Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

válasz wednesday #1164 üzenetére

a belező sem rossz, de az inkább akkor jó ha már nincs mitől félned vagy nem nehéz fokon tolod.
    úgy használtam hogy boka magasságba lőttem ki belőle a pengét. és ahogy közel ér az ellenfél el is metszi a lábát aztán ahogy előre esik végigdarálja az egész testét.
    de nehéz fokozatokon tökmnind1 hogy maxos e a sebzése inkább csak meg csikolni lehet vele az ellenfeleket de szétdarabolni nem igazán mert sztem immunisak rá.. :D

bizony a hangok meg a légkör adja a hangulatát.
    ha fülessel játszol az egész játék alatt folyamatosan halk suttogásokat hallasz meg kalamolásokat szellőzőkbe stb..
    az első részbe a fokozatok között annyi eltérés van hogy a szörnyek nehezebben halnak, pl nem elég egy lövés levágni egy karjukat plusz ha közel érnek nagyobbat is sebeznek.
    nekem mer bő 10+ végigjátszásom van az első részben és ezen kívül minden ugyan az.
    ugyan annyria lőszer meg a többi cucc ugyan ott vannak stb.. persze nem elég ugyanannyi lőszer mert szívósabbak ugyh előfordulhat hogy boltba venni kell.
    hard-re már nem emlékszem annyira de impossible fokozaton ha megcsap pl egy sima pengés karú az kb 95% életet szakít ha nem is öl meg. sztázis nélkül el vagy veszve.
    van az a két karú dög ami deréktól lefelé egy csáp és a kezével közlekedik. a legszívósabb dög az egész játékba az alapellenfelek közül..

2. részben már jobban kiegyensúlyozták fokozatokat. pl tényleg kevesebb élettöltőt és lőszert ad a játék. a 6.os cutter tárak helyett 1-es meg 3 darabos. hullámfegyverhez is egy lőszer stb.
    viszont szerintem a 2. rész nehéz fokozata még így is könnyebb haladás szempontjából egészen az utolsó 3-4 fejezetig. ott bekeményít a játék.
    először ajánlanám majd ott is elsőre a normal fokozatot mert nem árt tudni a végén hogy hol mennyien jönnek stb.
    van a végén boss előtt egy rohanós szakasz ahol nem fogynak el az ellenfelek, 10 élettöltőből maradt vagy 2 a boss-ra és nem elsőre tudtam elszaladni odáig még úgy sem hogy már párszor letoltam azt a részt is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés