- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
válasz
jerry311 #8762 üzenetére
Business class Dellek és Thinkpadek körül nézelődj. Ha Debian stable a terv, akkor Skylake-nél ne nézelődj feljebb (újabb platform esetén talán a backports segíthet), ha pedig a wifis szívást is el akarod kerülni, akkor intel wifit ajánlott használni.
Dellekkel személyes tapasztalatom nincs, cimborám használta Ubuntuval, nem volt vele gondja. Nekem T sorozatú TP volt, felraktam és ment.
Most egy HP consumer classom van, ezen is megy, miután kicseréltem a wifi kártyát (jelezte a kapcsolatot, de meg sem moccant). Ettől függetlenül NEM ajánlom a consumer classt: akksiidő tré, szerelhetőség csapnivaló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest