Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem, mit mondasz, túlzottan én se vagyok odáig érte, de ha ez kell és csak így lehet hozzájutni?

morfondír
Csináld akkor a targz-s módszerrel, nehogy arcidegzsábát kapjanak itt nekem a fórumtársak!
Ne ijedj meg, a linkre kattintva elkezdi letölteni a megfelelő targz-t, ha kitömöríted, a benne lévő readme fájlban minden le van írva!Egyébként úgy látom, ez a Debian topik is olyan lett, mint az Ubuntu, segíteni senki nem akar, de ha valaki ír valamit, akkor abba már egyből belekötnek!
Komolyan kérdem, miért nem valami konstruktív javaslattal álltok elő, ahelyett, hogy Besenyőpistabácsiztok itt????
Szakmai topikban nem is annyira jellemző ez, főleg az onlysmile tipusú hsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ne ijedj meg, a linkre kattintva elkezdi letölteni a megfelelő targz-t, ha kitömöríted, a benne lévő readme fájlban minden le van írva!