Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Itt meg nem tudtam megoldani a perfomance problémát. Iceweasel még teljesen hibátlan volt, a Firefox viszont szaggat görgetés közben. A 38-ról a 45-ös között eltelt 7 verzióval sok minden nem történt, csak még nagyobb bloatware lett a Firefox. Na és nem a Debian fordítás hibája, mert lekaptam egy esr FF verziót a mozilla oldaláról is, és pontosan ugyanaz...
Azt nem értem, hogy a FF szinte extrém módon testreszabható, miért kell teleszemetelni mindenféle felesleges és haszontalan funkciókkal. Vagy kiadhatnának mellé egy lightweight verziót is, amibe majd én belelegózom ami nekem kell.
De mindegy is, FF-ot kidobtam, jött helyette Pale Moon. Sajnos nincs benne a repókban, és kicsit ezt is testre kell szabni de teljesen korrekt böngésző, és a FF kiegek is mennek vele. Illetve ott van még az Icecat is alternatívának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest