Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
N.Ferry
üzenetére
Nem hogy meglehetett de én azt hittem meg iskell. Az első részbe az elsőt a fagyasztókamrával lehetett megölni.
Így már értem miért akartál trainer-t.A második részbe sokáig én se tudtam hogy hol lehet megölni de felesleges is volt mert az már a vége és ahol megölheted onnan amúgy sem követ tovább.
-
Weareus
addikt
válasz
N.Ferry
üzenetére
Az első részben a sikló hajtóművével lehetett megölni, a másodikban a legvégénél két helyen: az egyik zsilipajtónál egy null-g hely előtt meg a marker előtti utolsó folyosón hit gunnal (pl force gun) be lehetett lökni egy nagy ventilátorba. Amúgy a 3 részben is likvidálható egy helyen az automata ágyúval.
-
N.Ferry
senior tag
Sziasztok!
Működő trainert tudna valaki linkelni DS2-höz?
Már egy csomót próbáltam és egyik sem jó...

-
ooloo
őstag
Szia .
A 2 mappát bemásolni a Dead Space mappába és felülírni az ott lévõ ugyanilyen mappákat (Steam-es verzió esetén C:/Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Dead Space) (esetleg még van egy almappa DSgamefiles néven, értelemszerûen azon belül kell elehelyzni a 2 fájlt)
Ezután (Win7 esetén) a C:/Users/sajátuserneved/Appdata/Local/Electronic Arts/Dead Space/settings.txt-be beleírni a köv sort ha nincs benne: "Locale = hu"
Idézõjelek nélkül! Ha benne van, értelemszerûen, csak "hu"-ra kell átírni ha pl. "en"-en van!
Ha ezt a sort szerkeszted mondjuk "en"-re vagy "fr"-re ennek hatására módosul a nyelv!Jó játékot ezzel a felejthetetlen horror-akció játékkal!

-
válasz
üzenetére
Azért mert jó hülyék voltunk.
Mikor telepítem akkor van vagy 4 választható nyelv. Attól hogy be lett másolva hogy váltana pont magyarra?
Szóval itt tuti nem aról van szó hogy vsak lecseréled a nyelvi fájlokat. Vagy ha igen akkor tudni kéne melyik az angol ahogy neked megvan és annak a heyére bemásolni a magyart.
Szóval fel van adva a lecke. -
válasz
üzenetére
Nem szoktam ilyet csinálni szóval a legelső file feltöltőre felmentem amit dobott a google szal remélem jó lesz.
Na ezek a mappák csak simán az electronic art>dead space> mappán belül vannak. Ez megy a text mappába.
Aztán a text_assets mappán belül is van egy text mappa ahova ezek a fájlok mennek.:
1 2 3 4 5 6 7.
Aztán ugyanitt a text_assets mappában van még két file de ezek már nem az text mappába mennek hanem csak mellé.
Ez és ez.Ennyit találtam. Ha nem jó akkor majd még kiguglizzuk hogy milyen file kell még ezeken kívül.
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki lenne oly kedves és megszánna a magyar nyelvi fájlokkal? Steam-es verzió van meg, amiben nincs magyar nyelv.
Köszönöm előre is kedvességét! -
törölt tag
Sziasztok!
A magyar nyelvi fájlok merre fele vannak a játék könyvtárában?
-
Weareus
addikt
válasz
HungarinBen
üzenetére
Na most pont jó embernek írok, mert tudom, hogy nem szereted a pulse rifle-t, de volt egy elég nagy vitám egy youtube-s arccal, akinek vannak fenn DS no damage végigjátszásai. Az 1-2-őt pulse rifle-vel tolta le, és amikor kérdezték, hogy miért, akkor azt írta, hogy mert a cutter op fegyver és ő azzal, hogy csak riflét használ, eh, szóval szerinte ezzel fűszerezte meg a dolgot egy kicsit.
Elég sokáig ment a vita, mert szerintem a rifle op (175 skuló a tárban, meg baromi nagy tűzgyorsaság, nem beszélve a ds2-ben a másodlagos lövéséről, ami kb mindent visz), de nem tudtam meggyőzni, sőt végül a youtube-on bannolást helyezett kilátásba a csatornáján, ha nem hagyom abba.
Eh, fuck, szerintem riflével akkor is könnyebb lehet letolni, mint cutterrel.
Szerinted? -
HungarinBen
csendes tag
Közbe megoldottam a catalyst programban. Most már jó az egér gyorsasága.
Köszönöm a segítségeket.
-
chokeee
aktív tag
válasz
HungarinBen
üzenetére
A játék menüjében kapcsold ki a Vsyncet, majd hat ATI kártyád van a catalystban kapcsold be azt be driveresen. A monitort rakd 60 HZ-re és szerintem így jó lesz....
A játékhoz képest nekem is bivalyerős gépem van és így kifogástalan. -
Weareus
addikt
válasz
HungarinBen
üzenetére
1356-os számú hozzászólástól kezdődően olvasd vissza a topikot. 1356-tól úgy kb- 30-40 hozzászólás. Meg fogod kapni az egérproblémára a választ és a megoldást. Üdv.
-
válasz
HungarinBen
üzenetére
De egyébként ha jól emlékszem az első részben lomhább a célkereszt. Nem lehet olyan hirtelen rántani mint a másik két részben.
-
HungarinBen
csendes tag
-
válasz
HungarinBen
üzenetére
Akkor nekem nincs több ötletem.
Komolyan én elfogok rakni ere egy konfigot mert a ds az nálam örök de ez hogy túl jó a gép a játékhoz és emiatt nem lehet vele játszani marha zavaró. -
válasz
HungarinBen
üzenetére
fogalmam nincs. A srác aki erről írt magasabb órajellel rendelkezett alapból mint most te.
vegyél vissza nézd meg mennyi az fps. Ha 100alá kerülsz akkor már jónak kéne lennie. -
válasz
HungarinBen
üzenetére
Na az a másik ötlet amit ítt írt egyszer egy srác megoldásnak hogy, visszahúzta a vga órajelet hogy kevesebb legyen az fps (kb 100 vagy az alatt) és úgy már jó volt neki.
-
válasz
HungarinBen
üzenetére
Kezdésnek a vsync-et kapcsold ki. Azzal még nekem is lassú volt menübe pedig pont olyan gépem volt ami a játékhoz pont jó és nem erősebb. Láttam azt a pár csíkozódást pislákoló fényeknél eleinte de zavarni sose zavart.
-
HungarinBen
csendes tag
Valaki segítsen légyszíves!
A játékban nagyon lassú az egér. Olvastam, hogy azért van ez mert túl sok az fps-em. AMD videokártyám van. Ha valakinek van valamilyen tippje, hogy hogyan lehet orvosolni kérem ossza meg velem. Köszönöm! -
Weareus
addikt
válasz
HungarinBen
üzenetére
Origin-en beregeled a játékot, ott kiválasztod, hogy a magyart szeretnéd. Neten megkeresed és letöltöd a magyar szöveget tartalmazó mappát, (Gugli is your friend) felülírod a steameset. (Természetesen előtte biztonsági mentést csinálsz a mappáról). Ezek után átállítod a nyelvet a settings.txt-ben. Ha csak a nyelvi könyvtárak kellenek szólj, és odaadom.
Egyébként itt egy sample videó, hogy miként kell angolra állítani a nyelvet a játékban, ugyanezt eljátszhatod otthon - ha a fenti sz*rakodást el akarod kerülni -, csak nyilván eng helyett hun-t kell beírni, stb..., értelemszerűen. Működnie kell. -
válasz
HungarinBen
üzenetére
Azt csak simán nem lehet kiszedni a lemezről mi? Mert ha nem muszáj most nem telepíteném fel azért.
-
válasz
HungarinBen
üzenetére
Nem találok én se. De az is lehet hogy csak a magyarországi tokokra rakták rá a zászlót pedig rajta van mindegyiken a magyar felirat. Csak érted, itt minek reklámozzák hogy magyar nyelv is van rajta. Én csak ara emlékszem hogy tesóm megvette box-ra és meg is lepődött hogy van rajta magyar felirat. De a tokján neki sincs feltüntetve a magyar zászló.
Az tudom hogy én az enyémet otthon a media-ba vettem és ott ez a magyar zászlós kiadás volt.
Valahogy utána kell nézni hogy volt ez a magyar feliratos dolog Mert én nem merem azt mondani hogy vegyél egyet és biztos hogy lesz rajta magyar felirat. -
válasz
HungarinBen
üzenetére
Szerintem ebben pont nincs. Ugyan ez a verzió van nekem annyi különbséggel hogy nekem már a borítón fel van tüntetve a kis magyar zászló.
-
válasz
HungarinBen
üzenetére
Valahol biztos. Gondolom akkor neked is fontos hogy lemezes kiadás legyen. Mert egyébként origins-ba is megvásárolható, és mivel még itt angliában is olyan verziót árultak amin rajta volt a magyar nyelv is , gondolom online is beszerezhető ez a verzió.
-
HungarinBen
csendes tag
Sziasztok!
Lehet még venni valahol új eredeti magyar feliartos dead space játékot? -
Engem az zavart hogy coop nélkül nem lehet megcsinálni 100%ra. De az nem zavart hogy látom a bejáratát. Úgy gondoltam hogy az nem a single játékom része csak látom a bejáratát. De egyébként tényleg nagy buli volt.
Persze ez single játék és úgy az igazi de tetszett hogy az egyik kedvenc játékomat játszhatom mással akinek szintén kedvenc. -
PAtr0n
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
Nyilván nem azt írtam, hogy a 3. az szar. Csak egyszerűen átformálták egy valami olyasmivé, amit sokan nem szerettek. Nem a történettel meg a minőséggel van bajom, mert az legyen olyan amilyen, de mellesleg a 3.-ban azokkal is meg voltam elégedve. A coop nagyfokú erőltetése csapta ki a biztit. Oké legyen benne coop, mert az nagyon nagy buli. De könyörgöm, lehessen már egyedül is megcsinálni azt a pályát, nem pedig teljesen elzárva tartani attól, aki megvette azt a rohadt játékot, de nem akarja társakkal tolni. Ez erőltetés, és mocskos EA politika.
-
Weareus
addikt
Na jó, ami azt illeti sok mindennel próbálkoztam/próbálkozom azóta is..., de sajna/hál' istennek (nem kívánt rész törlendő), csak csalódást okozott sok minden (Alien isolation, és sorolhatnám), szóval nekem senki ne jöjjön azzal, hogy DS 1, 2, 3, melyik a jobb (vissza kell olvasni, kibeszéltük párszor) meg állítsuk sorba, meg h. a 3. az szar.
Mutass jobbat, csinálj jobbat. Ennyi. (És mondom ezt úgy, h. nekem is az 1. a kedvencem...
)
Persze, ennek megfelelően az első részt sokszor előveszem, de arra kevés a remény, hogy hasonló folytatás születik. Na ja, bízni lehet, én is ezt teszem de azon túl...
-
PAtr0n
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Köszi szépen, de ez alap! Szeretek segíteni, és ez tipikusan olyan játék, amit az ember minden éveben elővesz, és kitolja újra. Kábé annyira kötelező minden évben, mint a Reszkessetek Betörők karácsonykor

Imádom, egyszerűen telitalálat a hangulat, van benne kihívás újra és újra. A 2 is jól sikerült szerintem, de ott már érződött, hogy nagyon kezdenek az akció felé húzni, ami sajnos a 3.-ik részben bebizonyosodott. A coop erőltetése nálam nagyon kiverte a biztit, abba is hagytam ott ahol az űrben sodródó hajók között az egyikre nem lehet felmenni, csak másodmagammal. Biztosan ki fogom tolni, de először előrőm kezdem az egészet, hogy legyen elég erőm és hangulatom a 3. hoz.Weareus:
Köszi neked is.
-
válasz
Weareus
üzenetére
Annyi végigjátszás után szép is lenne ha nem tudnád jobban a szöveget mint a szereplők.

Szerintem nem fogom innen postázni hanem majd hazaviszem és onnan. vagy lehet hogy mégis. vagy valami lesz. De az biztos!
(#1437) PAtr0n
Elfelejtettem írni hogy ha nem lenne meg akkor most te lennél a császár a szememben de így is nagy király vagy.
-
PAtr0n
addikt
Nem túl népes a topic, de azért jó látni, hogy még vannak akik még csak most fedezik fel ezt a nagyszerű játékot.
Akinek Steam-es verzió van, sajnos nincs benne magyar nyelv, készítettem nekik egy kis pakkot leírással, hogy ők is élvezhessék magyarul: [link]
Nem is értem, ha Origin-en magyar-ul tölthető le, akkor steam-en miért nem?
Moderátorok figyelmébe: A link se cracket, se semmilyen rosszindulatú dolgot nem tartalmaz, tehát nem warez. Egy hiánypótló dolog, ami nem ütközik semmilyen jogvédelmi dologba. -
batman91
őstag
válasz
pieceofpaper
üzenetére
Helyes.

-
-
batman91
őstag
válasz
pieceofpaper
üzenetére
De utána tankolj be lőszerből és legyél takarékosabb.

-
-
batman91
őstag
válasz
pieceofpaper
üzenetére
Elégnek kell lennie 6 lövésnek, valószínűleg elhibázod.
-
Sziasztok,
most estem neki az első résznek, hála originnek. És eljutottam a 3. epizódig (közepes fokozat), a centrifuga beindítása után, ahol a "Drag Tentacle" beszippantja a papucsomat. Elkövettem azt a hibát, hogy nincs korábbról mentésem, és nem figyeltem a töltényeim számára, maradt kemény 6 darab. Vissza nem sikerült mennem... és vagy a 6 darab töltény bizonyul kevésnek, vagy elhibázom a lövést, de nem sikerül szabadulni. Valami tipp?
Mondjuk nem gáz, de gyaníthatóan újra kell kezdenem... -
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Igaz is, legelőször a ds2-őt normálon toltam, mert normál felett egy fokozattal elvéreztem, de utána toltam az első részt, ott dettó ez volt a helyzet. Mai szemmel meg ha azt mondaná valaki, hogy játsszam végig halál nélkül az 1-et (impossible) vagy a 2-őt (hardcore), de úgy, hogy ha mégis meghalok, akkor életem hátralévő részében 1 számmal kisebb cipőben kell járnom, nos akkor nem biztos, hogy a kettőt választanám.
-
-
-
válasz
westcoastog
üzenetére
Az meg már skill.

2. rész talán kicsit könnyebb. De lehet csak azért mert az első rész után már tudtam mi a dörgés. -
westcoastog
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Kösz.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog
üzenetére
várj, megtapsollak

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
westcoastog
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ma úgy látszik nem fáradtam el annyira mint tegnap.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog
üzenetére
good job

-
westcoastog
veterán
Sikerült elsőre. Na itt a vége fuss el véle, jöhet majd a 2.

-
válasz
westcoastog
üzenetére
Azt azért hozzáteszem hogy mikor joy-al toltam és fejjel lefele kellett becélozni a bimbóit akkor bekapott mert ne ahhoz vagyok szokva hogy nem egérrel célzok.
De ilyen volt a meteorzápor is. egérrel megcsináltam 0% sérüléssel is joy-al meg mikor megmaradt 11% félistennek éreztem magam..
-
válasz
westcoastog
üzenetére
Nekem 10+ végigjátszásból egyszer adta be azt mikor dob ki lényeket társaságnak. Sokáig ölöd? mert lehet akkor dob ki ha sokat tökölsz. Én plasma cutter-el szoktam ölni, azzal simán szétszedem.
-
válasz
westcoastog
üzenetére
Ez most a final boss? Mert ott elég oldalazni és esélye nincs eltalálni. Ez a gyengéje a ds-nek. A final boss-ok mindig hurkák.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog
üzenetére
én is

-
westcoastog
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Normalon tolom.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog
üzenetére
kell neked a HC mód

-
westcoastog
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Lecsap, kényelmesen körbeforog a kamera, mire felkelek pofándob vele.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog
üzenetére
Meg megdobál robbanó labdacsokkal, csodálatos.
há' kerüld ki őket....

-
westcoastog
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mindig lecsap ez a rohadék pedig már csak 3 akármit kellene kilőnöm a belében.

Meg megdobál robbanó labdacsokkal, csodálatos.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog
üzenetére
nekem elsőre ment. meg is lepődtem
-
westcoastog
veterán
Rohadt boss-al is mit lefogok szopni még...

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
westcoastog
üzenetére
Meg is kell csonkítani azzal nyersz időt.

(#1403) - = Zk = -: én ezt nem reklámoztam volna.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
westcoastog
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Azt észre vettem, elszoktam a hardkór játszástól.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog
üzenetére
nem egy hip-hop küldik vannak benne.
nekem is kellett pár YT vidi 
-
westcoastog
veterán
Na csak sikerült....
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Rohadjon meg, becsalom a hajtómű elé, lefagyasztom, mire beérek beindítani a hajtóművet addig nyugodtan kisétál.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- Mini-ITX
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)