Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puszta kíváncsiságból írok, nem pedig azért, mert értek hozzá. BTRFS fájlrendszerről szerintem megoldható az időszakos mentés/snapshot készítés, még akár GUI nélküli felületen is.
Amit még olvastam, hogy érdekes lehet az az rsnapshot nevezetű csomag. [link]rsnapshot is an rsync-based filesystem snapshot utility. It can take incremental backups of local and remote filesystems for any number of machines. rsnapshot makes extensive use of hard links, so disk space is only used when absolutely necessary.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Warhammer 40.000
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest