Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Na, megtaláltam a hiba okát! Én voltam a f@sz, de ezt úgysem fogom beismerni soha!

A particiós táblákon nem állítottam át a particiók típusát, így továbbra is az sda2 volt az egyetlen swap típusú partició... Ez a systemd-fstab-generator-t megzavarta (úgy tűnik, tényleg nem az fstab-ból dolgozik), de az sdb1 sima linux partició típusa nem. Mondjuk most nem csinál dev-sdb1.swap fájlt (és más *.swap-ot sem).
De a lényeg: ma is jobb hely lett ez a világ egy picivel!

Szerk.: Egyéb érdekességek: a particiók típusát lazán lehet változtatgatni futó rendszer alatt (ne próbáld ki otthon!), és annyira nagyon nem zavarja őkelmét a működésben, hogyha nem stimmel itt-ott a partició típusa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest