- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Brother dcp-l2512d multifunkciós nyomtató hálózati beállításához szeretnék segítséget kérni.A nyomtató USB-n csatlakozik egy OpenMediaVault (ver. 6.9.4-2 | Linux 6.1.0-0.deb11.11-amd64) oprendszert futtató eszközhöz. A cél, hogy a helyi hálózaton 2 Windows 10-es gépről tudjak nyomtatni és szkennelni. Némi utána olvasással a nyomtatást megoldottam (Dockerben fut a CUPS és azt ott beállított nyomtatót látják is a gépek). A szkennelés már keményebb dió. Itt érthető el az eszköz támogató oldala. A Driver Install Tool telepítést végigcsináltam, tehát lehet, hogy lokálisan van egy elérhető az eszköz (nem tudom biztosan), de hogyan tudom ezt megosztani a hálózatban?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Egy banana pi-n használok armbiant itthon (torrent és fájlszerver), egy héttel a telepítés után megtelt a 8 GB-os sd kártya. (korábban is ez volt a probléma egy másik disztróval, de az sokkal tovább működött gond nélkül sokkal kisebb partícióval.)
Mivel a linux-szal kapcsoltban teljesen vakon vagyok, fogalmam sincs, hogy mit lehetne csinálni Néhány parancsot lefuttattam netes keresés alapján, de az eredménytől nem lettem okosabb. Eljött az idő, hogy szakértőkhöz forduljak.
Hogy lehet kideríteni, hogy mi okozza a partíció teleírását?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest