- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Na, megtaláltam a hiba okát! Én voltam a f@sz, de ezt úgysem fogom beismerni soha!

A particiós táblákon nem állítottam át a particiók típusát, így továbbra is az sda2 volt az egyetlen swap típusú partició... Ez a systemd-fstab-generator-t megzavarta (úgy tűnik, tényleg nem az fstab-ból dolgozik), de az sdb1 sima linux partició típusa nem. Mondjuk most nem csinál dev-sdb1.swap fájlt (és más *.swap-ot sem).
De a lényeg: ma is jobb hely lett ez a világ egy picivel!

Szerk.: Egyéb érdekességek: a particiók típusát lazán lehet változtatgatni futó rendszer alatt (ne próbáld ki otthon!), és annyira nagyon nem zavarja őkelmét a működésben, hogyha nem stimmel itt-ott a partició típusa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden, ami hőszivattyú
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest