Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tlac

nagyúr

Egy kis segítséget kérek a wine felélesztéséhez wheezy 64 biten. Csak simán telepítettem, de nem működik:

err:wgl:has_opengl Failed to load libGL: libGL.so.1: nem nyitható meg a megosztott objektumfájl: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
    err:wgl:has_opengl OpenGL support is disabled.
    err:d3d_caps:WineD3D_CreateFakeGLContext Can't find a suitable iPixelFormat.
    err:d3d:InitAdapters Failed to get a gl context for default adapter
    err:ddraw:ddraw_create_swapchain Failed to create swapchain, hr 0x8876086c.
    err:ddraw:ddraw7_SetCooperativeLevel Failed to create swapchain, hr 0x8876086c.
    fixme:x11drv:X11DRV_desktop_SetCurrentMode Cannot change screen BPP from 32 to 16
    wine: Unhandled page fault on read access to 0x0000001c at address 0x7e8171cb (thread 0009), starting debugger...
    Unhandled exception: page fault on read access to 0x0000001c in 32-bit code (0x7e8171cb).

A sejtésem az, hogy kellene neki a libGL.so.1-ból a 32 bites változat is. (Azt már nem értem, hogy egyáltalán miért települt így fel a wine nélküle...)

Valószínűleg nekem ennek a csomagnak kell a 32 bites változata:
    libgl1-fglrx-legacy-glx
    Wheezy backports alatt a 64 biteset látom is. Viszont:

dpkg --add-architecture i386
    apt-get update
    apt-get -t wheezy-backports install libgl1-fglrx-legacy-glx:i386

Csomaglisták olvasása... Kész
    Függőségi fa építése
    Állapotinformációk olvasása... Kész
    libgl1-fglrx-legacy-glx:i386 csomag nem elérhető, de egy másik hivatkozik rá.
    A kért csomag hiányzik, elavult vagy csak más forrásból érhető el

E: „libgl1-fglrx-legacy-glx:i386” csomagnak nincs telepítésre jelölt verziója

Nem értem, hogy miért nem találja miközben itt van.

Ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák