Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
Sziasztok,
Szeretnek ujra egy kis segítséget kérni, történt egy kis baj a debian szerveremmel. Sikerült megcsinálom a conkyt erre most hétvégén valaki nagyon unatkozott és feltörte a szerveremet ( szakad volna az anyjaba a feje
) és megváltoztatta a root jelszavamat. Tegnap este megint próbálkozott úgy hogy bezártam a nyitva hagyott portot a routeremen, és meg is valahogy elérte ezt kihúztam a gépből a LAN kábelt. User kent meg be tudok lépni, terminálból meg tudom változtatni valahogyan a root jelszót? Olyan program is érdekelne ami kicsit biztosabbá teszi a gépet ami nem engedi hogy ilyen könnyen betorjenek. Jo nem volt olyan nehéz jelszavam de megis eltörölték, pedig volt benne nagybetű szám stb.. 10 karakterből állt a jelszavam. Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) és megváltoztatta a root jelszavamat. Tegnap este megint próbálkozott úgy hogy bezártam a nyitva hagyott portot a routeremen, és meg is valahogy elérte ezt kihúztam a gépből a LAN kábelt. User kent meg be tudok lépni, terminálból meg tudom változtatni valahogyan a root jelszót? Olyan program is érdekelne ami kicsit biztosabbá teszi a gépet ami nem engedi hogy ilyen könnyen betorjenek. Jo nem volt olyan nehéz jelszavam de megis eltörölték, pedig volt benne nagybetű szám stb.. 10 karakterből állt a jelszavam. Előre is köszönöm a segítséget