Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
up

-
ismét segítségeteket kérem

tudja valaki hogyan tudok feletelepíteni egy kínai bill.kiosztást?
hawert meg kéne viccelni kicsit, és jobb nem jutott eszembe perpill.. bár az arabon még gondolkodom
szal plz help me!
thx
-
Hello.
Lehet nagyon láma kérdés lesz, mert nagyon kezdő vagyok linux téren, de sürgősen kéne egy kis help (már egy órája szívok és vészesen fogy az időm :S)
szal: az lenne a kérdésem,h ha be ssh-zok valahova, akkor onnan hogy tudok lemásolni valamit a saját gépemre? (az az igazi baj, h úgy megy a dolog, h be kell ssh-zni egy gépre, onnan egy másikra, és arról kéne lemásolni vagy 250mbyte-nyi file-t a saját gépemre)
mc alatt ha egyik gépre be ssh-zok, akkor nem enged tovább(nem tudok a következőre bemenni), ha meg konzolból lépek be, akkor megáll a tudomány
(belépek, böngészi, stb tudok a gépen, de nem tudom h tudnék onnan magamhoz másolni) 
az mc-ben ugye mind2 oldalon az a gép van ahova beléptem, stb.
bocs ha nagyon hülye kérdés, de még csak vagy 2 napja van fent linux a gépen
thx előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- SONY LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(belépek, böngészi, stb tudok a gépen, de nem tudom h tudnék onnan magamhoz másolni)