Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
Sambánál milyen könyvtárban érdemes létrehozni a megosztott mappákat?
Vagy lehet egyszerűen a / alatt? Sima security=share megosztás.
Valamint azt is kérdezném, hogy melyik log file-okat érdemes karbantartani mert hallottam olyat, némelyik úgy meghízik hogy bezavarja a rendszert.Csak mint érdekesség: A laptopomra feltettem a Lenny testinget és gyönyörűen muzsikál, találtam leírást a wifi-hez amivel teljesen egyszerűen be lehetett lőni az inteles wlan kártyámat amit ubuntu 7.10 és 8.04 alatt sem sikerült.
Mellesleg sokkal stabilabbnak tűnik nekem mint az ubuntu 8.04 bár tudom hogy az még csak beta de a debian meg még csak testing.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest