Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem, mit mondasz, túlzottan én se vagyok odáig érte, de ha ez kell és csak így lehet hozzájutni?

morfondír
Csináld akkor a targz-s módszerrel, nehogy arcidegzsábát kapjanak itt nekem a fórumtársak!
Ne ijedj meg, a linkre kattintva elkezdi letölteni a megfelelő targz-t, ha kitömöríted, a benne lévő readme fájlban minden le van írva!Egyébként úgy látom, ez a Debian topik is olyan lett, mint az Ubuntu, segíteni senki nem akar, de ha valaki ír valamit, akkor abba már egyből belekötnek!
Komolyan kérdem, miért nem valami konstruktív javaslattal álltok elő, ahelyett, hogy Besenyőpistabácsiztok itt????
Szakmai topikban nem is annyira jellemző ez, főleg az onlysmile tipusú hsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ne ijedj meg, a linkre kattintva elkezdi letölteni a megfelelő targz-t, ha kitömöríted, a benne lévő readme fájlban minden le van írva!