- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
bemutatkozásként hadd szögezzem le, hogy teljesen hülye vagyok az összes Linux disztribúcióhoz.
feltettem a Raspbian Stretch-et a PC-mre, hogy majd ott fejlesztek a Banana Pi-re java-ban, Eclipse-el.
sem a java-t sem az eclipse-t nem tudom feltenni és agyf@szt kapok már attól, hogy pl. nem tudok mappákat törölni a "pi" userrel, mert semmihez nincs joga, az "su"-val meg nem tudok semmit csinálni a GUI-ban, ez a konzolosdi meg abszolút nem az én világom, sem időm, sem türelmem, hogy megtanuljam, csak fejleszteni szeretnék benne.namármost, keresek olyan embert/céget/jetit/ufót aki összekalapál nekem BP-n egy működőképest rendszert ahol tudok fejleszteni és azt át tudom tolni a Banana Pi-re. megfizetem, offkorsz. ha valaki ilyen vagy tud ilyet ne habozzon jelezni. köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest