Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Átlehet állítani a billentyűkiosztást? Átakarnám tenni az irányítást a kurzor billentyűkre, de nem engedi. A második részben áttudom, de itt nem.
-
válasz
wertigo1984
üzenetére
már rég toltam az origins-t, meg én a ps2 kiadással játszottam de igen úgy kezdődik ahogy írtad. az alan wake-t én nem sorolom ide. tesómmal toltuk végig de mind hangulatba mind történetbe hurka a slilent-hez képest. pedig sokat vártam tőle.
-
wertigo1984
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
aha boxon nyomom. Hol vettem? Osztrákiából, ezért a német francia páros. Silent Origins-t (ha te pcn tolod és ha ott is Travis-nek hívják a főhőst, és az elején egy égő házból ment ki egy kiscsajt...) psp- toltam ki, de ujra és ujra visszatérek hozzá...imádom. A S. Hill Shattered Memories most van kb negyedénél, ebben az a kár hogy nem lehet benne ölni ezeket az eltorzult lényeket, futni kell előlük meg elbujni hogy ne vegyenek észre, illetve sok a logikai feladat benne, amit nem feltétlen szeretek, de így is van hangulata. Nekem az Alan Wake hasonlít az SH-ra.
-
válasz
wertigo1984
üzenetére
te box-on tolod nem? hogy vettél te francia nyelvűt?
tesóm londonban él és ott vette meg de még azon is rajta volt gyárilag még a magyar nyelv is.
slinet hill.ből az első3 rész volt jó. a többi már elkurvult. na jó az origins még belefér. de a 4 meg az 5 az más nem slilent. -
wertigo1984
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
meg kéne szerezzem angolul is... kipróbálom fejhallgatóval én is. Kölcsönveszem a páromét amit vettünk neki, hogy amikpr alszom, ő tudja nézni a tv-t. Még jó hogy vezetéknélküli így az ágyból is tudom nyomni. Nagyon szeretem a horror gamekat, listán a 2. rész, Silent Hill, Resident Evil. Tudod mit sajnálok kicsit? Hogy nem lehet multiba tolni bár akkor elvész az izgalom, és átmegy az egész "mentsükmegegymásseggét meg úgyismigyőzünk" féle stílusba. Ez így tökéletes ahogy van! Itt az a szabály érvényesül, hogy ha kell, *szégyen a futás, de a qwa anyját aki kerget, ezért kap egy pár golyót*, meg *mentem a rongyos életemet*.
-
válasz
wertigo1984
üzenetére
jó rossz neked. kurvajók az olvasni meg hallgatni valók a játékba. nem csak a hangulat meg a lődözés. a story is nagyon sokat hozzáad a hangulathoz.
még jobb mikor hallod a kalamolást de mégsem történik semmi. csak kalamolás...
én fülessel toltam és kb fejezetenként kiléptem pihenni mert agyilag lefárasztott az a folyamatos figyelés és készültség meg az a para hangulat.. -
wertigo1984
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
még jó hogy a játék német és francia, miközben angolul tudok. Köszönöm a jótanácsokat! Annyira nem akarom elsietni a végigtolását, de amikor játszom, akkor akarva akaratlanul megfeszülök, komolyan mondom néha izomlázam szolott lenni...a legidegesítőbb talán amikor vascsövek esnek le, miközben oltári csend és egyszer csak egy óriási orditás...na olyankor szokott az adrenalin bennem felmenni és a félelemtől kapkodok.Hát ezért purcanok ki.
-
válasz
wertigo1984
üzenetére
a cutter az az alap fegyver. plasma cutter az angol neve.
igen a fordított C a hátadon a sztázis.
míg a fegyver sebzése nem volt maxos én nem adtam ruha fejlesztésre. csak egy gócot de azt is levegőre mert van egy futós rész ahol épp hogy odaérsz levegővel mert közbe még jönnek még a dögök is majd közbe és nem volt kedvem 50szer nekimenni esetleges fulladás miatt.
szóval annyira nem fontos. maradj távol tőlük akkor nem kell annyira az élet se. -
válasz
wertigo1984
üzenetére
én nem mondtam hogy mindenkit lealáztam kapásból.
én is láttam pár halált.
engem is szétszedtek. plusz mig el nem jutsz oda ahol megkapod a sztázist jön egy két dög akiket igen elég nehéz leszedni lassítás nélkül.
az meg még egy plusz hogy egy lövés tuti nem szedi le a karjukat.
minimum kettő kell hogy leszakadjon egy kar de a sötét színűekbe még töb kell majd.
de ha eltalálod még így is kevesebb lőszer megy mint ha még a lábát is leszeded. te te játszol. ahogy neked jobb.
amúgy az első 6 fejezet kő kemény szopás. aztán már kezd alakulni a fegyver ereje a sztázis meg az élet is ha jól fejleszted őket. de még az után sem könnyű.
én úgy csináltam hogy először a cutter-t fejlesztettem és annak is az erejét. tárkapacitás meg ijesmi ráér. utána a sztázist toltam fulra aztán majd jöhet az élet meg a többi. -
wertigo1984
őstag
válasz
wednesday
üzenetére
Normálon kezdtem, de nem vittem végig, talán a negyedéig jutottam el, izgalmas úgy is, de valahogy kicsit megszokott volt, hogy néhány lövés, és hullák, ez mind monoton, hardon meg azért izgalmasabb szerintem. Pedig ismerem a sarkokat, hogy honnan hány monster jön, de már az elejénél soxor meghaltam.

-
wednesday
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Azt hittem normálon fogod kezdeni. Nem semmi, hogy hardba kezdtél bele első végigjátszásnál.

Nem lesz egyszerű dolgod, igazi túlélő kaland lesz. Sztázist használd ellenük, ha belassultak könnyebb célpontok. -
wertigo1984
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Hali! Na elkezdtem hardon, és nem tudom te hogy vagy vele, de rohadt nehéz eltalálni a karjaikat, mert csápolnak össze-vissza. Olyan 6-8 golyó megy el arra, hogy csonkítsam, a fejenlövést valamiért elhagynám, mert lövök neki 2-t, és még nem hal meg. Próbáltam nyakra célozni, de oda is vagy 4 golyó megy, közbe meg jön mint az állat...
irtózatosan izgalmasabb így, hogy nehezebb, már vagy 7szer purcantam ki, és még csak kb fél órát játszottam vele így. Nem baj, holnap egész nap ráérek, de hát így tanul az ember. Tényleg nagyobb a sebzésük, full 4esen volt az életerőm a hátamon, mikor elkapott és a nyakam szívta, már nyöszörögtem, meg pici piros volt az erőm, pedig nyamoat az A-t rendesen. Hát ez a játék nem piskóta...
Meg kell vennem a 2. részt is! -
válasz
wednesday
üzenetére
15 fejezetes.
első végigjátszásra biztos hogy ez is megvan vagy 12óra.
én zealot-on 8:40 alatt toltam ki de za sem tűnt rövidnek. változatos a játék sok minden t9rténik benne. tartalmas!
néhány jelenetnél csak nézni fogsz milyen kurvajó, csak majd figyelj közbe h nem e kell közbe lőni vagy gombot nyomkodni
ha bármi kérdés van dögökről vagy bármiről jöhet.
van hozzá topik is -
válasz
wednesday
üzenetére
a 2 részbe néhány fegyvernek kicsit átszabták a másodlagos lövését. a hullámfegyverét pont lecserélték de nekem jobban tetszik mint amit az elsőbe lőtt.
de nem is kapod meg a játék elején. olyan a játék fele körül lehet megtlálni a tervrajzát ha nem később.
2. részbe van a menübe egy ilyen előzmény videó amit érdemes megnézni játék előtt. nem csak az első részről mesél hanem mégkorábbi dolgokról is. -
wednesday
őstag
Na végigvittem az első részt, most jöhet a 2. rész.
A hullámfegyver tényleg hatásos, szerintem a 2. részben is favorizálni fogom. Normálon volt, hogy egyetlen lövéssel végeztem egy sötét szörnnyel vele, csak repkedtek a végtagok.
Tömegoszlatásra is jó, a másodlagos tüzelés is remek, főleg a falon lévő csápos szörnyek ellen, amik köpködik azokat az 1 végtagú kis dögöket. -
válasz
wednesday
üzenetére
pontosan. elkezd kalimpálni de attól még ugyanúgy lőni kell a karjait mintha fejbe se lőttük volna. ara jó amire láblelövés viszont az legalább lefoglalja a két karját mert azzal húzza előre magát így meg lába is meg van meg a két veszélyes karja is amit sokkal nehezebb becélozni ha csápol és szorult helyzetben pl ha nincs sztázisunk hogy lelassítsuk és becélozzuk pontosan.
plusz ott vannak a sötétebb színűek akik szivósabbak és gyorsabbak is még fej vagy végtag elvesztése után is.
nem beszélve a valor átalakult katonáiról akik hihetetlen gyorsan mozognak és képesek kimozdulni a sztázissugár utjából is. na ők még akkor se halnak meg minden esetben ha már nincs meg egy karjuk sem a fejüket meg ha megnézitek látszik hogy amúgy sem sok van már meg nekik belőle. konkrétan általában hiányzik a fejük teteje meg vele együtt az agyuk. -
wednesday
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Egyébként a fej elvesztése úgy vettem észre az alap szörnyet megzavarja kicsit (a többit nem tudom, ezt nem figyeltem annyira). Már nem támad annyira célirányosan hanem elkezd kalimpálni. Ezt csak érdekességképpen írtam.

Az egyértelmű, ha lőszerspórolás a cél akkor a karokra kell rámenni. -
válasz
wednesday
üzenetére
a sztázis nehéz fokozatokon elengedhetetlen ahhoz hogy maradjon lőszered és haladni is tudj.
lehetetlenen az elején éppenhogy annyi lőszert ad hogy eljuss az első boltig ahol valamennyit már vehetsz.
de nem egyszer volt hogy több teremnyit is visszamentem mert tudtam hogy ott volt a falon egy sztázis töltő én meg épp ki voltam fogyva.. -
válasz
wertigo1984
üzenetére
eszébe juttatsz?
azaz fejbelövöd? na az ami még felesleg.
nem az agyuk irányítja őket.
jó példa rá a csápos farkú ellövöd a fejét meg egy karját és már csak egy karja marad meg a csápja de még jön tovább. viszont két kar nélkül megnyugszik..
egyébként egy kar meg egy láb ellövése után is meg szoktak feküdni de egyszerűbb egyik kar után a másikat is becélozni mint a lábára rámenni.
főleg a nagy hasunál érdemes kart lőni mert ha meglövöd általában elkezdi felvágni a hasát hogy újabb dögöket engedjen rád viszont kar nélkül neki is vége és nem mászik ki belőle semmi. -
válasz
wertigo1984
üzenetére
adok egy tippet.
ha jönnek rád elszoktad lőni a lábukat szerintem. ez a logikus hogy lelassítsd őket.
de ez nehéz fokozaton csak lőszerpazarlás.
kell pár töltény a lábukba és utána még jönnek tovább földön kúszva és a karjaikat is el kell lőni.
viszont karok nélkül minden dög ártalmatlan és bele is pusztulnak szal lőszerspórolás miatt célozz inkább a kajaikra. lelövöd mindkettőt és tuti meghalnak. -
egyébként azt tudjátok hogy ha végigjátszott mentésből kezdtek egy újat akkor minden megmarad amit addig megszereztetek és lehet tovább tápolni a fegyvereket stb..
úgyanúgy előrül a játék csak már minden rajtad van amit addig megszereztél plusz a széfbe és az inventory-ba is megmarad minden cuccod.
a kinézis meg a sztázis amit úgyanúgy újra meg kell szerezni a játék elején.
ja és az újrajátszás extrája hogy megkapod a boltba az usm valor fekete fehér katonai ruháját amit láthattatok is a holttesteken mikor át kellett menni a becsapódott valor-ra.Vertigo nehezebben ugyanaz minden csak nehezebben halnak a dögök és sokkal nagyibbat is sebeznek.
impossible fokon pl egy sima slasher (az alap emberszabású ellenfél) akár egy csapásból is megöl.
de pl ha rádtapadnak a kis piócák akkor hiába nyomod az e gombot akkor is szétszednek pillanat alatt. -
válasz
wednesday
üzenetére
a markerről is többet fogsz megtudni a második részben. jól mondta kendra. emberek csinálták.de csak másolták. volt egy eredeti.. de eről majd mindent elolvashatsz a 2. részben csak szedd le hozzá a magyarosítást és ne csak a naplófájlokat olvad el hanem a digitális kivetítőket is amik majd lesznek a pályarészeken.
egyébként már az első részben beszél az őrült doki az unitológia vallásról. ők csinálták úgy hogy mindenhol ott vannak. a kormányba a c.e.c-nél stb.
az ishimura kapitánya is unitológia hívő volt de ez ki is derül az első részben. hogy a aegis 7 bányászata tilosba ment de a bányászat is csak álca volt. a markert keresték..
a lények meg sztem a marker hatására lettek olyanná azon a bolygón.
a marker saját formájára formálja az életet hogy terjedni tudjon.
egyébként a szörnyé válás folyamata az hogy vagy megfertőz egy szörny aki megsebez vagy az ami a játékba is megy. szörnyek gyártják a hullákat a ráják pedig átváltoztatják a halott testeket.
de ezekről is lesz bőven infó a 2 részbe, -
wednesday
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Jobb ha nehezebben kezded. Easy-t sose próbáltam, csak mediumot. És úgy sem vészes a játék elsőre se. Szerintem a játék lényege veszik el könnyű fokozaton, mert csak nyomulni kell előre és inkább a szörnyek félnek tőled, mint te tőlük. Hardon azért már tuti meg kell gondolni a lépéseket és a vásárlásokat. Többet kell költeni felszerelésre, így kevesebb jut a fegyverek tápolására (kevesebb gócot tudsz venni). Erősebbek az ellenfelek és jóval nagyobbat is sebeznek. De nem hinném, hogy többen lennének (pont elég a szívósság). Toturi feljebb leírta a különbségeket, ő már lehetetlen fokozaton is szakértő.

Ha először játszol vele akkor szerintem medium az ajánlott. Úgy kapsz egy már parásabb, de még mindig nem szenvedős játékmenetet. Viszont ha kihívásra vágysz, és ráhangolódtál a játékra el tudom képzelni, hogy hardon is menne. Bár ott (szerintem) már nem árt ismerni a dolgokat, fegyverek képességeit, fejlesztéseket. Sztázisra rámenni nehezebb fokozaton pl.
-
wednesday
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Majdnem. Le is kell menni a kolóniára a végén. De az egész játékterjedelemhez képest az már nem egy hosszú rész.
-
wednesday
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
...sms jelzőhang a kiáltása telómon..
"Az durva.
Ébresztőre kell majd betenni.
Igen, nem sokszor haltam meg. Egyszer telibe kapott a centrifuga, egyszer a regenerálódó szörnyeteg kapott el, és egyszer tűzhalálom volt. Végig figyeltem a testi épségemre.Láttam mindkét animációs filmet. Tetszettek azok is, az Aftermath-ot egy hete néztem meg. Igazából az hozta meg a kedvemet, hogy játszani is kéne ezzel a játékkal. Megvolt ugyan valahol a mentésem, végig is rohanhattam volna az első részen feltápolva. Csak úgy voltam vele, ennek a játéknak a lényege, hogy kiszolgáltatottságban legyek. Úgyhogy szűz játékkal kezdtem ismét.
Igen erről olvastam mikor még készült a 2. rész, hogy a fejlesztők azt ígérték kevésbé lesz parás ez a rész (nyilván, hogy többen vegyék, vigyék). Vagy inkább úgy fogalmaztak nem lesz jelen mindig a pszichológiai nyomás és a kiszámíthatatlanság. Lesznek olyan helyek amiről tudni fogjuk itt biztos nem támad ránk semmi. Pedig szerintem pont ez adja az igazi hangulatot és nem a hentelés. MIkor pörög az akció akkor számomra lecsökken a horror feeling és átmegy akció lövöldébe a játék. Az a félelmetes mikor még nem támad ránk senki, nem tudjuk mikor jön valami felénk csak hallunk neszeket és zajokat.
Kéne egy külön kapcsoló a játékba egy "pszichológiai nyomás" nehézségét lehetne állítani.
Easy, medium, hard. Ez a horror elemeket és effekteket szabályozná (bár tény, hogy nagy munka lenne). Mert sajnos, a szélesebb rétegek bevonása, mindig a gyorsaság és az akció növelésével lehet elérni.A történek szerintem se rossz. Nyilván még sok kérdésre a 2. részben fogok választ kapni. (Még hátra van a 12. fejezet már ma majd befejezem.)
De, amit kivettem az 1. részből, az, hogy... SPOILER!A vörös jelölőoszlopot (red marker) a kormány csináltatta egy másolat az eredetiről. Legalábbis ezt mondja Kendra, mikor lelép a rakománnyal. Ezen a kolónián helyezte el, hogy a hatását tanulmányozza, gyak egy véres kísérlet lenne az egész. Direkt sok hívővel töltötték meg a kolóniát és a hajót, hogy fokozzák a hatást, mert fogékonyabbak lennének.
Mondjuk ez nekem így csökkentette a misztikumot, NA erről is az emberek tehetnek dolog miatt.
Csak azt nem tudom, hogy, fertőző "ráják", meg a gigantikus nagy lények, hogy kerültek oda. Nem hinném, hogy több száz emberi tetemből álltak volna össze, miután beolvasztották a génjüket és a testüket. -
válasz
wednesday
üzenetére
mikor megjelent belebuzultam és letoltam először easy-n mer egyébként mocsok távol áll tőlem bármi féle lövöldözős játék. aztán vagy kétszer normal-on. aztán tesóm box-án joy-al még vagy 4szer. aztán megvettem pc-re és még sokszor nekimentem.
szal impossible-n gyakorlatilag nem volt olyan hogy ne tudjam hol mikor hányan jönnek.
de még így is húzós távol tartani őket.
a story-ját imádom. magyar nyelven tolom és elolvasta meghallgattam benne mindent és a 2 résszel együtt már majdnem van egy teljes kép a történetről. e egyelőre ara elég hogy jól belegondolkodjak ebbe a marker pszihológiába hogy hat az emberekre meg a közös tudata a lényeknek stb..
ajánlom figyelmedbe a két animációs filmet. az egyik az első rész előtt játszódik a másik pedig a két rész közötti átvezetésre szolgál.
jól tetted hogy elkezdted a 2.rész előtt újból.a szörny akiről beszélsz az az egyik legjobb hangeffektel megáldott jószág a játékba. sms jelzőhang a kiáltása telómon..

egyébként majd egyszer nézegesd meg mindkét részbe a halálokat is. ne nyomkodd az e gombot mikor kéne vagy hagyd hogy megöljenek.
nem tiszták a készítők mert annyira sokféle halált csináltak csóri isaac-nak hogy egy egész tartalmas videót lehetne összefűzni belőlük.
majd a végén mikor beindul a marker meg mellé üvölt a boss is, na az majd megmozgatja a mélynyomódat
egyébként ez csak az én véleményem: nagyon jó a 2. rész nagyon jó lett, látványos, jók az új ruhák, főleg a sisakok, helyszínek stb de nekem nem adta vissza annyira azt a hangulatot mint az első. hiányzott nekem a suttogás a kalamolások meg a többi apró zaj, nesz. persze kárpótol mással. jobban mozog isaac, gyorsabban tapos jobban fordul. csiszoltak a mozgáson de akkor is az első rész a best.
-
wednesday
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Akkor te már becsukott szemmel is játszhatsz, mindent ismersz már

Én akkor játszottam ki először mikor megjelent aztán most a másodszor. Így sokat felejtettem már, majdnem olyan ütős és kiszámíthatatlan nekem (pár emlékezetes pillanatot leszámítva
) mintha elsőre játszanék.
Aztán a 2. rész előtt úgy gondoltam fel kell eleveníteni itt a dolgokat, de jól is tettem, hiszen ez az első rész nagyon jó játék.Sajnos nem fülessel játszom, mert a jobb fülemre nem hallok.

5.1 hangfalak vannak, a hangerő nagyon sokat számít. Persze nem üvöltetni kell őket, csak ha halk, akkor a sok apró kis nesz, amiről te is beszéltél elveszhet (és a hirtelen robajnak sincs akkora hatása). A hanghatásokba nagyon jó ez a játék.
Emlékszem mikor először találkoztam azzal a magas vékony több részből álló szörnyeteggel, ami aztán több darabra eshet szét. Először csak a hangját hallottam a folyosón, még nem is láttam a dögöt, de a hangjától lefagytam egy pillanatra
Mélynyomót jól megküldi mikor az "megszólal". -
válasz
wednesday
üzenetére
a belező sem rossz, de az inkább akkor jó ha már nincs mitől félned vagy nem nehéz fokon tolod.
úgy használtam hogy boka magasságba lőttem ki belőle a pengét. és ahogy közel ér az ellenfél el is metszi a lábát aztán ahogy előre esik végigdarálja az egész testét.
de nehéz fokozatokon tökmnind1 hogy maxos e a sebzése inkább csak meg csikolni lehet vele az ellenfeleket de szétdarabolni nem igazán mert sztem immunisak rá..
bizony a hangok meg a légkör adja a hangulatát.
ha fülessel játszol az egész játék alatt folyamatosan halk suttogásokat hallasz meg kalamolásokat szellőzőkbe stb..
az első részbe a fokozatok között annyi eltérés van hogy a szörnyek nehezebben halnak, pl nem elég egy lövés levágni egy karjukat plusz ha közel érnek nagyobbat is sebeznek.
nekem mer bő 10+ végigjátszásom van az első részben és ezen kívül minden ugyan az.
ugyan annyria lőszer meg a többi cucc ugyan ott vannak stb.. persze nem elég ugyanannyi lőszer mert szívósabbak ugyh előfordulhat hogy boltba venni kell.
hard-re már nem emlékszem annyira de impossible fokozaton ha megcsap pl egy sima pengés karú az kb 95% életet szakít ha nem is öl meg. sztázis nélkül el vagy veszve.
van az a két karú dög ami deréktól lefelé egy csáp és a kezével közlekedik. a legszívósabb dög az egész játékba az alapellenfelek közül..2. részben már jobban kiegyensúlyozták fokozatokat. pl tényleg kevesebb élettöltőt és lőszert ad a játék. a 6.os cutter tárak helyett 1-es meg 3 darabos. hullámfegyverhez is egy lőszer stb.
viszont szerintem a 2. rész nehéz fokozata még így is könnyebb haladás szempontjából egészen az utolsó 3-4 fejezetig. ott bekeményít a játék.
először ajánlanám majd ott is elsőre a normal fokozatot mert nem árt tudni a végén hogy hol mennyien jönnek stb.
van a végén boss előtt egy rohanós szakasz ahol nem fogynak el az ellenfelek, 10 élettöltőből maradt vagy 2 a boss-ra és nem elsőre tudtam elszaladni odáig még úgy sem hogy már párszor letoltam azt a részt is. -
wednesday
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Igen a lángszóró lehetne erősebb. Vagy legalább ne tudna olyan jól támadni a szívósabb ellenfél miközben lángol, lehetne egy zavaró hatása. Azért lenne jó, mert szerintem a sci-fi horror kultikus fegyvere a lángszóró.
Lehet maxon a másodlagos tüzelése, mikor napalm lövedéket nyom az ellenfélre az erős lehet. Csak idő még megégnek teljesen. Na meg annyira nem is látványos, a tűzön meg dolgozhattak volna többet. Az elhullott ellenfeleken meg semmi égési sérülés nincs. Meg szegény azért felesleges, mert a hullámfegyver tényleg kiváltja a használatát és az több mindenre alkalmazható.Fegyverek közül a belezőt még sosem próbáltam. Az energianyalábot meg csak alap állapotban. Nem tűnt rossznak, csak lassú, azt valószínű sztázissal érdemes kombinálni.
Normálon játszottam eddig. Így nem nehéz, ritkán halok meg, cuccból se fogyok ki. Easy szerintem vicc kategória lehet. A hangulat persze parás így is, nem is maguk a szörny támadások, hanem az egész atmoszféra, hangok.
Hardon szívósabbak is az ellenfelek, nemcsak kevesebb a cucc? Vagy többen is támadnak, vagy így mind egyszerre?
Az már durva lehet.Ha ezzel végeztem majd nekivágok a 2. résznek.
-
válasz
wednesday
üzenetére
na végre valaki!
kb egy véleményen vagyok veled.
nekem az ív fegyver azért nem jött be annyira mert nem fed le akkora területet mint a hullámfegyver plusz a falon lévő dög akinek a csápjait kell lőni ív fegyverrel több lövés ha már spórolásnál tarunk hullámfegyó meg letépi mindenét.
igaz hogy fejleszteni kell hogy hatékony legyen de utána simán kárpótol.
azt hívom tömegoszlatónak. beálok egy sarokba, gyertek csak gyertek aztán bumm és mindenki flaccs..
ajánlanám figyelmedbe majd a nehezebb fokozatokat hard és impossible.
ott aztán haladhatsz óvatosan megfontoltan meg tudod értékelni a lőszert gócot stb-t plusz a hangulatot is fokozza hogy sokkal nagyobb veszélyben vagy mint könnyebb fokozatokon.
de egyetértek azzal hogy nehéz fokozatokon már nem is annyira ven lehetőség két fegyvert tápolni meg bőőven elég is a sima cutter csak mellé nagyon kell használni a sztázist és azzal minden helyzetet meg lehet oldani.a lángszórót én semmibe nem nézem. örülnék ha jó lenne de hogy maxra tápolva is egy palack kellett egy szívósabb dög kiiktatásához az nem jó.
az impulzuskarabély avagy gépfegyver sem rossz dolog.
a sok kimért pontos lövés után jól tud esni egy olyan végigjátszás ahol ratatatatata módon megszórod őket.. -
wednesday
őstag
Ez az egyik kedvenc játékom, nemrég kezdtem el másodszor is végigjátszani.

Az irányítással és a nézettel nem volt gondom. TPS nézet is illik ehhez a stílushoz, aki játszott horror játékokkal (Silent Hill, Resident Evil, Cold Fear stb) annak nem hinném, hogy problémája volt vele.A fegyverek közül az ív és plazma a legjobban használható, de nekem a hullámfegyver is bejött. Igaz azt rendesen fel kell fejleszteni, de utána elég nagy pusztítást tud csinálni, csak közel kell engedni a dögöket (shotgunnak kell felfogni). Akkor viszont egy kinetikus lökés és szakadnak a testrészek. A szívósabb fajtákat meg fellöki és gyengíti. Szűk helyeken és több irányból támadó ellenfelek ellen nagyon jó. A kis csúszó mászók ellen is nagyon hatásos. 1 lövés és szétkenődött az összes kis amőba.
A lángszórót próbáltam még fejleszteni, nem rossz, de nem az igazi. Pedig egy ilyen sci-fi, űrhajós horrorhoz, alap tartozék a lángszóró. A kis mászó dögök ellen a leghatásosabb, viszont azokkal a hullámfegyverrel is könnyedén (ha nem könnyebben) végezhetünk. És akkor már inkább hullámfegyó, mert nagyok ellen is jó és vákuumba is használható.
Nem sietek sosem a játékba. Nekem 12-14 óra is volt a végigjátszás. Egyrészt beleélem magam és nem rohanok.
Aztán megfontoltan nyomulok előre, hogy a lehető legkevesebb sérülést kapjam, illetve minél kevesebb lőszerbe kerüljenek az akciók. Ha valaki körültekintően játszik, nem sérül, nem pazarol rengeteg felesleges cuccot el tud adni (életerő csomagok, sztázis, lőszer stb). Ezeken lehet tovább gócokat venni, így nemcsak 1 fegyvert lehet kimaxolni. Meg nem muszáj ragaszkondi a teljesen fullos fegyverhez. Nem lesz legnagyobb a tára és nem cserél olyan gyorsan tárat, na bumm. De a megspórolt gócokat másik fegyver erősítésére tudjuk fordítani. -
kész vége impossible befejezve. maradt vagy 10 legnagyobb élettöltő, rakás lőszer meg több mint 120000 pénz.
boss meg ugyanúgy egyszerű volt mint többi fokozaton.
egy két inváziós részt leszámítva nem volt olyan nehéz.
persze nem rohantam sehol. az a brute amelyik a valor végén jön az nem volt unalmas. nem alig volt sztázisom meg hely se sok volt futni előle. -
FLATRONW
őstag
Ha a játékban be van kapcsolva a v-sync, akkor 30 fps-es limit van rajta. Erre egy megoldás van, játékban kikapcsolni és driverben pedig bekapcsolni a v-syncet. Ekkor már normálisan 60 lesz a képkockasebesség (monitortól függően).
-
imposs-n maxos a sztázis az élet a levegő meg a cutter és a kinézisen is van kettő. folyamatosan vettem gócokat mikor volt rá pénzem. megvan az 5.szintű ruha és kinyitottam néhány gócos ajtót is. volt amelyikbe rubint félvezető volt ami rögtön 10000 pénz meg halom lőszerek és élettöltők.
most jön az utolsó fejezet.
összességében egész jól állok. a második regenerálós rész nem volt gyenge.. -
3.Aragorn
addikt
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Elvileg alapból kikapcsoltam, de megnézem.
-
válasz
Kassadin
üzenetére
legtöbb helyen már tudom hogy jönni fog mire legközelebb én visszatérek oda. volt is hogy a vége felé egy teremnyi hullának taposgáltam le legalább a fejét meg a két karját mert az olyan hullákból már nagy csalódottan nem csinál nekromorfokat hanem inkább belőlem próbál nem sok sikerrel.
-
válasz
3.Aragorn
üzenetére
persze 2 részbe más sokkal gyorsabban tapos űt forog de az első részbe nem árt kikapcsolni a v sync-et.
ja már írta valaki..
akkor más.
ütés taposás is lőszer megtakarításra jó. az összes földön vagy falon lévő kapcsoló és áramkör semlegesíthető ütéssel taposással plusz a dobozok taposása.
pl ha olyan dobozra lépsz amibe azok a kis vinnyogó piócaszerű dögök vannak inastant megdöglik az összes. -
Kassadin
addikt
válasz
wertigo1984
üzenetére
Azokkal érdemes instant végezni, előszeretettel csinálnak a holttestekből szörnyeket.
3.Aragorn: Igen, és ahogy tapasztaltam, legtöbbször, mielőtt lengőznél egyet, már ugrik is arrébb a mutáns, természetesen utána van egy holtidő, amikor nem tudsz semmit sem csinálni, és már támad is vissza. Se a parasztlengőnek, se a taposásnak nem sok értelmét látom, semmit sem sebez egyik sem. Egyszerűbb lelőni a végtagokat.
-
3.Aragorn
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Persze, ha elfogy az életerőm, cseszhetem, de eddig 10-ből 9-szer úgy haltam meg, hogy valami rám ugrott/elkapott és akkor hiába lett volna akár végtelenül sok életerőm, előbb utóbb szétszed. Az "E" gombot kínálja fel, de hiába nyomkodom, ha elkapott, végem. Ezért írtam, hogy jobb gyorsabbnak lenni.
Egyébként maga a karakter bosszantóan lomha. Sokszor tizedmásodpercekkel később végez el a játék egy rántást, egy mozdulatot (gyaníthatóan nem az egerem lassúsága az ok, mert pl crysis alatt semmi hasonlót nem tapasztaltam), nem is beszélve a verekedésnek csúfolt parasztlengőktől, melyeket közelharc közben produkál szeretett mérnökünk. -
-
válasz
wertigo1984
üzenetére
az az egyik leg szívósabb dög. az még egy karral meg fej nélkül is jön tovább meg igen gyorsan tud szaladni. lessz szívósabb fajtája ami ilyen sötétebb bőrű lesz.
sztázis, két karját levágni és akkor határozottan nem jön tovább
egyébként valami 1500ft-ért vettem meg az első részt úgy hogy alapból tartalmazza a magyar nyelvet is az angol mellett.
-
válasz
wertigo1984
üzenetére
kinézissel tárgyakat tudsz mozgatni megemelni és eldobni. pl ami útban van. vagy akár az ellenfél leszakított hosszú karmát beléjük tudod lőni. bár ebbe a részbe még annyira nem lehet gyorsan használni. 2 részbe már bőven lehet használni meg érdemes is nehezebb fokokon lőszer spórolás miatt.
sztázis meg belassítja a célpontot. mozgó tárgyakat vagy ellenfeleket. brute ellen pl kötelező. bár én megtapasztaltam sztázis nélkül oldalazással megölni mert pont nem volt egy csepp sztázisom sem. nem nehéz csak többet kell mozogni nem pedig egy helyben álni és lőni a sárgáját..
-
Kassadin
addikt
válasz
wertigo1984
üzenetére
Tárgyak mozgatása, olyan fegyvert is lehet venni a boltból, ami ezt a funkciót látja el, csak kicsit brutálisabb sebzés mellett.
-
válasz
wertigo1984
üzenetére
nem mondom hogy a 2 rész jobb de azt sem hogy roszabb. bazira fog tetszeni ha ez tetszik de nekem az első rész hangulata megismételhetetlen. és bár ugyanúgy jó a 2be is a hangulat de valahogy az első részé még jobb számomra.
viszont látvényra lesznek nagyon jó részek ami viszont nagyon tetszik a 2 részben. -
Kassadin
addikt
válasz
wertigo1984
üzenetére
Yep.
A kinézis meg az alkarodon.
-
Kassadin
addikt
válasz
wertigo1984
üzenetére
Jól tetted. Mondjuk sokszor elő fog fordulni, hogy éppen lőszert vagy orvosságot kell venned a góc helyett... vagy sztázist.
3.Aragorn: Aha, szerinted.
5-ös szintű ruhába "alig" sebeznek már, annyira jó a pajzsa. Életerő meg alap, sokat számít. Tényleg."Gyorsnak kell lenni, hamar leaprítani az ellent és akkor alig sebeznek."
Erre térjünk vissza akkor, amikor túl leszel egy olyan karanténon, ahol rád ugrik egyszerre 10-12 ellenfél.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
3.Aragorn
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Nem kell a ruhára költeni.
A legnagyobb node-pazarlás. Túl sok megy el ugyanis a köztes üres helyekre. Én inkább a fegyverekre nyomom, ruhában elmentem az első Hp fejlesztésig, de sztem annyi lesz.
Gyorsnak kell lenni, hamar leaprítani az ellent és akkor alig sebeznek. -
wertigo1984
őstag
válasz
Kassadin
üzenetére
értem. Eddig minden megkeresett pénzemet a ruci fejlesztésére fordítottam. Egy jópárszor feldobtam a talpam, amire rájöttem, hogy többet érek, ha előbb a lábaikat lövöm ki, (egy láb-egy skuló), aztán az élettel összeegyezhetetlen pózba hozom a fattyát. (fej elválasztva a törzstől) Nekem a kedvencem az induló fegyver vizszintesen tartva a 3 lézerpöttyöt.

(#1143) 3.Aragorn: mindig úgy járok, amikor hirtelen bukkannak fel, azt sem tudom merre vagyok arccal, és lövök a vak sötétbe, közbe meg a hátamat masszírozzák...

-
Kassadin
addikt
válasz
wertigo1984
üzenetére
Ha csak a sebzésüket lehetne fejleszteni...
Minden fegyvernél lehet sok mindent tuningolni, ez függ a típustól is. Plazmavágónál például tár kapacitásának a növelése, jobb tűzsebesség , gyorsabb újratöltés. Ívfegyvernél az ív szélességének növelése, valamint a második képesség, az akna fejlesztése. Az a baj, hogy szvsz nincsen elég góc ahhoz, hogy például a ruhád fejlesztésén kívül még csutkára kituningolj mondjuk 2 fegyvert. Ahogy írtam fentebb, nekem a plazmavágó és az ívfegyver jött be a legjobban, a pulzus gépkarabély(vagy puska)/lángszóró/stb. szerintem értelmetlen. A végére olyan erős lesz a plazmavágó, hogy a legtöbb szörnyet pár lövésből lehet ölni, még testre célozva is. Kivételt képeznek ez alól természetesen az erősebb szörnyek, pl. brute és társai, amibe nem tudom hány tár kell a végtagjába, mire megdöglik.
-
válasz
wertigo1984
üzenetére
a nagyok sebeznek legtöbbet meg a gyorsak. azokra koncentrálj.
de ha egérrel tolod húzd maxra az egér érzékenységet. nem nehéz akár 60%-ra megcsinálni de nekem pl 79% a rekordom. és ez nem főgg néhézségi foktól. minden fokon ugyan olyan kihívás ez a rész. persze van menne egy olyan trükk hogy van mikor jobban jönnek a kövek van mikor kevésbé. ha kifogod a ritkábbat akkor gyerekjáték megcsinálni. -
wertigo1984
őstag
Sziasztok! Én imádom ezt a játékot, (Silent Hill az etalon, ez a második) a baj, hogy német-francia nyelvű, de nagyon izgalmas! Nem tudom, hanyadik pálya amikor egy lézerágyúval kell meteoritokat szétlőni, de egy idő után túl sok van belőlük, nem bírok velük és felrobbanok. (az idegtől is) Hogy lehet mindet szétlőni?
-
válasz
Kvelstadt
üzenetére
lehet már írtam de ha tud célozni az ember akkor még impossi-n is marad annyi pl cutter lőszer hogy széfbe kell pakolni mer nincs neki hely.
én hordok magammal vagy 5 25-ös tárat meg a széfbe van vagy 300 töltény meg kis élettöltőket adom el..meg van egy olyan bibije a játéknak hogy ha már két fegyver van az embvernél akkor nem egyenletesen ad lőszert. van hogy cutter-hez ad pedig van és van hogy pl line gun-hoz pedig fogy a cutter lőszer.
amúgy is ad néha más fegyverhez lőszert de ha 3 fegyvere van az embernek akkor meg teljesen megbolondul és inreálisan sok lőszert olyan fegyverhez is ami meg sincs véve.
-
hardon és impossible-n már bőven elég a cutter plusz sztázis kombó. azzal mindent kurvajól meg lehet oldani. meg pl hard-on annyira kell az élet-et vagy még inkább a sztázis időtartamát meg mennyiségét növelni hogy cutter mellett nem igazán van góc más fegyvert is fejleszteni. de ez csak az én véleményem.
én hard-on meg impossi-n is only cutter-el megyek és bőven elég.
gócos ajtókba meg akkor éri meg bemenni ha hard vagy nehezebben nincs lőszered meg pénzt is sajnálod rá.
egyébként a 2 részbe éri meg bemenni a gócos ajtókba mert van bent új ruha de akár két góc is.. -
Kassadin
addikt
válasz
3.Aragorn
üzenetére
Csak lőszert találtam én is az említett 3-4 alkalommal, utána többet kiadni ilyen lutrira nem szándékoztam. Meg szerintem figyelni kell arra is, hogy azt a fajta lőszert, amit használsz, nem szabad eladni, mert a boltban például baromi drága mindegyik és mellesleg alig kapsz a pénzedért x mennyiséget.
-
3.Aragorn
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Igen, a játék első szakaszában feltűnő fegyverek közül én is ezt tartottam a leginkább hasznosnak. Főleg a sok kis hemzsegő dög ellen hasznos az időzített akna.
Már jó néhány nodot rá is költöttem, főleg sebzésre koncentrálva.
Amúgy az ajtónyitásra elég zsákbamacska nodot kiadni. Eddig főleg lőszert találtam odabent, melyek összértéke meg sem közelíti az elhasznált nodét. Nem tudom, később lesz e az ilyen helyeken valami értelmes cucc is... -
Kassadin
addikt
válasz
3.Aragorn
üzenetére
IM-822 Handheld Ore Cutter Line Gun a neve, magyarul meg már nem tudom, nem rémlik. Ezt meg a Plasma Cutter-t használtam már az elejétől fogva, csak ezt a kettőt fejlesztettem, a végén bitang erős lesz mindkettő. Gócok miatt nem kell aggódni, az a lényeg, hogy mindenhova nézz be, mert némelyik el van rejtve elég rendesen... Ne használd fel a gócokat ajtók nyitására, mert csak pazarlás, én is így buktam 3-4 gócot még a játék elején. Általánosságban elmondható(legalábbis ezt figyeltem meg), hogy olyan 2-3 góc/pálya legalább található(lehet több/kevesebb). A ruhámat teljesen felfejlesztettem, meg a plasma cutter-t is, az ore cutter-nél sajnos csak az elejét tudtam kirakni, aztán vége lett a játéknak.

-
3.Aragorn
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Már réges-rég rájöttem.
Kb az első összecsapás után. De mint írtam, haldoklik az egerem, illetve a billentyűzetem darabokból van összerakva. És persze pont a legrosszabbkor száll el egyik másik egy pillanatra. A játékban meg egyedül a nézet zavar. 
"ívben lövő fegyver"? Ez melyik? Mi a becsületes neve?
Amúgy a nodokkal nehéz, mert nagyon kevés van, nagyon meg kell gondolni, mire költöd...
-
Kassadin
addikt
válasz
3.Aragorn
üzenetére
Legnehezebben toltam végig, csak úgy kihívás.
A végtagjaikat kell lőni, másra menni csak lőszerpazarlás. Erre amúgy idővel te is ráfogsz jönni, mivel sok esetben úgyis kevés a lőszer, hogy ténylegesen a végtagokra célzol. Szvsz az alapfegyveren és a ívben lövő fegyveren kívül másra nem érdemes költeni, mert csak pénz és (később) góc pazarlás. Például ott van a flex szerű fegyver, de vágni nem lehet le vele testrészt. Ehh.
-
engem rohadtul nem bírnak zavarni ilyen apróságok ha a játék egészét nézem.
a power node is magyarul energiagóc és filmeknél szokott is zavarni a magyar elfordytás de itt én is úgy hívom hogy góc osz kész. -
válasz
3.Aragorn
üzenetére
én magyarul toltam mert annyira nem jó az angolom és a játék mellett nekem a történet is nagyon tetszik és csak így olvashattam hallgathattam meg mindent amit csak lehet.
azért ha van még kérdés a játékkal vagy a történettel/háttértörténettel kapcsolatban jöhet. válaszolok szívesen amire csak tudok.
nekem most a két dead space meg az assassins creed széria ül a kedvenc játékaim trónon és nem is nagyon fenyegeti jó ideje semmi. -
3.Aragorn
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Köszi a tippeket. Közben rátaláltam a saját wiki oldalára, ott is van néhány hasznos infó. Illetve néhány dologra magam is rájöttem.
Annak azért örülök, hogy nem magyarul tettem föl a játékot, mert így nem dobál ilyen fél-magyar kifejezésekkel, mint "sztázis", meg "kinézis".
Szerintem ezek szánalmasan nevetségesek, és roppant mód ölik a hangulatot... -
válasz
3.Aragorn
üzenetére
én most viszem lehetetlen fokozaton. kell hozzá pár végigjátszás mert kell tudni hogy hol mikor és hányan jönnek.
egyébként az első részben a szörnyek leggyorsabb megölési módja ha a két karjukat levágod.
tudom hogy a láblelövés lassítja őket de van sokszor hogy kúsznak tovább. ha levágod a két karjukat akkor egyből meghalnak és ha van náluk cucc az ki is dobják.
a legjobb fegyvered pedig a lövés mellé a sztázis amivel belassítod őket és úgy van időd tárazni vagy életet tölteni vagy főleg pontosan a végtagokra célozni.
gondolom az tudod hogy a fejlövés és a testre lövés ebben a játékban csak tölténypazarlás.
kinézissel meg tárgyakat tudsz hozzájuk vágni. pl a saját levágott hegyes karjukat vagy piros robbanós palackokat stb..
a nézet meg ilyen és kész. bár én el nem bírnám képzelni belsőnézetben. lehet mert megszoktam de nekem eleinte is tetszett ez a nézet azóta meg imádom. -
3.Aragorn
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Én most játszok vele először. Nagyon hangulatos.
Medium. Így is éppen elég kihívás egy törött billentyűzeten, meg egy haldokló egérrel. 
Nálam a legnagyobb baj a lőszer. Mindig az utolsó fél tár van betöltve és imádkozok, hogy a következő szörny, akire ezt a fél tárat kilövöm, eldobjon egy újat, különben marad a hadonászás. Ebben pedig csápos barátaink valahogy jobban virítanak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ami jobban zavar, az a nézet. Ez a féloldalas külső nézet valahogy nagyon irritál, lenne akkor már rendes tps, vagy fps, de így elég zavaró. Tudom, azt fogjátok rá válaszolni, hogy nem, de lehet valahogy a nézetet változtatni? -
válasz
boby13friend
üzenetére
üdv.
a második rész után kedvet kaptam az elsőhöz mert ez mégis csak az alap. meg itt megvan az a jó hangulat ami a kettőbe kicsit gyengébb lett.
kezdtem egy hard fokozatot. jó kemény! ilyen épp hogy túlélem a helyzeteket, fullos élet luxus, sztázis majdnemhogy fontosabb cucc nekem mint a fegyver olyan szinten használni kell (vagyis én használom) pedig könyebb fokozatokon sose leassítottam be egy ellenfelet se a nagy dögöt kivéve de ő igényli a lassitást.
nemtom végig lesz e így tolva, már félek néhány helytől de majd meglátjuk. -
boby13friend
csendes tag
Hali!
Erre mondjatok valamit.
gigabyte gs-8s655fx-l
2800Mhz
2GB ram
geforce 6200és a videjók meg a hangok szaggatnak (vagyis pl.:menüben gomb kattintáskor u-azt a hangot 2x egymás után játsza le) de a játék lagg nélkül megy
mi lehet a baj?
-
SLYM
veterán
hali. a videók a dead space 2-ben bugosak nálam, tulajdonkélppen semmit sem látok belőlük. mitől lehet ez? eddig egyébként nem zavart 7. fejezet közepe-vége, mert eddig engedett tovább a játék, de most amikor jönne egy videó egyszerűen mindig kifagy a gép. mi lehet a gond? köszi
esetleg tudna valaki egy mentést küldeni az email-emre a 8. fejezettől? köszi
-
Alen18
csendes tag
Hali
Egy olyan problémám van , hogy kezdek egy new gamet és amikor már játszanék akkor a kamera állás magától felmegy az égbe és ott is marad ha az egeret lehuzom akkor vissza áll normálba de utána egyből vissza fel
így nem tudok játszani vele mert ha megyek előre csak az eget látom , pls segítsetek mert már szinte 100 oldalra írtam és nem kaptam választ és szeretnék játszani vele mert még nem próbáltam ki -
Jakesz
addikt
Nem lehet valahonnan a steames Dead Space magyarítását letölteni?
-
Sziasztok! Egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban! Hogy tudom beállítani a nyilakra a mozgást? Nem engedi át állítani a wasd-ről!
-
blade460
csendes tag
helló,én a 6-ik fejezetnél járok és elakadtam a méregtápláló izéknél amikt meg kell ölni.sajna nem tom h merre vannak,mert ha nyomom a b-t akkor vmi táplálék hülyeséghez visz vmi táblához de azzal nem érek sztem semmit. ha vki tudna segíteni h merre vannak amiket meg kell ölni......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
én is láttam pár halált.

Meg kell vennem a 2. részt is!
Köszi
Ébresztőre kell majd betenni.
) mintha elsőre játszanék.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kb az első összecsapás után. De mint írtam, haldoklik az egerem, illetve a billentyűzetem darabokból van összerakva. És persze pont a legrosszabbkor száll el egyik másik egy pillanatra. A játékban meg egyedül a nézet zavar.
Szerintem ezek szánalmasan nevetségesek, és roppant mód ölik a hangulatot...