Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
HDR123
tag
Van egy rapsberry pi-m ami eddig ip kamera módban futott az rpicam appal.
Mióta beüzemeltem az OMV-t és a SAMBA is ezen van, azóta nem tudok képet készíteni a pi-vel. Pontosan annak a webes felületével, mivel fájl szinten elérem a SAMBA-t és tudok is rá írni.
Megnéztem a pi-n, először az fstab szerint beállított és mount mappába készíti a fájlt, majd utána a fájlba beleírná a tartalmat (képet), de az a user már nem az amit én beállítottam az fstab-al, hanem a www-data. Neki pedig nincs joga ott piszkálni fájlokat az OMV rendszeren.A kérdés: kezdjek vlamit a www-dta userrel OMV oldalon vagy a pi oldalon próbáljam meg lecserélni az Apache usert www-data-ról valami másra? Kinek van hasonló tapasztalat? Raspian és Debian OS-eket használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Androidos tablet topic
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Kuponkunyeráló
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő