- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Próbálta valaki a Jessie-t ilyen vagy hasonló gépen (laptop)?
Acer ES1-512-C99N
Intel Celeron N2840 (family=BayTrail)
Intel HD Graphics (driver=i915)
Host bridge: Intel Corporation ValleyView SSA-CUnit (rev 0e)
VGA compatible controller: Intel Corporation ValleyView Gen7 (rev 0e)
SATA controller: Intel Corporation ValleyView 6-Port SATA AHCI Controller (rev 0e)Ezzel a géppel már szívtam elég sokat, mikor Arch (és Manjaro) került rá [link]. Nem is tudtam használni egyiket sem.
Most próbát tettem a Debian Jessie-vel is, éééés, nem fogjátok kitalálni, de (talán mivel ez is systemd-s lett), ez sem működik. A probléma továbbra is ugyanaz, hogy a systemctl suspend, reboot, poweroff stb. esetén csontra fagy az egész. Próbáltam pm-utils/pm-suspend témát, azzal is megfagy. Ja és Arch alatt lett próbálva több systemd és kernel verzió is, eredménytelenül. Anno Arch alatt az acpi kernel paraméterek is végig lettek próbálva [link], szintén eredménytelenül.
Oké, log, journalctl, ennyi, ami releváns lehet:
May 08 10:11:42 debian kernel: ACPI Exception: AE_NOT_FOUND, While evaluating Sleep State [\_S2_] (20140424/hwxface-580)
May 08 10:11:42 debian kernel: ACPI Exception: AE_NOT_FOUND, While evaluating Sleep State [\_S1_] (20140424/hwxface-580)Eddig még nem találtam megoldást.
Van valakinek tapasztalata hasonló inteles géppel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest