- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
CPT.Pirk #3437 üzenetére
"egyfolytában szopok az Ati driverrel a tisztelt cég töketlen driverei miatt": ha azt hiszed, hogy az nvidia utóbbi néhány driver-verziója jó volt, akkor hagy mondjak annyit: régen jártál ennyire messze a valóságtól.
ha wines progit akarsz futtatni, miért linuxszal szenvedsz?
a flash playert fel lehet rakni csomagból is.
compiz: parasztvakítás szerintem.
ha herótod van a termináltól, akkor te nem vagy a linux célközönsége. ne erőltesd. terminálból mindent nagyon sokkal gyorsabban meg lehet oldani.
egyébként maradjunk annyiban, hogy elég rossz pillanatban talált meg ez a kérdésed, úgyhogy hagyjuk.
közben pedig ilyen hírek csorognak, hogy menet közben újratölthető tűzfalat akar a redhat beleerőltetni a kernelbe. visítva menekülök, ha ezt megteszik. kezdtem a freebsd-t tanulmányozni, mert ez az ökörség csimborasszója lesz.
eh, hagyjuk.
-
fatal`
titán
válasz
CPT.Pirk #3437 üzenetére
Ati driverek valóban szarok, a flash problémát nem értem ugyanúgy telepíthető az adobe.comon mint a wines verzió.
A terminal alap linuxon és sokminden gyorsabban configolható, főleg vállalati környezetben (bár ezirányú tapasztalatom nulla).
- Több asztal lehet winen is, bár én sosem erőltettem
- Az aero azért tud ennyit, mert a felmérések alapján ennyi elég. Én pl. idegbajt kapok az imbolygó ablakoktól és a többi baromságtól, nagyjából annyi van a compizban, mint winen az aero + a kocka.
- A csomagkezelő jó dologElvileg lesz valami store szerűség a win8ban is.
Unity óta nem néztem az ubit, nem is kívánok vele foglalkozni. Kb 3x játszotta el a fent említett problémát: Ubuntu felrak, darabig használ, új distro jajjdejó, lefrissít, újraindít x összedőlt. Lehet, hogy a zárt catalyst driver miatt, nem tudom, nem is kívántam vele foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest