Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem, mit mondasz, túlzottan én se vagyok odáig érte, de ha ez kell és csak így lehet hozzájutni?

morfondír
Csináld akkor a targz-s módszerrel, nehogy arcidegzsábát kapjanak itt nekem a fórumtársak!
Ne ijedj meg, a linkre kattintva elkezdi letölteni a megfelelő targz-t, ha kitömöríted, a benne lévő readme fájlban minden le van írva!Egyébként úgy látom, ez a Debian topik is olyan lett, mint az Ubuntu, segíteni senki nem akar, de ha valaki ír valamit, akkor abba már egyből belekötnek!
Komolyan kérdem, miért nem valami konstruktív javaslattal álltok elő, ahelyett, hogy Besenyőpistabácsiztok itt????
Szakmai topikban nem is annyira jellemző ez, főleg az onlysmile tipusú hsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ne ijedj meg, a linkre kattintva elkezdi letölteni a megfelelő targz-t, ha kitömöríted, a benne lévő readme fájlban minden le van írva!