Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Brother dcp-l2512d multifunkciós nyomtató hálózati beállításához szeretnék segítséget kérni.A nyomtató USB-n csatlakozik egy OpenMediaVault (ver. 6.9.4-2 | Linux 6.1.0-0.deb11.11-amd64) oprendszert futtató eszközhöz. A cél, hogy a helyi hálózaton 2 Windows 10-es gépről tudjak nyomtatni és szkennelni. Némi utána olvasással a nyomtatást megoldottam (Dockerben fut a CUPS és azt ott beállított nyomtatót látják is a gépek). A szkennelés már keményebb dió. Itt érthető el az eszköz támogató oldala. A Driver Install Tool telepítést végigcsináltam, tehát lehet, hogy lokálisan van egy elérhető az eszköz (nem tudom biztosan), de hogyan tudom ezt megosztani a hálózatban?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest