Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Brother dcp-l2512d multifunkciós nyomtató hálózati beállításához szeretnék segítséget kérni.A nyomtató USB-n csatlakozik egy OpenMediaVault (ver. 6.9.4-2 | Linux 6.1.0-0.deb11.11-amd64) oprendszert futtató eszközhöz. A cél, hogy a helyi hálózaton 2 Windows 10-es gépről tudjak nyomtatni és szkennelni. Némi utána olvasással a nyomtatást megoldottam (Dockerben fut a CUPS és azt ott beállított nyomtatót látják is a gépek). A szkennelés már keményebb dió. Itt érthető el az eszköz támogató oldala. A Driver Install Tool telepítést végigcsináltam, tehát lehet, hogy lokálisan van egy elérhető az eszköz (nem tudom biztosan), de hogyan tudom ezt megosztani a hálózatban?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Egy banana pi-n használok armbiant itthon (torrent és fájlszerver), egy héttel a telepítés után megtelt a 8 GB-os sd kártya. (korábban is ez volt a probléma egy másik disztróval, de az sokkal tovább működött gond nélkül sokkal kisebb partícióval.)
Mivel a linux-szal kapcsoltban teljesen vakon vagyok, fogalmam sincs, hogy mit lehetne csinálni Néhány parancsot lefuttattam netes keresés alapján, de az eredménytől nem lettem okosabb. Eljött az idő, hogy szakértőkhöz forduljak.
Hogy lehet kideríteni, hogy mi okozza a partíció teleírását?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest