Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Lehet, hogy én keféltem el: benne maradt egy sor a xend-config-ban, amit a howtoforge-on talált leírás szerint commentbe kellett volna tenni.(valami '(network-script network-dummy)' ha igaz...) Miután azt kivettem, úgy tűnt, működik a stop/start.
Szóval jó-jó, hogy az ehhez hasonló megakadások a figyelmetlenségemből jönnek, de az ilyen reakcióitól valahogy a falnak tudnék menni...
Te tudod egyébként, hogy mit okoz ha a (network-script network-dummy) sor _és_ a (network-script network-bridge) egyszerre vannak jelen a konfigban?
Azon túl persze, hogy felakad a xend szeme egy restartnál... (szerk: itt most nem arra gondolok, hogy megkeresed doksiban vagy neten, mert az nekem is megy...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)