Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Nemrég kipróbáltam az OpenMediaVault 3-at, ami Debian 8.3 alapú (GUI nélkül). Felraktam rá a Kodit LightDM-mel, hogy NAS mellett HTPC-ként is működjön. Szépen ment is, amíg tegnap át nem építettem a gépet. Gigabyte B75N + Intel Pentium G2030T helyett Asrock N3150-ITX-re váltottam. Azóta egyszerűen nem tudom rávenni, hogy elinduljon a Kodi. OMV3-mal elakadt a képernyő boot közben, nem volt hajlandó GUI-ra váltani. Utána felraktam egy sima Jessie-t GUI nélkül, így LightDM-mel egy login képernyőt kaptam, ami nem vezet sehova, autologin se megy. Maga a rendszer viszont mindkét esetben működött.
Ubuntut is kipróbáltam Live módban, semmi gond vele.
Van valami ötletetek? Elég morcos vagyok, tekintve, hogy direkt azért maradtam Intel vonalon, hogy ne szívjak, és szoftveresen minden maradhat, ahogy volt. Elég régóta Ubuntut használtam megelégedéssel, de megtetszett az OMV kényelmes webes felülete...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Suzuki topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest