Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
herdsman12
üzenetére
Kerestem, semmi ilyen funkciot nem talaltam. Annyit tudok allitani, hogy teljes kepernyore huzza a kepet vagy hagyja normal modba. Utobbinal ugye csak a kozepen van kep, mig elobbinel kiteszi teljes kepernyore, de a keparany es a max 1024x768 felbontas miatt eleg torz es szemcses.
Valami automatikus felderitest tudok meg kapcsolgatni, de az kb. annyit csinal, hogy felismeri, ha van jel a bemeneten es akkor tudom kivalaszti a menuben. Ezt is kiprobaltam, nem hozott valtozast.Kozben kiprobaltam masik kabellal es ki is fuztem a fali konzolbol a kabelt, hatha az okozza, de semmit nem jelentett.
Moat vegso elkeseredesemben arra jutottam, hogy ebbol a mini notibol atrakom egy masik, korabbi szerias minibe az SSD-t, ha tuleli a Debian, akkor azon van HDMI port, megnezem ott mit produkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PayPal
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen házat vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest