- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Nemrég kipróbáltam az OpenMediaVault 3-at, ami Debian 8.3 alapú (GUI nélkül). Felraktam rá a Kodit LightDM-mel, hogy NAS mellett HTPC-ként is működjön. Szépen ment is, amíg tegnap át nem építettem a gépet. Gigabyte B75N + Intel Pentium G2030T helyett Asrock N3150-ITX-re váltottam. Azóta egyszerűen nem tudom rávenni, hogy elinduljon a Kodi. OMV3-mal elakadt a képernyő boot közben, nem volt hajlandó GUI-ra váltani. Utána felraktam egy sima Jessie-t GUI nélkül, így LightDM-mel egy login képernyőt kaptam, ami nem vezet sehova, autologin se megy. Maga a rendszer viszont mindkét esetben működött.
Ubuntut is kipróbáltam Live módban, semmi gond vele.
Van valami ötletetek? Elég morcos vagyok, tekintve, hogy direkt azért maradtam Intel vonalon, hogy ne szívjak, és szoftveresen minden maradhat, ahogy volt. Elég régóta Ubuntut használtam megelégedéssel, de megtetszett az OMV kényelmes webes felülete...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest