Hirdetés
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem, mit mondasz, túlzottan én se vagyok odáig érte, de ha ez kell és csak így lehet hozzájutni?
morfondír
Csináld akkor a targz-s módszerrel, nehogy arcidegzsábát kapjanak itt nekem a fórumtársak!
Ne ijedj meg, a linkre kattintva elkezdi letölteni a megfelelő targz-t, ha kitömöríted, a benne lévő readme fájlban minden le van írva!
Egyébként úgy látom, ez a Debian topik is olyan lett, mint az Ubuntu, segíteni senki nem akar, de ha valaki ír valamit, akkor abba már egyből belekötnek!
Komolyan kérdem, miért nem valami konstruktív javaslattal álltok elő, ahelyett, hogy Besenyőpistabácsiztok itt????
Szakmai topikban nem is annyira jellemző ez, főleg az onlysmile tipusú hsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 hónap Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest