- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Üdv!
A tanácsotokat kérném:
Nemrég tettem fel sarge-ot, és az XFree86 helyett xorg-ot, ez pedig csak az unstable-ben van benne, ezért néhány unstable csomag is felkerült a gépemre. Többek tanácsára megpróbáltam áttérni teljesen unstable-re, átírtam a sources.list-ben a forrásokat sid-re, és nyomtam egy apt-get update, majd upgrade-t. Ez gond nélkül végigment. Most itt tartok. Hallottam arról, hogy esetleg későbbi frissítések, telepítések során gondok lehetnek a függőségekkel. Megpróbáltam dist-upgrade-et csinálni, de le akart szedni egy rakás csomagot, ami nekem kell, és nem is tett volna helyette újabbat, ezért végül nem csináltam meg. Ha most nyomok egy upgrade-t, akkor azt írja, hogy a kövekező csomagok vissza lesznek tartva: és itt felsorol legalább 300-at, ha nem az összeset, ami a gépemen van.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy hogyan tovább, szerintetek mt tegyek most?
Petya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest