Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Még állítgatják, 2 hónapra lett módosítva ez a logout-os dolog. Tehát 2 hónapnál régebbi blogbejegyzés után tűnik el a név alól a logout felirat, de az adatlapon látszik továbbra is. Ez mondjuk a szakmai írások miatt hátrány lehet, de ilyen esetben meg ott van a topik összefoglaló.
A p5sméregetést meg azért ne már, ha lehetne választani, akkor én semmiképp nem járulnék hozzá hogy látszódjon. Pont emiatt a téveszme miatt amit ide leírtál. Személy szerint itt lógok már lassan 10 éve az oldalon, elég sokat okosodtam itt, ezért támogattam az oldalt. Debiant is támogattam már korábban néhány euróval... Gáz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Nintendo Switch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest