- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Nemrég kipróbáltam az OpenMediaVault 3-at, ami Debian 8.3 alapú (GUI nélkül). Felraktam rá a Kodit LightDM-mel, hogy NAS mellett HTPC-ként is működjön. Szépen ment is, amíg tegnap át nem építettem a gépet. Gigabyte B75N + Intel Pentium G2030T helyett Asrock N3150-ITX-re váltottam. Azóta egyszerűen nem tudom rávenni, hogy elinduljon a Kodi. OMV3-mal elakadt a képernyő boot közben, nem volt hajlandó GUI-ra váltani. Utána felraktam egy sima Jessie-t GUI nélkül, így LightDM-mel egy login képernyőt kaptam, ami nem vezet sehova, autologin se megy. Maga a rendszer viszont mindkét esetben működött.
Ubuntut is kipróbáltam Live módban, semmi gond vele.
Van valami ötletetek? Elég morcos vagyok, tekintve, hogy direkt azért maradtam Intel vonalon, hogy ne szívjak, és szoftveresen minden maradhat, ahogy volt. Elég régóta Ubuntut használtam megelégedéssel, de megtetszett az OMV kényelmes webes felülete...
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Opel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- Autós topik
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest