Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Még állítgatják, 2 hónapra lett módosítva ez a logout-os dolog. Tehát 2 hónapnál régebbi blogbejegyzés után tűnik el a név alól a logout felirat, de az adatlapon látszik továbbra is. Ez mondjuk a szakmai írások miatt hátrány lehet, de ilyen esetben meg ott van a topik összefoglaló.
A p5sméregetést meg azért ne már, ha lehetne választani, akkor én semmiképp nem járulnék hozzá hogy látszódjon. Pont emiatt a téveszme miatt amit ide leírtál. Személy szerint itt lógok már lassan 10 éve az oldalon, elég sokat okosodtam itt, ezért támogattam az oldalt. Debiant is támogattam már korábban néhány euróval... Gáz?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest