Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello.
Lehet nagyon láma kérdés lesz, mert nagyon kezdő vagyok linux téren, de sürgősen kéne egy kis help (már egy órája szívok és vészesen fogy az időm :S)
szal: az lenne a kérdésem,h ha be ssh-zok valahova, akkor onnan hogy tudok lemásolni valamit a saját gépemre? (az az igazi baj, h úgy megy a dolog, h be kell ssh-zni egy gépre, onnan egy másikra, és arról kéne lemásolni vagy 250mbyte-nyi file-t a saját gépemre)
mc alatt ha egyik gépre be ssh-zok, akkor nem enged tovább(nem tudok a következőre bemenni), ha meg konzolból lépek be, akkor megáll a tudomány
(belépek, böngészi, stb tudok a gépen, de nem tudom h tudnék onnan magamhoz másolni) 
az mc-ben ugye mind2 oldalon az a gép van ahova beléptem, stb.
bocs ha nagyon hülye kérdés, de még csak vagy 2 napja van fent linux a gépen
thx előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(belépek, böngészi, stb tudok a gépen, de nem tudom h tudnék onnan magamhoz másolni)