Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon
üzenetére
Miért lenne egyszerűbb virtualban, ha arra nem vagyok kíváncsi!? (#7073)-ban minden benne van. Az SSD-n mást nem akarok futtatni, csak oprendszereket, pár elfér rajta, az SSD írásomat csak úgy nem fogom felrakni, hogy ne próbáljam ki jó pár rendszeren az ellenőrző parancsokat és a megfelelő optimalizálást!
A kezdő topikban is időnként próbálok segíteni, de nem vagyok guru, ezért átbootolok az érintett disztróra, hogy megnézzem, mi a helyzet nálam az adott kérdésben. mi ezzel a baj?
Játékokra már nem áldozok időt, helyette ez van.
Az 1 terás HDD-n is van pár a 8-ból, elég jól elférnek, így is félig üres a vinyó. Telepakolhatnám ezer filmmel, amit soha nem nézek meg. 
8 rendszerre van szükség egyszerre ez nekem értelmezhetetlen
Bocs a hsz-ért, megyek is vissza az abszolút kezdőbe, mielőtt újra megemlítné ezt valaki.
(#7073) joecontra Te tudszd valamit!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az 1 terás HDD-n is van pár a 8-ból, elég jól elférnek, így is félig üres a vinyó. Telepakolhatnám ezer filmmel, amit soha nem nézek meg.