Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- hmzs: Futro S720 - olcsó pc alapú router (frissítve)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
bobace #14095 üzenetére
Mi írtunk egy szerződést, hogy ha ez az eset megtörténik, akkor a teljes vételárat visszaadja. 2 tanú hatályos magyar jog szerint bőven elég ahhoz, hogy a szerződés érvényes legyen ... Utána már csak a feljelentést kellett emlegetnem párszor, és 1 héten belül vissza volt utalva a zsé.
-
hdanesz
őstag
válasz
aldebaran #14055 üzenetére
Én is hozzászólok már az autós témához.
Eddig 3-szor vásároltam használtan kocsit, most keresem a 4.-iket.
Tapasztalataim szerint a nyíregyházi kereskedők normálisabbak. Persze ez nem jelenti azt,h. mindegyik normálisabb és azt sem,h. őszinte, megbízható emberek. De a vevővel való bánásmód szempontjából véleményem szerint jobbak. Hagynak bőven időt közbenézni a kocsit, néhány helyen ők maguk ajánlották fel a próbaút lehetőségét. Debrecenben volt olyan hely, ahol csak akkor próbálhattam volna ki a kocsit, ha lefoglalózom. Akadt olyan kereskedő is, aki a kocsi hibáira is felhívta a figyelmet, nem pedig csak fényezte,h. ez mekkora tuti király autó. Alku ügyében is lazábbak. Debrecenben a legtöbb kereskedő húzta a száját már akkor is ha az átírás költségét szerettem volna belezsúfolni az árba. (Hozzáteszem nem 100-200ezres autót kerestem, aminél az átírás a vételár jelentős részét kiteszi.)
Van 1 kereskedés amivel különösen elégedett voltam/vagyok. Ha gondolod, privátban megírom melyik az.
-
wwhy
veterán
válasz
bobace #14093 üzenetére
Persze, letilthatják.
De előtte még felkérik a régi tulajt, hogy fizesse ki a kötbért, hátralékot stb. (T-mobil, Vodafone). Utána először korlátozzák a hívásokat, majd jön a készülék (T-nél ez kb. 6 hónap alatt zajlott le az én esetemben, ez idő alatt visszacsináltuk a biznict). -
bobace
addikt
Eladó egy Nokia 5300 Xpressmusic telefon. Töltő, adatkábel van hozzá. Szép állapotban van, női tulajtól. Gari nincs már rá. irányár.: 9k
Még mindig eladó az LG Optimus 7-esem. Újszerű állapot (párszor használt füles, a telefon fóliás), WP7, minden tartozék, gyári kártyafüggetlen, 9hó gar. A héten 62k-ért vihető!
Egy kérdésem is lenne: ha veszek egy kártyafüggő készüléket, én ugyanannak a szolgáltatónak a kártyájával használom, és aztán a régi tulaj nem fizet, letilthatják?
-
doktor úr
aktív tag
Foci - foci - foci: [link]
-
levi1108
aktív tag
Sürgősen keresek olcsó, lga775-ös lapot mai Nyíregyházi átvétellel!
A lényeg hogy egy E5300-as procit vigyen! -
Mateee
tag
Eladó lim lom kacat!
cordless desktop csak bill: 1999 Ft [Logitech]
Trust vezetéknélküli egér dokkolóval: 1999 Ft [Trust]
Floppy lemezek, formázatlanok
Lg cd olvasóLenor öblitő 5l-es koncentrátum 2 fajta illattal: 1800 Ft/fb
Ariel 5l-es mosógél (fehér illetve színes) 2400 Ft/db
Debrecen, Hajdúszoboszló házhozszállítással! -
törölt tag
válasz
dudikpal #14071 üzenetére
Egy nagyon egyszerű tényt nem veszel figyelembe: a PH! magánterület (attól, hogy valami nyilvánosan hozzáférhető, nem lesz közterület). Márpedig magánterületen minden esetben a tulajdonos szava a döntő. (Katolikus templomban sem illik Mekka felé fordulva Allahoz imádkozni.)
Az adatlap nevezett részét nem is láthattad, ahogy egyetlen átlag fórumozó sem. De volt rajta nem kevés bejegyzés figyelmeztetésekkel. Tudta Ő maga is, hogy egy rossz mozdulat, és vége.
Egyébként meg nem is feltétlenül egy adott témával van probléma. sokkal inkább azzal, ami indulatokat az kivált. Márpedig többször is kiderült, hogy ezek a témák megvitatása gyakorlatilag minden esetben kilép a kulturált mederből. Ugyan emiatt lett a poltopic is végleg bezárva, és lett megtiltva PH!-n a politika. CséZé utolsó (és korábbi) írásainak sem a témája volt az alapvető probléma, hanem amit sugalmazott velük.
-
_seth_
veterán
válasz
dudikpal #14087 üzenetére
Tanárnak magyaráztad? Érthető.... nem szeretik és ez sajnos az ő pályájuk, mármint a suli
Késedelmes index leadás 33e, nem alkudtam hanem ennyi lenne de csak lenne... elfelejtettem na, van ilyen
Pakoltam és jééé ez meg, hogy kerül ide
Aminek van értelme azt én is szóvá teszem de van amikor hiába van igazam, senkit sem érdekel, ha érdekel is mire bármi lenne a dologból már teljesen felesleges is.
-
dudikpal
senior tag
válasz
_seth_ #14086 üzenetére
Tudom mennyit keresnek a hökösök-saját szavaimmal:léhűtő féregg*cik-, engem egy exhökös tolt be az agrárra, a becsületesebbik fajtából.
Én 25k Ft-ot alkudtam egy késedelmes indexleadásból, mert úgy csűrtem a szavakat, hogy jó legyen nekem, szal tudom miről beszélek
Az éjféles témában meg nem te voltál a hunyó, hanem az a hülye, aki kiírta sztem.
Az 1 dolog h nem tolerálom a bürokráciát, de meg van az a rossz tulajdonságom, h ezt szóvá is teszem.
Makroökonómiából pl az olajkartellekről írtam beadandót, erre gyökér "tanár" aszongya h nem érti(nem hát rohaggyonmeg), elmagyaráztam, hát nem 2es lett?!
Szarf*szú az egész brigád, maradjunk annyiban. -
_seth_
veterán
válasz
dudikpal #14085 üzenetére
Szerintem ez csak nálad lehetett gond
Nekem is vannak elmaradások nem is kevés egyedül a pótvizsgát és a tandíjat szoktam befizetni, a tandíj érthető a pótvizsga pedig nem sok.
Egyébként ha utánajártál akkor rájöttél, hogy az összes ilyen jellegű bevétel a HÖK kasszáját gazdagítja? És tudod te, hogy 300 ft körül keres a hök elnök? Na ez az ami jogellenes... Közben kik a hökösök? Azok akik már 10 éve ugyanarra szakra járnak mert megélnek belőle és nem akarnak végezni, ha mégis végezne akkor egy új szakot kezd, tisztelet a kivételnek persze
Én egyébként a TTK és az AMTC szokásait ismerem csak, az agráron tudják, hogy az ilyen tételeket nem lehet behajtani. Ellenben a pótvizsgadíjnál lehet ugyan menni reklamálni de mire bármit is elérnék vége a vizsgaidőszaknak főleg az új rendszernek hála, régen dec 20tól volt február közepéig kb, most ugyan dec 13 már vizsgaidőszak volt de pl az én szakomon csak 1 vizsga volt dec 13 és jan 3 között szóval kb 1 hónap bukta és jan 31 vége a lehetőségeknek... durván 1 hónapos lett hála a tanároknak.
Én szerződés miatt csak akkor szóltam amikor aláírtam, hogy 125e lesz a tandíjam és elsőnek 130 majd 135-ös tételeket írtak ki, akkor mondja, hogy a törvény így-úgy, én pedig mutattam az egyetem által lepecsételt, aláírt szerződésemet amin ott vigyorgott a 125.000- és valóban elég volt csak annyit fizetnem. Igaz azóta bevezették, hogy sávos a tandíj is, első félév sokba, van majd még több majd ismét kevesebb... egyébként is szörnyű 1-2 óra költsége amikor 100 oldal körüli dokumentumokat kell nyomtatni színesben majd fűzetni és a legjobb amikor azt mondja a tanár, hogy szép meg jó de szerkeszd át, rakd ezt a bekezdést a másik helyre... magyarul újra minden... jó alapvetően nem egy vagyon de több tárgynál oda az uzsipénz
Ami úgysem ér semmit az agráron max ha ebédre költöm
mivel hiába van 2 büfé ott normál kaja nincs.
Nekem kb 1 évembe került levetetni egy 2e forintos tételt a neptunból, X tantárgyból felvettem a második időpontot, tanultam, készültem vizsgára, eljött a napja és nézem, egyedül vettem fel, szóbelire, színházterembe, éjfélre..... khm. És nem értették a TO-n, hogy miért kellene ezt nekik törölni....
-
dudikpal
senior tag
válasz
_seth_ #14076 üzenetére
Na akkor egy konkrét példa:
Egyetem. Kreditrendszer.Beiratkozáskor elfogadod az úgymond szerződést, hogy betartod az egyetem szabályzatát. Az kimondja, hogy ha bármilyen elmaradt fizetési kötelezettséged van, akkor amíg nem teljesíted, nem folytathatod a tanulmányaidat. Sem vizsga, sem semmi.
Ez az ún kötelezettséged.
Én ennek szépen utánajártam, és azt találtam, hogy 1etlen esetben akadhat meg a tanulmányod: a tandíj befizetésének elmulasztása esetén. Ez a törvény. Nem jóskapista által összehányt karakterhalmaz ott az egyetemen. De "természetesen" ettől még továbbmentek a retkek: nevezetesen a vizsgapótdíj-utódíj(*szomtuggya minek nevezik már) elmaradásnak tandíj elmaradási státuszt adtak! Kvázi olyan volt a rendszerben, mintha nem fizettem volna tandíjat. Persze beromboltam, hogy mi a qr*annyátokat képzeltek magatokról. Erre kiderült, hogy az 1ik túlbuzgó gyökérpalánta fogta, és csak úgy bebaszta a tartozásomat olyan státuszba. Elébasztam a kinyomtatott cuccost, erre csak annyit mondott, hogy: miért nem fizetted be? Szerényen vázoltam neki, hogy oly messze áll egy hivatalos szervtől, akinek erre kötelezően kellene válaszolnom, h azt el sem tudja képzelni.
Lényeg a lényeg, státuszt levették, mert tudtam h jogellenes, éppen ezért perelhetők lennének, ha odáig jutott vna a dolog.
A kötelezettségeidet mindenhol ugatják, a jogaidról meg kussolnak.
Ezt most fogalmaztam meg, de sztem találó a jelenlegi helyzetre... -
_seth_
veterán
válasz
Chesterfield #14080 üzenetére
Nyugi srácok semmi gond, a királynő eszembe sem jutott, személyes az ügy sajnos.
Ui.:
32GB SSD valakinek jó áron van eladó?
-
aldebaran
addikt
válasz
werszomjas #14069 üzenetére
Hát igen. Szóval zsákbamacska.
Köszi, de én inkább nagyobb, családi ótóra gondoltam, aminek min. 400l-es a csomagtartója.
-
a-ttila
csendes tag
Eladó 2 darab DDR400-as 1 Gb-os memória 6000Ft/db
Eladó 2 darab DDR400-as 512-es memória 3500Ft/dbÉrdeklődni PÜ-ben
-
lord1313
csendes tag
Laboros cuccokat keresek.
-
_seth_
veterán
válasz
Chesterfield #14077 üzenetére
Az egy nagyon komoly szám pláne attól függően, hogy hol és mikor játszák le
-
_seth_
veterán
válasz
dudikpal #14075 üzenetére
Hunyászkodás? Mondjuk úgy én demokráciában gondolkozom ahol vannak jogok és KÖTELEZETTSÉGEK te pedig anarchiában
Ugyan nem vagyok egy jogász alkat de azért a gazdjog és közigjog után az emberi jog és méltóságot úgy gondolom el kell felejteni, jogok, törvények, szerződések vannak amiknek vagy eleget teszel vagy kitesznek.
Amúgy meg szólásszabadság? Nem nézel híradót? Pont, hogy nem abba az irányba haladunk....
Hunyászkodni nem muszáj, akkor adj hangot a véleményednek és nézd meg mi lesz belőle. A hunyászkodás és a problémák elkerülése nem ugyanaz...
Amúgy meg élj méltósággal 2 hétig... a végére már visznek is ki a gyászhuszárok pihenni.... méltóság... fizetések? árak? Aki itt él az méltósággal nem tud élni. Akinek pedig nagyon sok van annak nagy része tudjuk honnan szerzi. A kettő közti réteg pedig abból él, hogy a felette és alatta lévők pénzén élősködik
Nagyon kevés az aki méltósággal élhet kicsiny hazánkban. Mert úgy dolgozni minimálbérért vagy akár a duplájáért, hogy nyugaton a fizu akár tízszeresét kapják az árak vagy megegyeznek vagy a szolgáltatások egy része még olcsóbb is... persze lehet lázadni a szabályok és rendszerek ellen, a kérdés csak az, hogy mit érsz el vele....
Szerk: igazad van, ilyesmiről hosszasan el lehet beszélgetni, sörrel főleg csak ha sörözök akkor az alkohol szonda gyártja nekem a problémát és azt nincs körülmény ami miatt elnéznék a rendőrök még ha van is jogom inni
Megjegyzem, hogy vezetni is nem ez a probléma
Erre jó megoldás a jogsi nélkül részegen lopott autóval
Ilyenhez is volt szerencsém csak az az autóm elejét zúzta le: részegen, bevont jogsival, apuka autójával amivel megint csak volt valami bibi
Mondanom sem kell ők is éltek minden jogukkal és ott is hagytak én meg toltam a lököst magam előtt... Na de bekapcsolták az NCIS módot a zsaruk kb 2 órával az eset után már meg is voltak a srácok és még okosba el is intézték a rendőrök hogy ne kelljen bíróságra mennem az igazamért
Pl volt már peres bírósági ügyed? Nekem igen.... lehet igazad de egyrészt nehéz bizonyítani másrészt hihetetlenül sokáig tart még akkor is ha a konkrét munka a bíróságon nem több mint 10 perc de ehhez több száz oldalas dokumentációt gyártanak le...Szerk 2: emberi jogokkal kapcsolatban: nemrég néztem meg az összes neten fellelhető dokumentumfilmet csernobilról, na ott lehet sorolni, hogy ki mit hol szegett meg.... és már fukushima is elérte a maximális 7-es szintet és még nincs megoldva a probléma. Csernobilban jelenleg is épül az új szarkofág és lassan rácsúsztatják a régire és ha minden okés lezárják majd bentről egy hatalmas daruval szétszedik a régit, hogy nehogy összedőljön mert már itt tart. Ezt csak úgy megjegyeztem még ide
-
bence78
aktív tag
van egy csomag felesleges Xerox Business fénymásolópapírom
500db-os, minőségi600 ft-ért elvihető, átadni a Csapó utcán v. belvárosban tudom
ugyanitt iratmegsemmisítő is eladó 4k-ért (Rexel Alpha) - werszomjas kérésére
-
_seth_
veterán
válasz
dudikpal #14071 üzenetére
Ki támadja meg a bankok aszf-jét? És mégis miért? Vannak gondok mindenhol de ez csak egy fórum
Ettől függetlenül perelheted a PH-t de mire elmagyarázd egy ügyvédnek, hogy a nickedet törölték mert a szabályzattal ellenkeztél kb hagyja is a dolgot
Megtámadni mindent meg lehet kérdés, hogy érdemes-e
A dolgokat kissé szabadelvűen értelmezed te is
Pl hiába van jogod a szabad helyváltoztatásra nem mehetsz be a szomszédhoz ha éppen úgy tartja a kedved. Szólásszabadság is van de ha azt mondod, hogy ..... .... .... ..... az x politikus akkor beperel és meg is nyeri
Vagy beperelnek azok akiket rágalmaztál és nyernek
Ugyanakkor szerinted pl ha uzsorakamatra adok kölcsön ami ellenkezik a pü törvényekkel akkor fogom és megtámadom, ezzel szemben lecsuknak
Ha gyorsan hajtasz autóval megbüntetnek, ha megfújsz valamit lecsuknak és még sorolhatnám
Itt ha xy dolgokat írsz kitiltanak
Ja és nem vagyok a moderátorok puszipajtása... kicsit sem.
-
-
werszomjas
addikt
válasz
aldebaran #14055 üzenetére
Nem tudom, de sztem igen, a kereskedésekben lévő autók nagy része vagy külföldről jött, esetleg törött volt, felújított, rendbe hozott, vagy valaki bevitte oda, esetleg beszámíttatta.
A kereskedő jó részről semmit nem tud róla, legalábbis sztem, én egyszer vittem autót kereskedésbe, asse kérdezte meg mi baja, mire kell vele figyelni, még aznap meghirdette, és ódákat zengett róla, mekkora fasza járgány, utána el is adta.
Egyébként is a használt autó mind zsákbamacska, jól meg kell vizsgálni mielőtt megveszed, de majdhogynem mind1, hogy melyik kereskedésből veszed sztem, ne az alapján dönts, hanem az autó alapján
Papirok rendben legyenek, induljon be, guruljon, dudáljon
De ha megbízható autót akarsz megveszed ezt a Suzuki - Vitara-t, meghízható magánszemélytől, én hirdetem
-
_seth_
veterán
válasz
dudikpal #14066 üzenetére
Azért ebbe ne legyél biztos
Akkor inkább: van a jog, és te pedig szerződtél az oldallal. Ha nem tetszik ami itt a szabályzat akkor nem regisztrálsz vagy nem használod, ennyi
Nem csak az a szabály és betartandó ami gazdasági vagy közigazgatási jogban le van írva, ilyen alapon soha senkinek nem kellene szerződést írnia... pedig írnak
Ha a PH beleírja, hogy mindenkit kitiltanak aki azt írja, hogy "dicsak", és te ezt regisztrációkor elfogadod akkor ne lepődj meg, hogy kitiltanak
Egyébként meg moderátora válogatja
Volt már olyan esetem, hogy rágalmaztak itt a fórumon több hozzászóláson át de tűrtem, majd visszaírtam ugyan azzokkal a szavakkal amiket nekem is írtak és jött a kedves gyengeelméjű mod, hogy fejezzem be mert kitilt... na most ilyenkor mi van? Na ő pl mondott olyanokat, hogy pl hasonlót írok: "tegyük fel, hogy ellopom a macskám kajáját" na szerinte ez ugyanolyan súlyos mintha meg is teszem persze másról volt szó de ez még semmi, szerinte már az is törvénysértő ha ide leírom és ezt egy olyan törvény szabályozza amihez az internetnek köze semmi
-
dudikpal
senior tag
válasz
_seth_ #14063 üzenetére
"Az is jog amit az oldal szabályzatában elfogadtál."
Öööö...izé...mivan?!
Mondok 1 példát:
teszem azt, a ph egy webshop. Jogilag kötelezve van rá, h a vásárló 8 munkanapon belül elállhat a vételtől, az áru átvétele után. Vérjóska beleírja az ászf-be(amit regkor el kell fogadnod) h diccsen 8 napos marhaság.
Vásárló bepereli ph-t, és nyer. Mert írhatsz az ászfbe bármit, ami a vásárlónak jogilag jár, az jár. -
inkubator
aktív tag
Csak rozsdás a lemezfelni, azt kellene leszedni róla, meg vagy én befestem vagy ők.
-
_seth_
veterán
válasz
dudikpal #14061 üzenetére
Az is jog amit az oldal szabályzatában elfogadtál. Az más kérdés, hogy már 10x átírták azt ami benne van de a szabályzat módosításáról sem email sem üzenet sem semmi nem érkezik, az 1 hír az oldalon önmagában nem jelent semmit sem. De pl vaterán is elfogadod, hogy nem írod be a telszámodat és aki beírja ki is dobják pedig kit bánt az? Alapvetően abban amit most látunk nincs semmi ami bántó lenne ugyanakkor mint írta a modi előtte volt benne olyan. Van egy olyan sejtésem, hogy nem fogja ide beírni azt amiért más repült innen.
-
dudikpal
senior tag
válasz
werszomjas #14053 üzenetére
Má' elnézést, de a cigányokat nevükön lehet nevezni, ugyanis nem tiltott szó. Próbálkoztak vele, nem vitás. Egy népcsoport, akik ennek nevezik-tartják magukat, és mi meg nem hívhatjuk úgy őket, kicsit sem nonszensz.
De továbbra sem értem a kizárást, most vmi Árpád hona van aláírásban. Abban mi a tiltott?
Nem fórum szinten, mert ha jogilag nincs tiltva, azt írhatod bármilyen szabályba, nem kötelező érvényű rád nézve, ugyanis lehet perelni, szólásszabadság-véleménnyilvánítás korlátozása etc. -
RootRulez
félisten
válasz
Nem tudom nem e utálnak már ők jobban minket, engem pl. majdnem vertek már meg azért, mert magyar vagyok.
-
Laraxior
titán
Lesz egy ilyen WDTV nevű kütyüm a jövőhéten. Lesz rá esetleg érdeklődő?
Mondjuk olyan 15 pénz körüli áron. Házimozinak sem rossz
z0d1ak irománya a kütyüről. -
beencee
őstag
Van 6 darab króm - fekete textilbőr étkező szék, kb. 7 évesek. Az évek alatt a textilbőr néhol kiszáradt és kirepedt. Érdekel valakit valamilyen minimális összegért ez a 6 szék?
-
_seth_
veterán
válasz
Én ott kezdeném, hogy akkor ők szerintük mik is ők? Ha azt mondod roma az nem jó, ha azt, hogy kissebbségi az sem jó másrészt már nem is igaz teljesen, ha azt, hogy cigány meg is vernek...
-
aldebaran
addikt
válasz
Szóval, minden használt autó egy zsákbamacska?
-
GIJoe
addikt
DPS HD60 DVB-T tunert keresek a linknél is jobban árasítva
-
werszomjas
addikt
Ez a baj, hogy sehol nem lehet róluk írni/beszélni, mert rögtön rasszizmus, kitiltanak, megbüntetnek, az meg egy másik dolog hogy néha fél az ember az utcára menni, meg hogy azt a **va biciklit se lehet otthagyni sehol mert azonnal ott teremnek és még sorolhatnám
De végülis megértem a PH -t is, ez nem az a hely, ahol mindezt ki kell tárgyalni, de sztem egyáltalán nem volt vészes az az aláírás.
aldebaran> használt autó kereskedés egyik kutya másik eb, mindenhol lehazudják neked a csillagot az égről, visszatekerik a km-t stb stb.
Bárhogy dicséri a kocsikat a kereskedő nem kell elhinni neki semmit, az autók nagy részét sztem még csak ki sem próbálta ami nála van, persze ki lehet jókat fogni, ha szerencséd van
-
aldebaran
addikt
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ezzel a használt autó kereskedéssel? Fontos lenne!
Debrecen Vámospércsi út 161 ROYAL AUTOElőre is köszi!
-
qfm
őstag
válasz
dudikpal #14050 üzenetére
[link] ha rasszizmus alatt azt értik akik miatt a Szebb Jövőért járőröz akkor sajnálom hogy ezért manapság tiltás jár, és remélem sok sok ilyen kezdeményezés lesz azon bizonyos bűnözés háttérbe szorítására. Valljuk be, debrecenbe is elég sokszor van velük gond.
Nem politázálás, nem rasszizmus, pusztán a véleményem és pár tény ami hírekben is megtalálható, offba téve hogy másokat se zavarjon.
-
ati012
őstag
Vigyétek el az utolsó gépet, ebből a stócból; aztán lesz dögösebb:
Intel Core 2 Duo E5200 (2x2,5GHz) új
MSI G31TM-P21 alaplap (új)
2 GB Trascend 667Mhz memória
500GB WD Green HDD (55 napos+32 MB Cache)
8400GS 512MB videókártya
LG DVD-RW (dobozos)
Szürke ASUS ATX ház + 500W Codegen táp (12 centis venti)Garancia: 1 hónap.
Ár: 42.000 Ft -
werszomjas
addikt
Esélytelen, de esetleg holnapi Stand Up-ra valakinek 2db eladó jegye van-e
-
patex1983
őstag
válasz
thomascsapo #14043 üzenetére
Egy őstagot csak így kitiltottak?
Biztos nem ok nélkül, de akkor is... -
RootRulez
félisten
válasz
thomascsapo #14043 üzenetére
mérnemmentmégel?
-
thomascsapo
csendes tag
Sapphire HD 4830 512MB 12 ezer Ft.
-
Sanyabá
senior tag
Ki tudja hogy a Böszörményi úton lévő motor szerviz hova költözött? Mikor kellene mindig költözik valahova.
-
Laraxior
titán
Rendelnék magamnak pár 12cm-es Revoltec Airguard ventit. Nem érdekelne valakit? MM-ben 1300ft/darab,én 1000/db-ért tudnék hozni,csak kellene legalább 10-12 darab még hogy megérje
esetleg van még 22cm-es (750rpm,kék) venti is 4000-ért. -
JohnyBlue
addikt
Üdv Urak
Vadonat új 1,5 terrás 3,5" HDD-t keresnék ha lehet akkor 5400 as fordulattal. Minél olcsóbban. Ajánlatokat privátba kérem. Köszike
-
matykooo
aktív tag
limlom eladó!
Samsung Syncmaster 510 crt monitor, tökéletes működés és állapot - 1K
Samsung töltő e900-hoz használtam - 0,5K
Akvárium 28 liter, gyári világítással - 3K
-
patex1983
őstag
MM Towerben 04.17-ig akciósak a cpu-k
-
adorjant
őstag
Samsung F4 320gb,majd három év garival 8k-ért vihető
-
whitehand
senior tag
Sziasztok!
Kábelharisnya érdekel vkit? Priviben jelezze
paraméterek: 5-15mm 700HUF/1m (zsugorcső lezáróval) -
baleee89
aktív tag
eladó:
-chieftech chieftech 400w táp gps-400aa-101a 4000ft
-2x1gb ddr2 800mhz noname ram 5000ft
-asus p5l-vm1394 775 lap (nem megy az usb) 2000ft
-p3 komplett gép 5000ft
-compaq fekvő házba van
-compaq lap van integrált hang/vga mind2ő működik
-tnt2 m64 passiv
-1ghz coppermine proci
-4gb seagte ide hdd
-háló kártya
-cd rom
-fdd
-512mb sd-ram
-P1 táp
-daewo 15"monitorVeszek:
-Keresek bármilyen hibás, rossz, szemétre szánt alaplapot (p1 is lehet akár. Az se baj ha hiányzik róla alkatrész!) 400ft\kg vagy 200ft/db-videókártyát, pci bővítőkártyát 30ft/db vagy 250ft/kg
-memóriát 400ft/kg
-Procit 7000ft/kg (kerámiás)
-Fekete és zöld alapú proci 2500ft/kg
-Táp 40ft/db
-cd, dvd meghajtókat, fdd-ket 15ft/kg
-Rossz vinyókat 40ft/kg/ 30ft/db
-Mobiltelefon akku nélkül 400ft/kg
-Rossz monitor, TV 200ft/db (crt monitor és hagyományos tv érdekkel)
-VESZEK NEM számítógép eredetű paneleket is! 30ft\kg (tv-ből, monitorból kiszerelt, és más nyomtatott áramkörök!)
-VESZEK szigetelt réz kábelt 300ft/kg áron!
-SZEMÉLYESEN Debrecenbe bármikor!
-Budapest, Nyíregyháza 3-4 hetente
-Érd.: itt vagy 20-542-41-46 vagy baleee89@gmail.com
-Nagyobb mennyiség esetén máshova is eltudok menni!
-
levi1108
aktív tag
Mobile AMD Turion64 X2 TL50(2 mag,64bit) 1600 MHz 5k
2x512mb ddr2 533mhz noti ram 3k
GSA-T10N 8x DVD+-RW DL drive notiba 3k
Fujitsu Siemens Töltő 20V 4,5A 3k -
bobace
addikt
Eladó egy Nokia 5300 Xpressmusic telefon. Töltő, adatkábel van hozzá. Szép állapotban van. Gari nincs már rá. irányár.: 10k
Még mindig eladó az LG Optimus 7-esem. Újszerű állapot (párszor használt füles, a telefon fóliás), WP7, minden tartozék, gyári kártyafüggetlen, 9hó gar. Ma 62k-ért vihető!
-
z0d1AK
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy az egyszerű halandó ember vehet-e utazási csekket a postán, vagy ahol az megvásárolható? Vagy hogy arra cserélnek-e be étkezési csekket?
Nekem utóbbi van, de inkább utaznék... -
janati
őstag
Eladó vinyó!
Maxtor-Seagate (tehát az új fajta) 160GB (slim kivitel)
Sata
100/100
teljesen újszerű.5000 ft
-
adorjant
őstag
4*1gb Kingmax DDR2 800 memóriák élettartam garival, 3000ft/db
-
_seth_
veterán
Mobiltelefon tartozékok jó áron nálam
+ FuSi Esprimo S5600
Sempron 3500
512MB ram
80gb hdd
dvd romKinek mennyit ér?
LiteON 17" CRT esetleg hozzá vagy külön is eladó.
Opel Astra G váltószoknya és kézifék szoknya fekete műbőr + kék varrás, igényes darab. 2,5e.
-
birq
tag
hatalmas akció:
pico psu 90W ac-dc nélkül 3k - ha valaki reggel 9-kor felhív és felkelt, akkor megkapja ennyiért. mer elromlott az ébresztő órám és munkába kéne mennem, valamint ittam, nem keveset...
-
inkubator
aktív tag
Lemezfelnit hol újítanak fel és mennyiért??
-
fenergie84
addikt
válasz
dvdbackuper #14011 üzenetére
annál azért vadabb kéne
-
Borosz
őstag
7 privát?! Lassan srácok.
Keresek jóféle - ám bármennyire meglepő, olcsó - hűtést ATI HD4850-re.
-
lakisoft
veterán
------Eladó Samsung SATA 80Gb--------
HDD Device 0: /dev/sda
HDD Model ID : SAMSUNG HD080HJ
HDD Serial No: S08EJ1CP135982
HDD Revision : ZH100-41
HDD Size : 82580 MB
Interface : S-ATA II
Temperature : 38 °C
Health : 100 %
Performance : 100 %
Power on time: 1220 days, 11 hours
Est. lifetime: more than 604 daysAkit érdekel keressen privátban.
-
mongo
tag
Eladó alkatrészeim:
Gigabyte HD4650 1GB DDR2
8000FtGigabyte GA-965P-DS4
8500FtKingmax 2x2GB 1066Mhz DDR2
11000FtAsus P5KC
12000FtAIWA AX-7550 stereo erősítő
13000Ft -
Laraxior
titán
válasz
PindurAnna #14013 üzenetére
#14010: há' mi vagyok én?pék?
jah..
-
PindurAnna
Közösségépítő
Melyik élőlény fogy egy nap alatt 5 mázsát? A férfi.. Reggel: kész a kaja, te bivaly. Délben: gyere enni, te oroszlán. Este: kész a vacsi, nyuszikám. Az ágyban: csak ennyit tudsz, te tetű?
-
RootRulez
félisten
válasz
fenergie84 #14009 üzenetére
Nekem olyan van, hogy csak az na
800x600-ban asszem viszi a 24 bites színmélységet. -
dvdbackuper
őstag
válasz
fenergie84 #14009 üzenetére
nekem van egy 64bites GF6200/128 eladó, aktív hűtős, új ventivel
Inno3d asszem
-
fenergie84
addikt
Van valakinek egy normális AGP-s kártyája eladó?
9600XT, 6600GT...vagy bármi más is jöhet... -
Morgal
aktív tag
Valaki tudna segíteni?
Hol lehet olcsón kapni méretre vágott 0,50 cm plexilapot és mennyibe kerül?
-
Sziasztok.
89-03-ig gyártott Suzuki Swiftre való gyári 13"-os acélfelni szett (4db) eladó.
A felniknek nincs semmi baja, de mivel vettem alufelnit a kocsi alá, a télihez meg van már 4 felnim így ez feleslegessé vált. A felniken rajta van még 4db nyári gumi, ami elég kopottas, de 2-3 hónapot még el lehet vele simán mászkálni ha úgy adódik.
A 4db felni ára 20K (gumi nélkül is, a gumikat ajándékba adom)
Ha kell csinálok képeket is.
Átvétel Vásárosnaményban és 50km-es körzetében.
Érdeklődni priviben, illetve telefonon. (adatlap) -
Antimatrix
senior tag
Eladó Monitorok
LG 550Si - 15" CRT beépített hangszóróval
EIZO FlexScan F520 17" CRTtft: 1280x1024
Fujitsu-Siemens S17-1 17˝ TFTAcer 1912 -19" ezüst
ASUS WV202 20" - 1680-1050
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest