- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #6052 üzenetére
Mostanra sikerült véghezvinnem a nagy mutatványt. Legalább is elvileg. Mert, hogy a CPU 720p lejátszás esetén már nem 80%, hanem 15%. Viszont továbbra is megmaradt az a jelenség, hogy ha huzogatok egy ablakot a desktopon, akkor annak szélei "hullámoznak". Van valakinektippje, hogy hívják ezt jelenséget? Megpróbálnék megoldást találni rá.
Amit csináltam. Hozzáadtam a sources.list-hez a:
deb http://http.debian.net/debian/ wheezy main contrib non-free...majd terminalban:
apt-get install fglrx-driver...nem voltam biztos, így egy reboot után:
apt-get install firmware-linux-nonfree libgl1-mesa-dri xserver-xorg-video-ati...kettő között szerintem kiadtam egy aticonfig --initial parancsot is (sorry, éjjel 2 volt már).
Az install fglrx-driver és az alatta lévő hosszabb parancs között mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest