Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
up

-
ismét segítségeteket kérem

tudja valaki hogyan tudok feletelepíteni egy kínai bill.kiosztást?
hawert meg kéne viccelni kicsit, és jobb nem jutott eszembe perpill.. bár az arabon még gondolkodom
szal plz help me!
thx
-
Hello.
Lehet nagyon láma kérdés lesz, mert nagyon kezdő vagyok linux téren, de sürgősen kéne egy kis help (már egy órája szívok és vészesen fogy az időm :S)
szal: az lenne a kérdésem,h ha be ssh-zok valahova, akkor onnan hogy tudok lemásolni valamit a saját gépemre? (az az igazi baj, h úgy megy a dolog, h be kell ssh-zni egy gépre, onnan egy másikra, és arról kéne lemásolni vagy 250mbyte-nyi file-t a saját gépemre)
mc alatt ha egyik gépre be ssh-zok, akkor nem enged tovább(nem tudok a következőre bemenni), ha meg konzolból lépek be, akkor megáll a tudomány
(belépek, böngészi, stb tudok a gépen, de nem tudom h tudnék onnan magamhoz másolni) 
az mc-ben ugye mind2 oldalon az a gép van ahova beléptem, stb.
bocs ha nagyon hülye kérdés, de még csak vagy 2 napja van fent linux a gépen
thx előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Befutott a Code Vein II végső gépigénye
- Óvodások homokozója
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(belépek, böngészi, stb tudok a gépen, de nem tudom h tudnék onnan magamhoz másolni)