000
120GB IDE Merevlemez 8.000
MAXDATA laptop: AMD 2000+, 512mb ram, 20 gb w., jó akksi, DVD író,
szép kijelző és állapot. 25.000Samsung S5350 Shark mobiltelefon 7.000
Tápegységek: 300W - 2500 , 400W - 3500
-
mezis
félisten
válasz
bobace #45946 üzenetére
Ha félted az adataidat, akkor már régen CD-n, DVD-n kellene lenniük. Egy konkrét HDD élettartama megjósolhatatlan. Egyik pillanatról a másikra úgy tönkre mehet, hogy nincs az a Kürt Kft, amelyik bármit vissza tudna varázsolni róla.
Itt a megfelelő alkalom az archiválásra. Hajrá, amíg nem késő !
-
diablo1984
veterán
válasz
bobace #44309 üzenetére
mivel hogy a banknál van a törzskönyv, így addig nem tudod eladni, míg vele nem egyeztetsz! de a bank nem megy bele, hogy a fedezetet eladd, csak úgy, ha kifizeted a különbözetet, vagy ha tudsz mást ajánlani fedezetül! egyébként fizetheted a hitelt tovább, mert 300ezres suzit senki sem vesz 1 milláért(vagy hitelátvállalással, mert abba a bank is talán belemenne, de még az sem feltétlenül)
pohár: gyanítom, hogy izzadt zacsilé....
-
Borosz
őstag
válasz
bobace #33126 üzenetére
Az USA-ban találtam egy Toshiba A305-höz való teljesen ugyanolyan VGA-t, mint ami ebbe belemegy csak az 3650. Ez lehet a csúcsa ennek a notinak.
A 3470 40 pipeline-ja helyett a 3650-ben 120 van tehát jobbnak kell lennie plusz a 3560 128bit-es memóriainterfésze is nyomna a latba na.
Jah...a 3650 ára 90$... -
Ayg0
senior tag
válasz
bobace #28195 üzenetére
tölts fel ide egy képet a bicóról és hátha valaki... több szem többet lát!
a sámsonin a modulban van zsugorcső és sanszos, hogy sokkal olcsóbb, mint a hobby... de a szent anna-kandia sarkon is akad egy elektronika üzlet és amikre rákérdeztem, forma-forma áron ádták a modullal, tehát érdemes rájuk nézni. talán kábelharisnyájuk is lesz, mert jól felszerelt boltnak tűnt.
-
Chesterfield
őstag
válasz
bobace #26915 üzenetére
Szerintem az Aveszta konkrétan szar.
Régen N1 volt, de aztán pár éve(3-4?) volt egy tulajdonosváltás, és azóta nekem ehetetlen.
Egyébként kipróbáltam a dönert házhozszállítással, csak véletlenül nagy tálat rendeltem kettőnknek, sajnos a fele a kukában végezte másnap, nem bírtuk megenni akkora adag volt. Egyébként egész jó.
Ma letesztelem az Akropoliszt.
-
br.rak
őstag
válasz
bobace #26769 üzenetére
Ha befizetsz egy vizsgaidőpontra, szerintem az elég jó motiváció és rá is kényszerít, főleg ha egyszerre csinálsz szóbeli és írásbelit is. Az angolnál segít az is ha angolul, esetleg angol felirattal nézel filmet,sorozatot ,elég sok kifejezés, szófordulat ragadhat meg abból is .
-
br.rak
őstag
-
werszomjas
addikt
válasz
bobace #26757 üzenetére
Ilyen szerviz nem létezik
Viccet félretéve tényleg nagyon nehéz a döntés, lehet menni márkaszervizbe, nekem pl mind a Citroennel mind a Toyota márkaszervizzel jók a tapasztalataim, természetesen nem olcsók, úgyhogy ha nem márkaszervizbe szeretnél menni én a Mohács utcára járok, van ott egy szerviz, sztem rendes és megbízható a fickó, gyorsan dolgozik.
Ha cserélni kellet valamit az autóba legutóbb hátsó lengéscsillapítót felhívott és kérdezte milyen legyen, melyik legyen, milyenek vannak milyen áron, és én választhattam.
Felsorolta még a talált hibákat és kérdezte melyiket szeretném megcsináltatni.
Akkor egyszer télen nem indult a kocsi átvittem mondta hogy 2 gyertya megpusztult és hogy csak a két rosszat cseréje-e ki vagy az egész sort, illetve milyen gyertyát tegyen bele bosch vagy valami olcsóbbat?
Úgyhogy nekem eddig bevált, megbízhatnak tűnik
Ha nem találsz jobbat látogass el hozzá, nem tudom Audi/VW témában mennyire van otthon, meg hogy mi egyáltalán a gondod, egy próbát megér.
Nyelviskola témához: Milyen nyelv? Én a német középfokot az ÖSD-nél csináltam, ILS nyelviskola, igaz nem jártam tanfolyamra, hanem külső tanárom volt, de nyelvvizsga előtt volt náluk 3 napos felkészítő arra elmentem és nem volt velük rossz tapasztalatom, a tanárnéni kedves aranyos volt, segített, lehetett kérdezni nem volt gond.
Könyvet nem kaptunk arra a 3 napra, de teszteket minden órára hozott fénymásolva.
Árak vannak a honlapon
Bár ezek a nyelviskolák is hasonlóak mint a szervizek, a legtöbb csak pénz lehúzásra megy, és a sikeres vizsga úgyis csak rajtad múlik.
-
_seth_
veterán
válasz
bobace #21141 üzenetére
Azért rezisztív és kapacitív között egyrészt nem észrevenni a különbséget elég durva
A spicat nyomni? Próbálni lehet csak el ne törjön
LG-re sincs hibátlan 2.2+ és spicara sem. Mindkettőre a 2.1 az ami teljesen működik.
Mindkettővel szórakoztam, d2s is volt az lgn de azzal még több gond volt mint a gyárival így vissza is tettem azt. Joestone romja sem hibátlanok sajnos és nagyon hamar belassult, nem vette fel a hívást stb. Spicanal ami fut sokszor az a nincs kamera nincs wlan, nincs bt nincs hívás új romoknál (pl 2.3.3 és társai) Angry birdsből pedig a patchelt verziót rátolni nem nagyobb meló mint letölteni a reklám mentes verziót.... Alap felállásban a spicara több programot lehet felrakni mint az optimusra.Kamera Spica
Kijelző Spica
Hardver LG
Készülék minősége mindkettőnél egész jó -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
bobace #17089 üzenetére
...és akin a szolgáltató nem tudott leverni hónapokig (gondolom nem egyből kapcsolják le a telefont) havi pár ezer forintot az ki fog tudni fizetni egyben egy nagyobb összeget...
Eladó:
Vezetékes router 2000
kijelzős-fogantyús fekete midi ház 7500
asus m2n4-sli alaplap 5000
amd sempron 3000+ proc. 3000
1 Gb DDR2 800Mhz memória 3200Ft
-
Kryczek
aktív tag
válasz
bobace #17087 üzenetére
1,5 évet dolgoztam szolgáltatónál. 2-nél is. max rokontól vagy nagyon biztos baráttól vennék így telefont. nem kell mondanom hány ilyet láttam ugye? és mellesleg a szolgáltatót nagyon nem fogja érdekelni kinél van a teló, mehetsz oda bármivel meg bárkivel, amég tartozás van esélyed nincs h visszaaktiválják.
-
ati012
őstag
válasz
bobace #16012 üzenetére
Kamion flottátok van hogy ennyit tankoltok?
Lorcsi: tankolásért kapsz pontot, azt összegyűjtve lehet beváltani Macira. De már nem lehet.
MEMÓRIA VÁSÁR!!!
Kingmax 512 MB DDR1/400MHz 2.500 Ft/db -1 hónap gar-
új bontatlan Kingston 1 GB DDR1/400MHz 6.000 Ft/db -life time gar-
új bontatlan Silicon Power 2 GB DDR2/800MHz 6000 Ft/db -1 év gar-
Geil 2GB DDR2/800MHz 6000 Ft/dbtel.: 06-70-676-1835 vagy 06-20-983-3554 vagy érdeklődj p.ü.-ben!
-
Szancsó
aktív tag
válasz
bobace #16012 üzenetére
Nekem csak a fenti méretű jó, mert szerintem azt még a gyerek sem veszi be, hogy egyik napról a másikra megnőtt a plüssmacija
Amúgy csak új jöhet szóba: mondjuk egyet már lelőttem az egyik árveréses oldalon, szóval lehet tárgytalan. (Kivéve, ha jó áron van: kell a tartalék, gyors az amortizáció...) -
Kickass
őstag
válasz
bobace #14558 üzenetére
ahogy irja is 53 es 67 kozott helyszini birsag vagy szabalysertes, de utobbira nem vonatkozik a kollektiv felelosseg tehat ha nem vagy felismerheto a kepen nem tudnak megbuntetni (itt meg mukodik a rokonom vezette az autot kezdetu trukk)
68tol kozig birsag, ezt mar csak egyetlen esetben lehet meguszni most kitoltak mar 60 napra talan a hatarozat kikuldesenek hataridejet ha ennyi idon belul nem kapod meg akkor lezarjak az eljarast es nincs buntetes (fater megkapta az ertesitest megneztuk a fotot majd egy ev mulva kapott egy levelet h azeljaras megszunt, igaz ekkor meg 30 nap volt a hatarozat kikuldesenek ideje) -
wwhy
veterán
válasz
bobace #14102 üzenetére
Nem volt semmi minta, valami ilyesmi:
"Alulírott XY, mint eladó (adatok), teljes körű anyagi és erkölcsi felelősséget vállalok az általam eladott QWERTZ típusú telefon vonatkozásában. Az általam vállalt teljes körű felelősség kifejezetten vonatkozik arra az esetre, ha az általam eladott telefont az én hibám (díjnemfizetés) miatt letiltják. Ez esetben teljes körű anyagi felelősséget vállalok, hogy az eset bekövetkezése után XYC napon belül a Vásárló részére a jelen szerződésben kialkudott vételárat visszafizetem."
-
wwhy
veterán
válasz
bobace #14095 üzenetére
Mi írtunk egy szerződést, hogy ha ez az eset megtörténik, akkor a teljes vételárat visszaadja. 2 tanú hatályos magyar jog szerint bőven elég ahhoz, hogy a szerződés érvényes legyen ... Utána már csak a feljelentést kellett emlegetnem párszor, és 1 héten belül vissza volt utalva a zsé.
-
wwhy
veterán
válasz
bobace #14093 üzenetére
Persze, letilthatják.
De előtte még felkérik a régi tulajt, hogy fizesse ki a kötbért, hátralékot stb. (T-mobil, Vodafone). Utána először korlátozzák a hívásokat, majd jön a készülék (T-nél ez kb. 6 hónap alatt zajlott le az én esetemben, ez idő alatt visszacsináltuk a biznict). -
Kryczek
aktív tag
válasz
bobace #12109 üzenetére
nem a win-oprendszerrel van ott gond, hanem hogy LG. Nem mondom h az LG-k rosszak volnának, de a mobilt vásárló közönség nem szereti annyira. Egyre inkább divat, hogy a drága telefonoknak "márkája"is legyen, (ezzel nem azt mondom h az LG nem az), jobb ha nokia, samsung vagy motorola van ráírva. Fura egy divat, de 1,5 évet dolgoztam szolgáltatónál, tudom hogy igy van. Ez kb olyan h 4 milliót nem fizetünk Suzukiért, mert annyiért már autót is adnak.
-
Cybertrone
veterán
válasz
bobace #11545 üzenetére
Akkor mondom úgy megbízható forrásból ez a legolcsóbb... sok embernek ennyi a havi fizetése... nem játék!
Ha még sokáig nem megy el és csökken az ára lehet én viszem el kitudja
Bár mikor haverék GSM boltjában fogtam WP7-es telót nem jött be... persze egy jó ár kompromisszumokra sarkalja az embert!
Aktív témák
- Jövedelem
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA V
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Hyundai, Kia topik
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest