Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Egyszer elkezdtem telepíteni még anno a wheezy-t expert módban, de voltak olyan kapcsolók amik nem tudtam mire szolgálnak, így maradtam a defaultnál. A be és kikapcsolás amúgy engem sem nagyon izgat, viszont nálam is valóban gyorsabb lett. Főleg a kikapcs, leállítja az X-et és utána szinte azonnal kikapcsol. Olyan érzésem van mintha nem is állna le megfelelően a rendszer.
A classic gnome nekem még be is jönne, ha testreszabható lenne a kinézet, de nem az. Egyszerűen be van betonozva az egész :/
Az hogy testing lenne én nem vettem észre nagyon, semmi gondom nincs vele, leszámítva hogy még mindig nem sikerült megoldani az xfce screensaver problémátAz iwlwifi meg önmagában nem működik, az interfaces-be eddig simán beírtam a kellő datát, és már ment is a wifi, most meg kénytelen voltam felrakni a wicd-t is.
Szumma: kicsit jobb lett mint a wheezy, több minden működik könnyebben.
(#6250) Friczy
Köszi, az alapokkal azért tisztában vagyokDebian alatt csomó minden nem működik sudoval, szóval az ilyesmit alaból root-tal tolom.
Este ha gépemhez jutok megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest