Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
huu, most igy nem tom de asszem igen az az, vagy a lángszoro, meg a belező az milyen?
amugy egész jo magyarul én angol párti vagyok de nem rosz igy. akkor feltolom a plazmavágot ahoz egy rakat töltényt ad. mennyi goc lesz a végére? meg hány szint van, még ezek fontosak hogy eltudjam nagyjábol dönteni hogy osszam el őket.amugy nagyon jo hangulata van ennek a játéknak, bele lehet élni magad. meg imádom amikor pl most is megyek és hirtelen kirobbant melletem az ajto és a vákum kiszivott midnen levegőt a folyosorol. ugrottam egyet a székben

-
mad1
veterán
válasz
ChromeX
üzenetére
Jaja a vegen kapod meg.En elsonek felfejlesztettem az alapfegyvert es nem bantam meg,mert darabol rendessen...ez vegig jol johet.Melyik az az energianyalab?En meg angolul toltam.
Ha az ami hasonlit a plasmara csak szelesebb,akkor igen
...De ha jol emlexem nem sok toltenyt ad az elejen hozza. -
ChromeX
addikt
gondolom az már jol a végén van.
most vettem meg a 3asat már ez is király.van értelme tovább fejlesztgetnem a plazmavágot? vagy most találtam valami engergianyaláb, nevű tervrajzot az milyen? tetszett a képe. vagy melyik a legeffectivebb fegyver a plazmába már nyomtam egy két gócot.
-
ChromeX
addikt
lenne egy kérés/dés-em hány ilyen suite level van? látam képeket ilyen 6os
de nem tudom ti mit találtatok, kérés hogy akinek van ilyesmi vagy 5ös az dobna fel rola screent
pls
hány szint van még arra lennék kiváncsi, mert én nem játszok egyszerre sokat sose csak ilyen keveseket. hangulat kell hozzá, de amugy nagyon bejön, parás sokszor és ez tetszik. -
ChromeX
addikt
ma kezdtem, még nem játszottam vele régebben halottam hogy milyen szép benne a graf akkor ugylátszik ez ma már nem állja meg a helyét, nálam megy fullon és nem néz ki rosszul azért. sőt szép. hát igen... azért szerettem volna kirpbálni hogy legyen egykét para ora van is.
imádom a mindenhonnan elötuno elleneket amikor egyel verekszem és a semmibol elkezdenek morogni a hátam mögött aztán nekem ugrik
5.1el durva lehet.
más most vagyok a 2. fejezet még elején elmentem az orvosi központba és van valami kutato részleg ahol egyszercsak beindul a riaszto hogy karantén és akkor jönnek na de elég sokan és az a bajom hogy ugyan ott megtudtam oldani de aztán amikor le kell menni ugyanott ott is sokan lesznek egyrol a kettore és szétszednek
közepesen játszok lehet hogy egy kis plusz elétöltö kütyüvel meg lehet oldani de aza baj hogy viszakéne mennem venni, van 5let tapasztalat a leggyorsabb ölési stratégiákhoz meg ha többen vannak körülöttem mit lehet tenni 
-
OnSeT
őstag
Steam akcióban jelenleg 6,79€, de a játék adatlapja szerint ebben a verzióban nincs magyar felirat. A kérdésem, hogy ezt le lehet valahonnan tölteni külön a játékhoz?
-
skeleton91
tag
Hi a játék telepítéséről lenne egy kérdésem. Ha feltettem akkor a neten keresztül kel unlockolni?
-
halesz89
csendes tag
Sziasztok lenne egy olyan gondom hogy egyik napról a másikra az árnyékok eléggé rondák lettek.Lenne valami ötletetek.Jah és Nvidia video kártyám van.Driver újra rakásán kívül más ötletem nincs.
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/016a5639308a966451a8b548eacc031cf500ad15.png -
Yeti77
tag
Felraktam a játékot.Az a problémám hogy nekem az előre a jobb egérgomb.És egyáltalán nem engedi a jobb gombra rakni.Pl a fegyvertöltést akarnám akkor oda engedi.Ha tud valaki valami okosat azt megköszönném.
-
wikings2
őstag
Senkinél se volt olyan probléma hogy be se lépett a játékba csak kiírt egy hibaüzit?

Azóta se indul el semmilyen verzió. -
alien_
őstag
válasz
Laci_a_Paci
üzenetére
Pont tegnap néztem meg én is =) Igazából úgy több értelme lett volna, ha kapásból a játékhoz adják a mesét, mert önmagában azért elég vérszegény (azért nem szó szerint..). Most Xbox Live-on is van valami 5 vagy 6 részes "animált képregény", de egyelőre csak belenéztem. Inkább arra vagyok kíváncsi, hogy mit tudnak kihozni a filmből, mert potenciál az abszolút van a sztoriban, de valahogy ezeket a játékadaptációkat mindig átok sújtja..
-
Laci_a_Paci
tag
jó volt a rajzfilm, és a játék se rossz, talán kissé repetatív, de marha jó ötlet volt ez az előzményes dolog.
-
alien_
őstag
válasz
DerStauner
üzenetére
..de lehetne akár sokkal, de sokkal rondább is, szóval örüljünk, hogy egy köztes, élvezhető grafikát hoztak össze, egy, a témához nagyon passzoló látványvilággal

Amúgy tegnap vittem végig a játékot, nagyon bejött, utóbbi pár év egyik legkellemesebb csalódása!
-
mad1
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
Majd a ketto szebb lesz.Addigis meg jo ez...Igyis eleg para tud lenni.
-
DerStauner
senior tag
ismét elkezdtem a játékot, hosszú idő után. egy gond van vele: a grafika lehetne sokkal, de sokkal szebb is.
-
wikings2
őstag
senkinek semmi tipp?

-
wikings2
őstag
semmi sincs és nem is értem az egészet :\
próbálkoztam windows frissítéssel ram cserével de semmi jel arra hogy müködne.
az eredetivel is ugyan az a hiba mint a másoltakkal.
nem tudom mit lehetne még csinálni windows is 2 hete lett ujrarakva -
wikings2
őstag
eredeti is szar most volt nálam x)
semmi se jó nem értem az egészet
(wolfenstein se ment ugyan ezzel a gyökér hibával ha ez segit valamit)
valami mástipp?:S -
wikings2
őstag
sziasztok
megkaptam a játékot szülcsinapomra és lenne egy oriási bajom...
felteszem meg minden és elfelejtettem crackelni és kiadta hogy irjam be a tokon lévő cd keyt. na ezt megis tettem de megint kiadta és megint és megint.
gondoltam crackelnem kell majd és igy is volt (nem eredeti a game de már 4 helyről megkaptam ittvannak kupacon a dead spacek) és ekkor meg jött az hogy a dead space hibát észlelt ezért leállt a kellemetlenségekért élnézését kérjük
segitsetek
oprendszerem sp 3 as
2,8+ AMD proci
2gb ddr1 kingston ram
512vram gt 8600 kari
és a többi is teljesen megfelel neki -
Lajkó
őstag
Nem lehetne valahogy kicsit pontosítani a célzáson? Eléggé nehezen tudom eltalálni az enemyt.

-
Lajkó
őstag
Fúú bakker! Beszippantott valami kígyópióca szerü mutáns lény! xD
Egyre izgibb ez a cucc, de már csak holnap folytatom.
-
Lajkó
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Ez annál a résznél van, ahol a a vasutat kell megszerelni, és a 2 kar közül az egyik nem csatlakozik rendesen, ezért visszahúzódik?
Ha igen, akkor E-vel elindítod a folyamatot, céloz a karra, és STÁTUSZ mielőtt csatalkozna! (ez lassítja le a tárgyakat, enemyt) Odaszaladsz a középső panelhoz, és javít!szerk: Amúgy bejön a gamma!
EZ az első külső nézetes játékom. Ennek ellenére elég jól tudtam konfigolni az irányítását. Bár az nem tetszik, hogy az oldalazást nem lehet semmilyen más iránnyal kombinálni. :S -
Vasinger!
nagyúr
Valaki kérem segítsen. Eléggé elején vagyok, rávettem magam, hogy játszak vele, hátha megetetszik, de elakadtam. 2 kart kell manuálisan elvileg kitolnom, ezt írja a kijelzőn. Az egyiket kitudom nyomni az egyik oldalon E lenyomásával, de a ,másik oldalt, ahogy kimegy a kar, vissza is megy. Pls help!

-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Kipróbáltam a játékot, de az irányítása számomra borzalmas. Lehet ezen valahogy változtatni? Olyan mintha konzolról játszanék. :S
-
Lajkó
őstag
Üdvözlet gémerek!
Arra lennék kíváncsi, hogy tapasztalatotok szerint hogyan futna el a gépemen ez a gamma? Tisztában vagyok vele hogy elszaladgál, de kíváncsi lenék, hogy x/y felbontás mellett milyen grafra számítsak. Azaz érdemes-e fellökni a gépre!
A "VAS": 7900GTO, X2 6000+(3100MHZ), 2X1GB/1066 DDR2-es kingmax
Köszike előre is!
-
BalaNce87
addikt
Most kezdtem el nyomni, de már a 9-ik fejezetnél tartok. Elég jóra sikerült, habár eleinte kb 15 perc játék után szarrá stresszeltem magamat és befejeztem. Mostmár falom
Habár a story nem rossz, de sejtettem, hogy mindenki meg fog halni és ezért utána néztem. Tényleg elhullanak
Azthittem valami pozitívabb befejezése lesz. Azért még reménykedem
Az ívfegyót, a belezőt és a hullámfegyót nem használom. Így smán volt pénzem eddig mindenre, viszont a 8ik fejezetben mikor az entennát kell megjavítani, akkor kurvára nem adott lőszert és így a fejezet végén 36k-ból maradt kb 6k. A többi lőszer lesz. Félek, hogy két fejezet alatt nem fog összejönni a 60k az ötös szintű ruhára
Az általam nem használt fegyókból melyiket lenne érdemes megvennem? Nem mintha lenne kapacitás fejleszteni őket
Illetve valami javaslat így a vége felé? -
F_Zolee
nagyúr
Üdv Mindenkinek.
Én is elakadtam egy pályán. Már előttem is kérdezték de megoldotta maga az illető csak nem írta le. Ez volt és most nekem is ez a gondom. Valaki tudja mit kell tenni?
-
Kr/\toS
senior tag
Mi bajod vele?! Még csak nehéznek sem nehéz, alap beállításokkal tökéletesen irányítható, minden a helyén.
-
$p@rr0w
őstag
Kipróbáltam én is a game-t de ez az irányítás+kamerakezelés viccnek is rossz, eeből ilyen forrmában nálam uninstall lesz...

-
DaDy0219
tag
Még év elején végigvittem a játékot, de sajnos a mentésem elkeveredett...
Van valakinek végigvitt mentése?
Hálás lennék. -
mad1
veterán
válasz
Black Dragon
üzenetére
Ugyanazon a nehezsegi szinten kezdted ujra?
-
Black Dragon
addikt
Mellesleg annyi lenne a kérdésem, hogy végigvittem a játékot, és a végén kiírja hogy mindenféle jutalmakat kapok, pl pénz, meg mittomén. Újrakezdtem a játékot hátha ugy jo vagy megjelennek ezek a plusz dolgok, de nem, valami ötlet??

-
Blacki
tag
Thx!
Csak meglett.
Jó kis game lett, bár fura újrakezdeni.
De nagyon tuti az 5-ös öltözék.csak hamar kivégzed 2 maxos fegyverrel újra a gamet.
-
Black Dragon
addikt
Mellesleg a játék szerintem nagyon jól sikerült.

-
Blacki
tag
Jó kis game.
Am mi a trükje a meteoritnál a jelhordozó felrakásának.
Csak egy bizonyos ponton engedi lerakni, mert nekem nem sikerült még lerakni.
Vagy ha igen kb 3x már nem tudtam elugrani, mert akkor tápászkodott még a karakter és nyesss lett..
Ez tényleg nehéz vagy csak béna vagyok? -
MONKESZ
csendes tag
Sziasztok!
A második fejezetben megakadtam ott, ahol előszőr zéró gravitációval találkozok.Van egy nagy terem, a túloldalán egy kapu, gondolom valami hídnak kéne kinyílnia, de a túloldalon nincs a helyén egy elektromos doboz.Na most ez a gravitációs modullal kéne a helyére lőni?Mert én kb 1 órát próbálkoztam vele de k&rvára nem jött össze.
A mapon viszont úgy mutatja az utat, hogy a plafonon gyalogoljak végig, de lehetséges egyátlán ilyen?Ha igen hogyan?Előre is köszi!
-
Baboon
senior tag
No én is végig vittem a gammát. Jóóóóó játék!
Az elején azt hittem soha többet nem fogok vele játszani mert lehetetlen irányítani de aztán belejöttem s nem bántam meg.
Amúgy vki írta hogy a gépfegyver használhatatlan. Én azzal vittem végig...
Felturbóztam maxra azt jóóóól van 
-
Baboon
senior tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Ömbörök!
3-as fejezet. Tengely kapcsolók. 0 gravitációs környezet van középen vmi nagy szar ami mellett 2db forgó végű izé. Azokat kéne belecsatlakoztatnom a középsőbe de mindig mikor odatolom és összeérnek akkor ez a forgó szar hátra lökődik.
Mi a megoldás? -
Black Dragon
addikt
Nekem kell és el is vittem
Már régebben én is végigviitem a játékot, de annyira megfogott hogy megkellett venni eredtiben
-
VIBO
őstag
végigvittem
elado ha kel vkinek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok! Elakadtam asszem a 6. pályán ahol az akis bolygó van amire vmi rakétát kell helyezni de vmi függőleges meg vízszintes gyűrű közrefog és állandóan szétnyársal, hiába stázis időllassitás tetü lassan lehet azokat a tartályokat a bolygóba nyomni!
-
PPSH
őstag
lattatok mar a rajzfilm valtozatot?nagyon allat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mad1
veterán
A nagy szerelem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- Mini-ITX
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mar csak azt varom mikor jon ki szinkronossan.Azt meg varhatom 

de nem tudom ti mit találtatok, kérés hogy akinek van ilyesmi vagy 5ös az dobna fel rola screent
imádom a mindenhonnan elötuno elleneket amikor egyel verekszem és a semmibol elkezdenek morogni a hátam mögött aztán nekem ugrik
közepesen játszok lehet hogy egy kis plusz elétöltö kütyüvel meg lehet oldani de aza baj hogy viszakéne mennem venni, van 5let tapasztalat a leggyorsabb ölési stratégiákhoz meg ha többen vannak körülöttem mit lehet tenni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.