Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maradjunk annyiban hogy az űrhorror-ok között elég jónak számít A dead Space első része.

Az az érdekes egyébként hogy ez még külföldön (pl anglia) is úgy jelent meg alapból rajta volt a magyar felirat.
Szóval igazán lehetne a ebben a verzában is. -
westcoastog
veterán
Mondjuk az irányítás nagyon nem tetszik, körülményes forogni a kamerával..
-
batman91
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Akkor próbáld ki Outlastet, a mentő fog érted jönni.

-
-
batman91
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Nekem Bf3 nagyon unalmas, igazán a BC2 és BF2 jött be igazán. Dead Space meg maga a horrorok császára, de ez csak az elsőre vonatkozik, a másik kettő már inkább akciójáték.
-
batman91
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére

-
batman91
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Elvileg magyar felirattal jött ki, szóval nem fogsz találni hozzá.
-
westcoastog
veterán
Nincsen magyarítás ehhez a játékhoz? Most hogy ingyenes lett originen elkezdtem tolni, de magyarítást nem találok.
-
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Tudom, hogy cutter-fan vagy (én is szeretem), és nem is a vita miatt, egyszerűen kíváncsi voltam, hogy hogy is van ez?
És amúgy is igazad van: lőszert nem veszünk, csak eladunk, meg találunk. Plazmából 6-dbot, a rifléhez meg 25-öt.Komolyra fordítva: te toltad a DS2 Severed DLC-t? Nagy mocsokság, hogy ezért kell vennem egy PS-t, hogy kitolhassam, de kénytelen leszek..., ugyanis úgy tudom, pc-re nem jött ki.
-
válasz
Weareus
üzenetére
jo egyebkent felig voltam csak komoly. nem fogok pont velen olre menni egy ilyenen de hiszek neked. (lusta vagyok most videot nezni
) de en elfogult elvakult plazmafan vagyok. ezt ala is irom.
de akkor a poenos valasz hogy egyreszt megtehetem hogy annyit adjak loszerert masreszt meg ds1-be loszert nem veszunk!
-
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Úgy látom, parttalan ez a vita, döntsön a legfőbb bíró: maga a játék!
Azonos fokozaton próbáltam ki mindkét fegyvert, (max. góctartalom mindkét esetben). A tesztalany egy Slasher volt, mindkét esetben besztázisoltam és lelőttem 1 lábat + egy felső végtagot.Eredmény:
Plazma: két-két lövés után szakadt le mindkét végtag: 4 db plazma lőszer, darabja 200 kredit: ez összesen 800 kreditbe került.
Impulzusfegyver: 175 volt a tárban, 166 maradt, azaz 9 db lőszer kellett a két végtag lecsonkoláshoz, 1250 kreditért 25 db-ot kapok, tehát 1 db impulzuslövedék ára: 50 kredit. 9x50 = 450 kredit.
Tehát a plazma közel kétszer olyan drágán dolgozik, ugyanis arra rá lehet jönni, hogy nem a lőszermennyiséget kell számolni, hanem hogy mennyi kreditbe kerül ugyanaz a harcművelet. Egyébként meg az impulzusfegyverrel sem ratatázni kell, hanem rövid, célzott sorozatokat kell leadni, akkor nagyon pontos, erős és jól lehet vele csonkolni. -
válasz
Weareus
üzenetére
amik a 3 reszbe megalkothato gepfegyverek azokat alairom tenyleg hasznosak. lehet jo a korabbi reszekben is de en ugy ereztem sokkal tobb loszert kienged mint amennyinek tenyleg hatasa is van. meg egyebkelnt a plazmaval igy meg ugy forditod a cselkeresztet es csonkolsz. a line gun-al megint megvan hova erdemes loni. egy gepfegyver ami fossa a golyot es ha pont ra celzol akkor is lo mindenhova mit is kell rajta megfeleloen hasznalni? a gepfegyver az rambo mod. uvoltok iranyba tartom es golyozapor.

-
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Akkor rosszul emlékszel: ahogy emeled a fokozatokat, a dögök is egyre többet bírnak. Easy-n egy-két cutter lövés és hullanak széjjelfele. Egyébként az Impulzussal kapcs.: a második részben pl. volt aki azzal tolta le a hc-t no damage módban. Akkor ne nevettesük ki már magunkat, azzal, hogy azt mondjuk: ratyi meg gyenge, stb. Nem lehet, hogy te nem tudod megfelelően használni?
-
-
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Raktam fel kis saját gameplayt. Ebben a videóban 16 perc 20 mp-nél kezdem el irtani a sötét színű Brute-ot, nekem a felgócolt plazmával 14 lövés kellett az egyik lábra, mire leszakadt. (Impossible fokozaton). Megnézem majd Impulzussal is, de tuti nem kell fél tár sem.
Persze nyilván szeretjük a cuttert, de azért ne legyünk részrehajlóak. -
Weareus
addikt
válasz
Ferluci
üzenetére
Elsőre, másodikra talán.
Később úgy van vele az ember, hogy a lehetetlen szint fölé már hiányol egy két plusz nehézségi fokozatot.
Na persze a DS 1-nek igen nagy újrajátszhatósági faktora van, egyszer egy angol fórumon - igen találóan - úgy fogalmazott valaki, hogy: "Very addictiv game"; ma már úgy vagyok vele, hogy csak impossible, és az EIK-t nem maxolom ki, csak a végén, mikor annyi gócom van, hogy már nem tudom/érdemes hova tenni. (4 fegyvert szoktam felgócolni, mert szerintem ennyi használható fegyver van a játékban és ez a 4 db csúzli fedi le a különböző stratégiákat igénylő ellenfeleket/szitukat: Vágó, Ív, Impulzus, Hullám.) Mondjuk az Impulzus kihagyható, de a Brute-oknál és főleg a Leviathan-nál jól jön, ott csak az Energiafegyver ér fel vele, de azt meg máshol nem igen érdemes használni, szóval inkább impulzus.
Persze alap, hogy az összes élettöltőt el kell adni, lőszert nem szükséges/szabad venni és a lehető legspórolósabban játsszon az ember.Végül: őszintén szólva elsőre normálon toltam: nehéz volt, másodikra hardon: kb. a + nehézséget kompenzálta, hogy valamennyire ismertem már a játékot. Impossible fokozaton elsőre elvéreztem a Hamond-ot széttrancsírozó Brute-nél a Valor-on, mert próbáltam darálósra venni a stílust (na, ez nem az a játék...) és kifogytam mindenből, így egyszerűen nem tudtam továbbjutni.
Utána elkezdem újra spórolósan, óvatosan és sokat taktikázva, és minden megoldódott, ma már pedig sétagalopp az egész, de még mindig tolom. (Most épp a Markert cibálom kinézissel az első terembe, ahol elszabadul a pokol). Lehet, fel is rakok egy kis videót a youtube-ra... Szeretem ezt a trilógiát.
Üdv. -
Ferluci
csendes tag
Hát nem tudom hogy kilehet vele de kunnyű nehézségi szinten jó normálón már nem.
-
Ferluci
csendes tag
Sziasztok a segítségeteket kérném,párszor már kijátszottam a játékot és most megint ki szerettem volna játszani de még az elején mikor Kendra szinkronizálni akarja Isaac EIK-jét akkor az élete nekem nem tölt fel és egyből meghalok. Ezt mivel vagy hogyan lehetne orvosolni? És mát több játék verziót kipróbáltam.
-
válasz
Weareus
üzenetére
ugyanennyi idő alatt ugyanitt voltam hc-ba. onnan emlékszem hogy ott érdemes először menteni a tripodos nagy lift előtt.
kutatópuska nem rossz. olyan mint a 3-ba a preciziós cső. egyet lő de az elég is.
a lángszóró jobb mint aaz elsőben de azért nem jó még mindig.
detonátor+plazma az egyik jó kombóm a 2 részben.
belező meg összemaszatol mindent..
-
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Hát igen, megkövetlek: igazad volt.

Ma még egyszer letoltam gyorsan a 2. részt impossible-n (de new game+-ban), így kevesebb mint 2 és fél óra alatt már a 7. fejezetnél voltam.
El sem mentettem a játékot, de az tuti, hogy nem volt hat óra az egész.
Még egyszer nekiugrok a héten, mert van még néhány fegyver amit ki kell próbálnom (kutatópuska, lángszóró, detonátor, belező) csak hogy teljes legyen a kép. -
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Francba...
Az első részt letoltam 3-4x impossible-n és egész jó taktikát építettem föl. Akár 4 fegyver kigócolása (sztázis, kinézis mellett) sem probléma. Erre nekiálltam a második résznek (nyilván überbrutál fokozaton), és hát: khm...
Vannak bajok: a sztázis használhatósága, időtartama kimaxolva sem közelíti meg az első részét, zavarnak a szkriptek, meg hogy a másik teremben lévő nekromorfokat nem tudom lelőni, besztázisolni (bug?!?!?), zavar a linearitás, zavar, hogy egyesével (!) adja a lőszereket, stb. Hiába töltődik újra a sztázis, ez olyan lassú, h. ha erre vár az ember, megakad a játékmenet, míg az első részben hiába nem töltött újra, a legtöbb pályán mindig vissza lehetett menni a fali töltőkhöz, itt meg ugye az sokkal ritkább, ill. nagyon sokszor nem is tudsz visszamenni, mert lezárja a játék a visszavezető pályarészeket, etc. Most a vége felé járok, amikor Ellie betörte a nagy bányafúróval a marker felé vezető ajtót. Van bajság... -
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Hát igen, kezdőknek vagy vérprofiknak. Úgy értem, te plazmával tolod, ok, akkor ez nyilván nem játszik, de ha valaki 3-4 fegyvert ki akar gócolni impossible-n a sztázis és a kinézis mellett (pl. impulse rifle a Leviathan és a Brute-ok ellen v. még a force gun-t tömegoszlatásra + ugye a plazma és a line gun) akkor van létjogosultsága az 1 másodlagos lövésnek a line gunnal (spórolás, gyűjtés). De mondom: kinek a pap...
-
válasz
Weareus
üzenetére
1 lövéssel 3 dögöt likvidálni kezdőknek való.
na jó inkább úgy mondom hogy ha nem lenne sztázis a játékban szükséges lehetne ilyen fegyver és még így is meglenne a nehézségfaktora. 
egyébként én az első részben felhúzott force gun-al csináltam olyat hogy egyszerre tépett darabokra a lökéshulláma több dögöt.
-
Weareus
addikt
válasz
üzenetére
Látom, már régebben írtad, de azért hátha...
A Cutter jó, érdemes felgócozni. A sztázist maxold még ki, a kinézist és - attól függően, hogy játszol - érdemes dobni párat az eik-ra is. (Én ezt nem szoktam, mert alap-levegővel is meg lehet csinálni a vákuumos küldiket, ha gyors vagy, ill. az életcsík meg nem érdekel, mert próbálok úgy játszani, hogy ne sebeződjek). A line gun jó fegyver és a force gun is, ha elég spórolósan játszol, ezeket is fel tudod maxolni még egy körben. Én fel szoktam, meg az impulse gunt is, mert a főellenfelek ellen jó (Élelmiszerraktár vége, Brute-ok és a főellen a végén). -
törölt tag
Él még a topik?

Annyi kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban, hogy mire éri meg gócokat rakni. Többen írtátok, hogy a legalapabb fegyver, az a vágó izé (nem tudom a neveket pedig magyarul van) elég erős, érdemes azt fejleszteni? Esetleg melyik másik fegyvert érdemes megvenni?

-
válasz
üzenetére
van kétanimációs film is. de külföldön még előzmény könyv is van.
a steam-es mókolós kérdésedre meg nem tudok mit mondani. nem szoktam ilyeneket varázsolni. de egyébként az a dobozos verzió kb 1000ft lehet most és az alapból magyar. nem azt mondom hogy vedd meg megint. de én épp ilyenek miatt is szoktam inkább a dobozost keresni. -
törölt tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Mindenképp lezúzom akkor majd legnehezebb szinten is. Dead Space 2 már magyar és ráleltem egy előzmény videóra, ami eszméletlen feelinges. Vajon ha a torrentes verzióból kilopom a szövegfájlokat és felülírom az eredeti steames angollal, akkor menni fog nekem is saját nyelven?
-
törölt tag
Már legalább egy éve megvan a játék, viszont eddig különösebben nem játszottam vele. Most szabi alatt közepes szinten végigtoltam jóformán egy huzamban. Nem rossz játék, valószínűleg egyszer lezúzom impossible nehézségen is. Látszik, hogy nem a két első szintre tervezték, egy rakat dolgot nem is próbáltam / használtam ki. Az ötös páncél volt a max? Mert én odáig jutottam. Jöhet a kettő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ó és kár a steames verzióért, nem tudtam magyarra rakni.

-
na végigtoltam újra lehetetlen fokozaton. baromi jó ez a játék még mindig. akár mekkora jónak hiszem magam akármennyire ismerem a játékot, azt hogy mikor honnan és milyen dögfog előjönni akkor is marhára kell figyelni és ugyanúgy nem árt óvatosan haladni.
viszont haverom is elkezdett játszani vele és megmutogattam neki mi hogy van a játékban. ebből végül az lett hogy én játsszak ő meg nézni mert neki úgy jobban tetszik. mivel először látta a játékot easy fokozatot kezdtem neki. hihetetlen hogy milyen könnyű úgy a játék. gyakorlatilag élettöltőt nem is tartottam magamnál és plasma cuter-el voltam csak de esélyük sem volt. a brute is négy lövéstől lefekszik? úgy emlékeztem hogy ő legalább szívósabb ha már a sötétebb színű slasher-nek is kell 4 lövés hogy lefeküdjön.
a botanikus kertes boss aki a raktérbe van benőve is egy vicc volt. a csápjai leszakadtak két lövéstől ami már meglett. aztán kinyitotta a száját, megsoroztam de valami 56 lövés volt az egész és meg is halt.
lehetetlenen voltak termekre stratégiáim hogy mikor jönnek sokan hova húzódok be hogy legalább mindenki szemből jöjjön és folyamat sztázisoltam őket. itt meg sztázist nagyritkán ha használtam a és ott öltem őket ahol voltam.
még a brute is mire lerohant volna kapott annyit hogy összehúzza magát a földön védekezésképp, mögé szaladtam és onnan vége is volt. -
válasz
Weareus
üzenetére
jaja elsőben cutter és kész. egyet értek.
igen a másodikban az energianyaláb mindent megold. én még detonátort szoktam mert lerakni is jó meg ha rálősz vele valakire az is elég hatásos.
hullámfegyver az első részben az egyetlen értelmes másodlagos fegyver volt nekem. ív fegyver nekem semmirevaló. kevés lőszer megy bele, lasan tüzel, lassan tölt újra nem fed le a lövése akkora területet mint a hullámé stb..
ha hamarabb jönnek a piócák mint ahogy megvan valami nagyobb fegyverem akkor belassítom őket és dobálom dobozokkal testrészekkel stb. azoktól egyből szétplaccsannak még ha nem is mind egyszerre.lángszóró az szintén csak azért van hogy legyen benne ilyen is. de sokat nem ér. habár a 2 részben már hatékonyabb ha maxra van húzva.
dárdavető nekem is tetszik csak az zavar hogy abba is kevés lőszer megy plusz a másodlagosa fogyaszt még egy lőszert a tárból. de egyébként volt hogy előttem valakit, hátréb esett és ott adtam egy másodlagost és többiek is kaptak belőle.
meg a csecsemőknél belőttem egyet a földbe, és mikor sok odaért adtam egy másodlagost és kész. -
válasz
Weareus
üzenetére
nemtom nekem a 2 rész nem horroros. túl sok a nagy terem ami nekem elvesz a hangulatból. jó az elsőben is vannak de ott valahogy mégis elhagyatottabbnak kihaltabbnak tűnt. az hogy dobáltak be menekülő embereket meg szenvedő haldoklókat nekem nem adott a hangulathoz. de ez meg az én véleményem

-
Weareus
addikt
válasz
lavorka
üzenetére
Igen, bár inkább csak érdekelt a dolog, hogy képes vagyok-e rá jelentős szenvedés, anyázás nélkül...
Kiderült azért, hogy meg lehet oldani...
A fegyverekről: a cutter alap, hogy kötelező, az első részben nem nagyon van szükség másra.
A második részben az energianyaláb brutális, az elsőben elhanyagolható.
A hullámfegyver az első és a második részben is " jó cucc", főleg ott jó használni, amikor sok apró csáprágó jön, őket sokszor egy lövéssel likvidálni lehet (a teljes rajt), ez még energiafegyverrel sem sikerült - másodlagos tüzeléssel sem -, azonos "góctartalom" mellett.
Az ívfegyver durván erős, de lassú és drágább hozzá a lőszer, mint a plazmához. Lángszórót nem szeretem.
A második részben is mindig használom a cuttert, de a dárdavető a kedvencem, főleg maxra gócozva, ámbár a második részben több fegyver is jól használható...
A dárdavető nem véletlenül a favoritom, hiszen lehetne-e más a kedvencem, amikor a Quake 3-ban a rail gun volt az álomfegyverem?
A harmadik részben nincs értelme ilyesmiről beszélni, de nem akarom lelőni a poént...
Üdv.
-
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Nos, igen. Kétségtelen, hogy ha önmagában a horror-hangulatot, a zenét és a helyszíneket nézem, akkor az első rész a másodikkal szemben tarol és átveszi a vezetést.
Ami miatt nálam mégis nyúlfarknyival elvitte az ezüstöt a második rész az első előtt, az a következők miatt van:
- Isaac karakterének (és a mellékszereplők karaktereinek) kidolgozottsága, az irányítás, a fejlettebb grafika (ok, ez nem sokat nyom a latba, hiszen egy folytatástól ez alapban elvárt...), és a sok sötét helyszín, a pörgő játékmenet, és mindezek összessége: szóval az atmoszféra, a sztori...
Nem mintha az első rész hiányában lenne ennek, csak a másodikban nekem jobban átjött a sztori valamiért.
De mondom: ez csak magánvélemény.A harmadik rész grandiózussága többszöri kijátszás után ütött át igazán, bár voltak olyan epikus jelenetek - főleg az űrben -, amelyek elsőre is nagyot ütöttek.
Nagyon tetszett a sok újítás - kivéve a mentési rendszert! - a fegyverek összelegózása (noha elsőre totális káosz a kezelőfelület), jó és összetettebb lett a sztori, a karakterek mélyebb árnyalást kaptak, végre van coop, és nem utolsó sorban fontos, hogy a régóta porosodó, elhagyott űrhajóroncsokon visszajött azért a horror-hangulatból is, ami a második részben itt-ott laposabb volt kicsit.Az Awakened DLC is jól esett a 3. rész befejezése után, bár ha valaki végignézi a sok-sok feliratot a 3. rész végigjátszását követően - mint én -, akkor rájön, hogy a játék nem is úgy végződik, ahogy gondolnánk..., de no spoiler.
. -
válasz
lavorka
üzenetére
igen türelem az kell egy adag. de én abból merítettem ogy ez a DS és nem létezik hogy én netoljam végig minden fokozaton. legnehezebben meg lefoglal annyira a játék hogy ne legyen unalmas egy fegyverrel.
egyébként a force gun vagyis a hullámfegyver nem bohóckodás. nekem az volt az elő részbe a másodlagos fegyverem. -
lavorka
aktív tag
válasz
Weareus
üzenetére
Legnehezebb fokozaton... Hát van türelmed hozzá, azt meg kell hagyni
De gratula hozzá.Én már csak azért se 1 fegyverrel megyek, mert azt megunnám, és persze normal nehézségen. Valamint ki kellett h próbáljam az összeset. De csak 3 van ami értelmes szerintem: plazmavágó, ívfegyver, rohamkarabély. A többi csak bohóckodás

Az irányítás elég szar, de ahogy fentebb írtam, ahogy vissza vettem az órajelből, csökkent az fps, már nem volt annyira gáz.
Most a 3-ik részhez várom a magyarítást, szurkolok Evinnek h megcsinálja.
-
válasz
Weareus
üzenetére
na ez tartalmas hsz lett.

mondtam én h meg lehet csinálni csak figyelni kell.
én azért használtam hp csomagot. nem volt kedvem töltögetni de rajtam is marhasok minden maradt a végére.jaja, sztem is 6. fejezetik érdekesebb. onnantól maxos cuter-maxos sztázis mindent megold.
játék irányítása engem is zavart kicsit de csak annyiban hogy lomha a mozgás. lassan taos lassan húzza magához kinézissel a dolgokat. de ezzel együtt is nálam még első helyen van a játék. és a 2. rész sehogy sem jobb nála. még a jobb irányítással sem. a 3. részt meg majd meglátom.
a probléma amit írtál, nálam még nem jelentkezett sose.
-
Weareus
addikt
Végigjátszottam az első részt a legnehezebb fokozaton. Véleményem: első nekifutásra problémás volt, de újra kezdve és átértékelve, továbbfejlesztve a játékstratégiát, azt kell mondjam: sima ügy.
Életcsomagot nem használtam soha, erre nagyon vigyáztam. Sztázist folyamatosan alkalmaztam, de keveset vettem, mert visszamentem a fali töltőkhöz, ahol csak lehetett. Csak a plazmát használtam, bár megvettem az energianyalábot és feltoltam maxra, de semmi hasznát nem láttam, így eladtam. megvettem a hullámfegyvert is, felmaxoltam, és bár ez ért is valamit, eladtam végül. Így vettem egy 5-ös szintű ruhát, bár kb. ez is felesleges volt.Lényegében kimaxoltam először a sztázist, a plazmán a sebzést, majd a kinézist és a ruhát. (Kb. 6 chapterig).
De ez után is annyi pénzem és gócom volt, hogy futotta még a fent említett két fegyverre, a kimaxolásukra, meg a sok-sok plazma lőszerre. (A végén a játék adta gócokat kínomban már az üres áramköri helyekre toltam rá, lévén, hogy nem lehet őket eladni...).Életeket viszont mindig eladtam, ezen nagyon sok kredit jött be. Soha nem hagytam, hogy akár egyszer megsebezzenek v. hozzám érjenek. Ilyenkor inkább újra töltöttem az előző állást. Nem titkolom: volt olyan rész, amit tizedik próbálkozásra csináltam meg úgy, hogy elégedett voltam vele....
Gyakorlatilag a kreditjeimet 50-60 000 között tartottam folyamatosan, a plazmalőszert pedig ált. száz felett, a 6-7 chapter után inkább 200 körül. Sztázisból min. 4 db volt nálam, de volt, hogy sokkal több.
Minden robbanó palackot és egyéb lőszerspóroló lehetőséget is kihasználtam.Sztázissal amúgy is sokat lehet spórolni: használni ugyan mindig használtam, de csak ott töltöttem saját készletből, ahol nem volt lehetőség visszamenni az előző folyosók fali töltőihez.
A robbanó plazmazsákos csontikat ált. sztázisba raktam, közel mentem hozzájuk, ezzel egyrészt elértem, hogy a többi nekromorf is arrafelé közeledjen, másrészt a csonti lassan elindította az ütést, de közben én elszeleltem. Mire sztázisban lecsapott, a többi nekromorf a közelébe került, és puff: több legyet egy csapásra, lőszer nélkül. Néhányszor ellőttem a csápjukat, és kinézissel megfogtam a plazmazsákot, de ez így kevésbé jó: egyrészt lőszerbe kerül, másrészt a plazmazsákot nem mindig sikerült időben eldobni, ilyenkor problémás a helyzet...A 3. rész sz.tem nehezebb, hosszabb és szebb, hangulatosabb. Bár az biztos, hogy nem ennyire baljós és horroros, mint az első, de jóval összetettebb, és végül is: valahová fejlődni kell.
Nálam a dobogó 1 helyén most a 3. rész áll, ezüstös a 2. rész és az 1. rész a harmadik, de ez részben az irányításnak is köszönhető.Egy problémám volt az első résszel: a végén a főszörnynél a fagyások...
Tapasztalt valaki ilyet?
Amikor 2 db sárgán világító csomója marad, felkap, azokat kilövöm és utána ahogy ledob a földre, elkezdem irtani a hasán lévő sárga kis tojásokat. Na, mindig pont itt és csak itt fagy le nálam és kilép. Próbáltam Vsync-et, órajel-visszavételt, kikapcsoltam a cf-et, stb. de semmi.
Hogy ez miért lehet?Egyébként újfent: rulez!
-
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Letoltam néhányszor a 3. részt, a véleményemet a topikjában olvashatod.
Inspirálásodra végigtoltam az első részt is - immáron többször - és az a véleményem, hogy határozottan kár lett volna kihagyni.
Így, feljavított irányítással, magyar felirattal, tényleg a leghorrorosabb rész, (merthogy így lehet már koncentrálni rá...) nagyon ott van a hangulat!
Most a legeslegeslegnehezebb fokozaton kezdtem el tolni (nem game+-ban), és egyáltalán nem játszhatatlan, kicsit oda kell figyelni a fali sztázistöltőkre, a felvehető dolgokra, stb.
A harmadik részt is tolom közben sokadszor, vele párhuzamosan, az jóval pörgősebb, akciódúsabb, de ezzel együtt végre visszajött a megfelelő horror-hangulat (nincs az a sok reklám, meg faxság, mint a második részben, ami elrontaná...).
Várom azért a magyar feliratot a 3. részhez is, bár értem az angolt, és így a sztori is megvan...
Szóval: ez a trilógia teljes, hiánytalan, és közel tökéletes... -
mikrosuttii
aktív tag
Saját:
-
lavorka
aktív tag
Jelentem h ez volt a probléma, a túl magas fps... Visszavettem a 7970-et 400Mhz-re, így "csak 140-200 fps-el megy a játék. Simán át tudtam menni azon az ajtón... beszarok...

-
válasz
lavorka
üzenetére
ez de rosz
örül az ember ha minél több fps-e van ere motmeg az a baj hogy van elég 
nekem a gt220-al valami 130 a max fps és az ezek szerint pont jó neki. az hogy nekem nem nyilt az ajtó suerintem nem emiatt van hanem gyorsan akartam ott haladni és csináltam valami érdekeset és bebugolt. -
lavorka
aktív tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
100%-os mentést én is találtam gyorsan, kezdtem újat, úgy se enged át...

De tegnap még keresgéltem külföldi fórumokon, és az jött le nekem hogy a bugok leginkább a túl magas FPS értékek miatt vannak a játékban, már amennyire értem az angol szöveget. Nekem pedig az ATI 7970 kártya 300-700 fps között viszi. Du. majd kipróbálom ha lehúzom a VGA órajeleket, akkor mi lesz.Itt a fórum ahol olvastam: [link]
-
lavorka
aktív tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Így gyakorlatilag el se tom kezdeni... fasza... Közben töltöttem le 1X végigjátszott mentést, azzal is ugyanez volt... fingom nincs h miez.. De egyszerűen nem lehet átmenni azon az ajtón, láthatatlan fal van. Ráadásul eredeti Steamen vett játék, automatikusan fel van patchelve

Nincs véletlenül egy mentésed rögtön ez utánról?
Vagy nem tudnál csinálni egyet ha esetleg fenn van a game? -
válasz
lavorka
üzenetére
ilyennel még nem találkoztam. én úgy jártam hogy a végén mikor nicole-al vagyok a hangár irányítótermébe (11. fejezet) akkor nem nyílik ki az ajtó. egy lehetetlen állásom ment így el mert egyszerűen sehogy nem akar kinyílni.
szóval néha előfordulnak bugok de nekem ez volt az első amivel találkoztam rengeteg végigjátszás alatt. én nem tudtam megoldani hogy kinyíljon az ajtó szóval lehet te is buktad de legalább te nem a játék végén. -
lavorka
aktív tag
Hali!
Most kezdtem el újra végigjátszani, már ötödjére és egy hülye bugba...? botlottam. Rögtön a játék elején, ahogy lemegyek a lifttel, felveszem az első fegyvert, szétlövöm az ajtó mellett a vezetéket, ajtót nyitom, és nem tudok átmenni az ajtón...
Valaki találkozott már ezzel? Ötlet? -
szerintem besokallta a ds játékom annyit toltam mostanában. végefelé, 11fejezet és nem nyílik ki az ajtó.

ki van írva hogy várjon de aztán át szokott váltani nyithatóra és most nem vált. visszatöltöttem, kiléptem újraindítottam, még a gépet is újraindítottam de semmi változás. nem bírja ez a tempómat. most csinálhatok egy másik lehetetlen végigjátszást. de miért is nem játszanék idén is vele?
-
baromságot mondtam a korábbi hsz-be. vagyis rosszul emlékeztem. a ds1-be pont az a poén hogy igazából minden ugyan az mint könyebb fokozatokon csak nagyobb a sebzés amit az ellenfelektől kapsz. de lősztert ugyanúgy hatossával kapsz pl a plazmához. kettőbe ezeket javították. vagyis korrektebb ha a hard azért is hard mert jobban kell céloznod vagy dönteni mikor lősz és mikor oldod meg máshogy hogy spórolj a lőszerrel.
-
uh bocs. én se figyeltem melyik topik ez. de csak nem köveznek meg ha már mi vagyunk az egész létszám a topikban..

igen döcögősebb. nekem az hiányzik hogy a kinézis szinte használhatatlan. 2 részbe rengeteget öltem vagy csak sebeztem a saját hegyes végtagjaikkal itt meg olyan lomha a kinézis hogy időd nincs felkapni a karmot de még nem is mindet tudja kilőni egyenesen a hegyes végével.
első részben lesz egy lehetetlen fokozat. nemtom h alapból beadja bármilyen fokozat után vagy hogy van. én most hard-on toltam és beadta.
ha nem toltad le akkor várd ki a végét mert lesz ott még kihívás. bár igaz hogy a médium nem egy nagy show főleg ha az ember sokat tolta a 2 részt. bűr mentés meg midnen van hard-on is de elsőre nekimenni annak úgy hogy igazából nem ismered még a játékot elég merész, vagyis lesz néhány halálod. de azt mondom hajrá. legalább kapsz még plusz hangulatot a nehézség miatt.
a lehetetlen meg igazi móka. alog akarnak megdögleni az ellenfelek, a kezdeti 4csíkból álló életed kb egy sebzést bír ki, vagyis eltalál egy sima slasher ( a sima ember szabású két karmos dög.) és épp hogy egy pici életed marad. lőszert meg valami 1 vagy kettessével adja a plazmához is. szóval ott aztán tényleg nics elég góc több mindent fejleszteni. plazmával is toltam ki. de majd most nekimegyek megint.
egyébként az első részben nem szoktam kinyitni a gócos ajtós raktárakat mert nincs bent sem új ruha sem új fegyver se góc, csak hp meg lőszer meg néha sztázis. de néha lehetetlenen annyira rosszul álltam hogy kinyitottam mert pont kellett az a plusz lőszer ami ott bent van. -
8 fejezetig mentés nélkül??? a 7 fejezetbe nem mentettél a liftes rész előtt? mert ott érdemes menteni az elsőt. persze meg lehet csinálni de könnyen el is lehet halálozni. bár én is mentettem aztán meg simán megcsináltam de nem bíztam a véletlenre mert volt már ott halálom párszor.
azt jól látod hogy ha 3 fegyvered van akkor már nem tudja milyen lőszert dobáljon és ad mindent vegyesen.
ezt meg hogy azt dob amivel kinyírtad sztem csak véletlen. nekem vegyesen dobálja olyat aminek a fegyver nálam van.
az energiafegyver lőszer meg kincs. nem azért mert drága hanem mert a leghatékonyabb fegyver plusz azt a 9fejezet körül adja szóval elég későn lehet elkezdeni vele bizniszelni. de nekem sose volt pénz gondom. megtudtam venni az összes ruhát vettem gócokat is lőszer is volt elég. egy két bolt volt a végefelé ahol vettem detonátor lőszert csak azért hogy biztos ki ne fogyjak. a legvégén a bosshoz meg úgy mentem hogy mindent leraktam vagy eladtqam és csak élettöltő meg energia lőszer volt nálam.
energiafegyvert meg csak a másodlagos sebzése miatt használtam de az viszont brutális. utolsó 3-4 fejezetbe mikor már sok olyan hely van ahol egyszerre sokan lerohannak és nem csak egy irányból, tehát nem elég az ív fegyver, nyomsz egy másodlagos tüzelést és körülötted mindenki darabokra szakad. legvégén a boss fight-nál is nyomom a másodlagost, az sebzi a kis dögöket meg nicole-t mikor meg kinyílik a marker lövök bele kettőt elsődlegessel és így 6 lövésből vagyis 3 körből kész is a bossfight.de ahogy neked kényelems meg tetszik. majd rájösz mit hogy szeretnél. én mint mondtam legelőször plazma + sztázis kombóval vittem végig a fanatikust szóval nagyon nem lehet elveszni hogy mi lenne a jó.
még egyszer játszottam úgy is hogy impulzuskarabélyt használtam plazma helyett. baromi hangulatos volt a precíz célozgatás után a ratatata ahol csak érem de nem egy erős fegyver hiába kiköp 170töltényt 20másodperc alatt. -
oolit
csendes tag
Uh, bocs az előző hozzászólásomban én a 2. részről írtam, de most látom, hogy ez az első rész topikja.
Remélem senki nem kövez meg.
Alkalmasint az első résznek kicsit döcögősebb az irányítása, de ahhoz képest, hogy konzolport, végül is nem rossz (főleg, ha megbütyköli az ember a kurzornyilakat, ilyesmi).
Amúgy most akkor az első részben hogy van: elkezdtem hardon, mert médiumon nem találtam kihívásnak (bár nem toltam még le, még mindig szenvedek a null g-és ugrással), de a hard felett nem is ad be nehézségi fokozatot.
Akkor itt csak három fokozat lenne, vagy első végigjátszás után bejön még valami opció? -
oolit
csendes tag
Huh, lenyomtam 8 fejezetet mentés nélkül hardcore alatt eggyel, csak egyszer haláloztam el.
Jó volt, direkt nem mentettem.
Persze további nehézség még, hogy hardcoreban nem fogom megkapni a játék elején az első boltban az addig konzervált cuccokat.
Az egyik fegyverem a plazmavágó lesz, az tuti, a másikon még gondolkodom. (Úgy vettem észre, kettőnél több fegyvert nem feltétlenül jó vinni, mert: 1. Összevissza dobálja a lőszert a gép. 2. Most először találkoztam olyannal - az elhalálozás utáni visszatöltésnél -, hogy 4 fegyver helyett 3-at adott vissza, és a negyedik (dárdavető, full upgradelve!) szőrén-szálán eltűnt, a bolti raktáramban sem találtam! Nahát!)
Na mindegy.Amúgy azt lehet tudni, hogy a második plazmavágó miben különbözik az eredetitől?
Még nem próbáltam...Megfigyeltem, hogy a gép preferáltan dob olyan lőszert a kinyírt ellenek után, amivel kinyírtam, ill. olyat, aminek a fegyvere a kezemben van. Ezért arra gondoltam, mi lenne, ha az energiafegyver és a plazma lenne nálam, és a plazmával mennék, az energiafegyverhez adott lőszert (mivel igen drága) meg eladnám, aztán ha jönne olyan rész a játékban, amikor kell a plusz tűzerő, akkor rákészülnék boltból mondjuk egy ott betárazott ívfegyverrel vagy egy dárdavetővel, estleg detonátorral? (Csak spórolásképp).
Amúgy az energiafegyver sebzése tényleg nagyon durva full upgrade-n, de a lőszerár/ölés aránya szerintem a legrosszabb! Hiszen hiába erős, elsődlegesben max egy monstrát visz el (igaz, másodlagosban egy félgömb-felület mentén sebez, ill. sztázisba rakja az ellent...), de a lőszerára kegyetlen...
Viszont az ívfegyverrel jó célzás esetén egy lövéssel akár több ellent is lehet sebezni, mert 1. szélesen visz, 2. a lelőtt ellen mögött lévőt is sebzi, mert átmegy a nekromorfokon.
Próbáltam a ruha- és stázisfejlesztést, ill. most először felmaxoltam a plazmát, mindegyik igen hasznos, rengeteget jelent a túlélés szempontjából.
-
oolit
csendes tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Köszönöm a tippeket.
Igazából én sem nézem a végigjátszásokat, mert magamtól akarom kitalálni a dolgokat.
Bizonyára többféle taktika, fegyverkombó is létezik, amivel végig lehet vinni hardon, majd kísérletezem.A Metro 2033-nál is úgy volt, hogy easy-n szentségelt mindenki, milyen nehéz, meg szinte nincs is lőszer, ehhez képest dlc-packban van még + két nehézségi fokozat a hard felett, amit legtöbben el sem mertek indítani (eleinte én sem). Ma már csak a hardcore ranger fokozatom játszom, és simán letolom egy szusszra a játékot, ha kicsit odafigyelek, akár death nélkül is. Ráadásul az alap-mutánsok hordában sem viselnek meg, még akkor sem ha kés van nálam, de hát ezt a skill hozza meg, szóval semmi különös.
A hosszú sorozatokat el kell felejteni (hiszen az AK-val a valóságban is ilyenkor mindent lehet, csak célozni nem). Rövid, egy két lövéses ismétlésekkel kell operálni, meg ott vannak a visszagyűjthető dolgok (Helsing, dobókés). -
annak a hard fokozatnak pont az a lényege. hogy a mentés legyen a gond. ha az nem úgy lenne hogy csak 3 nem is lenne nehezebb mint a fanatikus.
gyakorlatilag elég sok helyszín van ahol a nyakadba ugranak. meg érdemes kiismerni egy terembe egy helyet amit jól lehet védeni. de pl van olyan ahol ha vissza kimész az ajtón ahol bejöttél akkor a dögök nem jönnek ötánnad mert ők csak abba az adott terembe támadnak. tehát volt hogy az ajtóban álltam és ki be lépetem a terembe hogy jöjjenek elő és támadjanak vagy vonuljanak vissza és ne foglalkozzanak velem.
az is egy módszer hogy néz az ember videót neten hogy mikor hol jön és mi. de én magam akartam megoldani saját tudásomból a fokozatot. plusz nem is értettem egyet a gyerek játékstílusával. megnéztem a videók elejét és ő pl kapásból eladja a plazmát ami számomra kötelező fegyver a 7 fejezetig míg be nem adja a detonátort. de utána se adom el a palzmát.
egyébként szerintem fanatikuson ismerkedj. akkor legalább hozzá szoksz ahhoz is hogy ha esetleg valaki közel jut hozzád akkor mekkorát sebez. de egyébként az már régen rosz ha közel tudnak menni. kivéve pár kis termet ami lezáródik és nincs hova visszavonulni de ott meg sztázis életet ment. én nem is adtam életre gócot. első mindig a fegyver sebzése meg a sztázis. ruhát is ha megveszem az erősebbet akkor azért hogy nagyobb legyen a tárhely mert mindig eladok minden lőszert aminek a fegyverét nem használom.
egyébként én csináltam egy jegyzetet papírra hogy hol mire számíthatok de igazából mire kész lettem már nem volt haszna mert megjegyeztem mindent. egy két terem volt amiről nem tudtam hogy az következik de mivel mindig fel voltam pakolva jól lőszerrel sztázissal meg hp töltővel nagy meglepetés az ilyen termekben sem ért.
na meg nincs annyi kritikus pont hanem csak még azt hiszed hogy van mert nem jöttél rá hogy old meg a legjobban-leghatékonyabban. az első 7 fejezetig 2 kritikus pont volt ami még nekem is az maradt. mert ott még csak plazma van, vagyis nincs elég góc két fegyvert jól felerősíteni és így necces helyszínek. 7 fejezet után meg nem volt olyan ahol nagyon féltem volna. egyrészt ott volt nálam a detonátor ami falra rakva is jó meg lőni is lehet vele és akkor kb az arcukba robban szét. másik meg hogy nem kell szaladni mint az őrült hanem át kell gondolni a dolgokat. egyre több az ellenfél a 7 fejezettől felfelé mégis, onnantól egy halálom sem volt bezzeg előtte volt néhány a kirtikus helyszíneken. már volt hogy fel is adtam és azt mondtam nem érdekel tovább. de aztán eltelt egy hét és csak megpróbáltam megint. kb 3hétvégém ment így el mire kész lett az első mentés és egy hétvégén max 2szer futottam neki. -
oolit
csendes tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A videókártyák monitoroására játék alatt MSI Afterburnert használok. Ez tartalmazza a Riva Tuner Statistics Technology nevű elemet, amellyel a kiírást be lehet állítani (miket írjon ki, mekkora és milyen színű betükkel, stb.) Igazából a vízhűtés miatt van: eleinte muszáj volt látnom a hőfokokat, hogy jól megy-e a szivattyú, kering-e a víz, stb.
Az is lehet, hogy a játék nem támogatja a CF-et, nem tudom. A lényeg, hogy jól megy.Hard fokozaton csak a mentés a gondom a második részben, na meg persze az, hogy nem ismerem még annnyira a játékot: nem tudom, mikor vannak azok a részek, amikor hirtelen a nyakadba ugranak, stb. és hát olyankor bizony gyorsan meg lehet halni, aztán kezdhetem az utolsó mentéstől...
Én is tolok majd hardon, de előbb még ismerkedni kell a játékkal, mert bár többször végigtoltam, azért elég hosszú ahhoz, hogy ennyiből még ne lehessen megyjegyezni az összes kritikus pontot...
De majd idővel. -
az a poén ezen a képen hogy muttaja a proci kihasználtságod és az egyik pörög 99%-on a másik meg alszik. ez is szép egy konzolport egyébként. bár nálam nálam max-on elmegy fix korrekt fps-el ezért sose foglakoztam vele. egyébként mi a programnak a neve amivel kiíratod az infókat?
végigtoltam a hard-ot. nehezebben emlékeztem. persze az eleje míg nincs értelmes sebzése a plazmának meg fejlesztve a sztázis és folyamat elfogy mikor kéne tényleg nehéz is. de aztán már nem vészes. kimaxoltam a plazmát az élet+levegőt a sztázist, kinézist és még két fegyvert de végül mindkettőt eladtam mert nem vettem hasznukat.
az egyik az energianyaláb volt. 2 részbe egy baromijó fegyver a másodlagos sebzése miatt. általában 2 másodlagostól szétszakad mindenki aki a közeledben van. itt meg kilőttem ötöt másodlagossal és annyit csinált hogy az egyik dögnek leszakadt egy karja de a többi csak folyamat hanyatt esett de eszükbe nem volt szétszakadna vagy akár csak simán meghalni.szóval lényegépen a plazmával toltam végig am se nem lő egyszerre több dögre se nem robban nagyot mégsem volt pánikhelyzet a játék során.
-
oolit
csendes tag
Ez egy átméretezett kép, nagyobb felbontású változatért katt a képre.
Akit zavar az irányítás (mert nem szeret/tud/akar) a WASD-kombóval menni (mint pl. jómagam), hanem a jó öreg kurzornyilakkal szeretne, annak elárulom, hogy van megoldás.
A c:\Users\YOUR USERNAME\AppData\Local\Electronic Arts\Dead Space mappában lévő rmp kiterjesztésű controls filet kell lecserélni vagy az XVI32 nevű programmal megnyitni és szerkeszteni. (Ezt csak haladóknak ajánlom!)
(Ez az elérési útvonal win7-re érvényes.)
Hogy pontosan hogyan kell kivitelezni, azt itt találod: KLIKK.
Ha nem tudsz angolul, találsz egy download controls.rmp nevű linket is az oldalon, ezt letöltöd és felülírod vele a saját config fájlodat a gépen. (Amit előtte elmentesz máshová, right?)
Kipróbáltam, működik! (Ahogy a képmelléklet is mutatja
).Ja, és nagyon jó a games, (még ma is szép!) ahogy a kettedik része sem piskóta.
És ráadásul mindjárt itt a folytatás folytatása.
Rulez! -
válasz
Csabulator
üzenetére
nekem a line annyira nem jött be elsőbe sem. force gun nekem jobban tetszik. csak itt elég későn kapja meg az ember. de igazad van. a kemények bőven elvannak addig cutter-el.

-
Csabulator
tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A kemenyek csak plasma cuttert vesznek!!! :-):-) Komolyra forditva a szot: Plasma cutter (minden ellen, gyorsan felfejleszteni), Line Gun (nagy csoportban tamado szornyek es a dagi szornyek ellen), Contact Beam (nagy dog ellen, persze akkor a legjobb, ha a stasisod idotartamat felfejleszted). Ezek kombinacioja mindig jol jott.
-
Csabulator
tag
válasz
üzenetére
Szervusz!
A jarek iranyitasa szerencsetlensegunkre (PC-n jatszoknak) konzolos, tehat alapbol adna magat az, hogy kontrollerrel jobb... Pedig szerintem nem. Kiprobaltam XBOX kontrollerrel a jatekot de borzasztoan belassult a jatekmenet. Impossible fokozaton meg minden egyes tolteny szamit. Par percig huncutkodtam a kontrollerrel aztan szepen el is tettem, mert ehhez a jatekhoz nekem nem jon be. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet jol jatszani vele, csak en mar hozzaszoktam az eger + billentyuzet kombohoz. -
ja értem h azonnal lenne jó a válasz. azt tudom mondani hogy ami tényleg nem megy azt jegyezd meg és majd mondom ha nincs jobb ötleted.
egyébként a fejlesztések ugyanazok a fegyvereknél. mármint ahova pakolodd be a node-okat.
a lövésük hatása eltér de azt meg kipróbálgatod majd.
ha kell tippet is adhatok hogy mit használ vagy mit ne.
azt már most megmondom hogy a lángszórót hagyda picsába mert nem hatékony. jobban kifejezve forintot nem ér kár volt a játékba rakni.
szerintem két fegyvert használj egyszerre mert elő szokott jönni egy olyan hibája a játéknak hogy ha 2-nél több fegyver van nálad akkor össze vissza adja a lőszert olyan fegyverhez is ami nincs nálad.
ezzel szemben ha csak két fegyvered van akkor 90%-ban ahhoz a két fegyverhez fog lőszert dobálni a játék.
a lelőtt dögöket meg taposdmeg mert nem mindig dobják ki az itemet meguktól. -
buci30
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
az nehéz lesz játék közbe ide is írni

Csak láttam ,hogy pont most kaptam meg a páncélt játék elején vok még. S utána valamikor volt ,hogy lehetett eladni meg vásárolni aztán meg fejleszteni dolgokat.
Most megvolt mert volt így egy haver aki fordította
De ugye jobb lett volna ha folyamat játszok és nem kell majd kikeresgélnem mi mi vagy hogyan. Pár szót tudok persze ami pc alapok de ez más
De azért THX 
-
az első széria magyar volt minden platformon. tesóm kint él angliában és ott is magyar nyelvvel rendelkezőt lehetett csak kapnimikor vette.. de egyébként fel van tüntetve a dobozon ha van rajta magyar nyelv mi zászlónkkal. az első borítón is de hátul tuti.
azt nem tudom hogy tud e frissítést szedni magának de mondom észre fogod venni a borítón ha van rajta magyar nyelv.
a 2.-hez meg ahogy én tudom nincs magyar nyelv. az első rész egy ilyen kedves gesztus volt hogy megkapjuk magyarul de annyian lewarezolták hogy a 2.résznél ez szóba sem jöhetett.
egyébként inkább a story ami miatt érdemes a magyar nyelv.
a fejlesztésekről fegyvereknél ruhánál stb el tudok én is mondani neked mindent amit nem értesz. -
buci30
addikt
Ha valaki jár erre (remélem) 2kérdésem lenne akinek PS3-on van meg.
A Dead Space 1 mindegy hol rendelem mindenképpen magyar feliratos lesz ugye?
Úgy értem ha régi kiadású és akkor még nem volt az netán (nem tudom) akkor gondolom frissíti magát és az lesz.
Másik pedig ,hogy a 2részhez nem lehet megoldani valahogyan magyarosítást?
Mert annyira nem tudok angolul és a fegyverek fejlesztése stb, pár dolognál azért kéne ,hogy tudjak haladni. -
törölt tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Meglehetősen sokat, csak ez a két TPS a DS1 és 2 ami hát eléggé nehéz szerintem (is) egér+ billel

"Meglehet hogy a PC-s verzió értékelései gyengébbek lesznek az irányítás miatt, de ne feledjük, hogy aki egy vérbeli játékos, annak már biztos a gépe mellett csücsül egy Xbox 360 kontroller, ami minden hibát helyrerakhat e téren. És mint olvashattuk, lehet változtatni a gombok beosztásán."
Forrás : http://www.gamekapocs.hu/hir/13133/dead_space_zavaros_a_pc_s_iranyitas
-
válasz
üzenetére
egy kérdés.
te mennyit játszol egér+bill-el?
csak mert kb olyan az irányítása mint a többi lődözős játéknak ráadásul egérrel el tudom azt érni hogy mindig pontosan lőjek és nulla lőszer menjen mellé míg joy-al nekem elég nehéz volt analóggal pont oda húzni a célkeresztet ahol jó lett volna főleg egy lerohanós helyzetben. -
törölt tag
Helló!
Van köztetek olyan aki PC játszik XBOX 360 Controller for Windows-al DS-t? Ez a játék elvileg csak Controllerrel jó - ezt tapasztalatból is mondom, hogy egér meg billel borzalom -, viszont én nem találom, hogy a játékot belehet e úgy állítani, hogy csak a controller gombjait érzékelje, mint egy konzolon lenne. Azért kérdezem mert nálam jelenleg két egér kurzort lát...
Ja és anélkül ,hogy lekellene húzni az egeret meg a billt

Jelenleg nálam így néz ki:
-
FLATRONW
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Nem tudok, mert sokszor mellé nyomok. Minden játéknál átszokom állítani a billentyűkiosztást (pl. jobb control - gugolás, 0 - futás, jobb shift - fekvés, delete - újratöltés, end - lámpa, page down - életerő). Ilyen kiosztás mellett biztosan nem ütök félre, mert ezek szélső billentyűk.
-
wednesday
őstag
válasz
FLATRONW
üzenetére
Megnéztem, tényleg nem lehet. És azért mert, ha bemész az EIK irányításba, akkor ott a kurzor nyilak pirossal vannak, nem lehet őket kiszedni. A térképet lehet velük forgatni. A 2. részbe meg ugye nincs térkép, így szerintem azért lehetett áttenni. Menüből úgy néz ki nem lehet, de elképzelhető, hogy a van config file, amit át lehet átírni (nem biztos).
-
FLATRONW: ha nem engadi akkor valószínüleg azt nem lehet. az első rész azt sem engedig hogy egérgörgővel válts fegyvert. pedig az is elég alap dolog már.
vertigo: az AW olyan mint mikor látsz egy film előzetese tele jó jelenetekkel, mikor az egész filmet megnézed másr kevés az a pár jelenet ami az előzetesbe bele lett rakva.
aláírom bazi hangulatosan kezd. de aztán lemegy a színvonal. legalábbis mi ráuntunk feszt az erdőbe bóklászni és szétvilágítani zseblámpafénnyel hirtelen megjelenő sötét árnyékembereket meg egyéb dolgokat állandóan újra és újra..
Új hozzászólás Aktív témák

- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
De gratula hozzá.

).