Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Nemrég összeraktam egy kis otthoni szervert, Dell 5050 sff az alapja (I5 7500, 32GB DDR4, 512GB Intel Pro M2 SSD, 1TB Micron szerver SSD van benne), Proxmox operációs rendszer fut rajta.
Szeretnék csatlakoztatni hozzá egy terás, 2,5 collos merevlemezt, külső usb házban, de valamiért nem működik a dolog. A merevlemezt másik Linuxos gépben formáztam, és létrehoztam egy ext4 partíciót, de miután rákötöm a szerver pc egyik hátlapi usb portjába, nem történik semmi, kap áramot, felpörög, de sehol nem jelenik meg, sem a webes gui alatt, sem a konzolban (lsusb, df, fdisk, ezek nem mutatnak semmit). Több portban is próbáltam, usb3/usb2, de ugyanaz.
Hogy tudnám kideríteni, hogy mi lehet a hiba? A merevlemez 100/100 Sentinel szerint, a másik pc-ben gond nélkül működik. A merevlemez konkrétan WD10JFCX, a külső ház EE25-XA6.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi