- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Az irányítást aránylag meg lehet szokni de a sok gomb nyomogatása engem is bekavar néha.(főleg amikor többen támadnak) Ahogy már írtam is a boxos irányítás szerintem 100x jobb és élvezetesebbé teszi a játékot. A doom nekem is beugrott de nekem ez sokkal jobban tetszik és több fantáziát látok benne, ja és többször is ijedtem meg!

Most én is az 5. résznél szívok!
spoiler!!!
Amikor jön 2x is az nagy lény aki mindig regenerálódik! Átjutottam a következő szobába, magam mögött hagyva a nagy dögöt, viszont itt meg az ajtó mellett van az a falra tapadt valami akinek hosszú csápjai vannak és köpköd ki szintén csápos kis szarságokat. Na ott egyszerűen nemtok a következő ajtóig eljutni és ráadásul lőszerem is alig van...... nemtom hogy fogom megoldani ha valakinek van valami ötlete írjon!
Új hozzászólás Aktív témák

- Napelem
- Google Pixel topik
- Renault, Dacia topik
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Peugeot, Citroën topik
- Orvosi kérdések
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest