- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodó
csendes tag
válasz
mikroprof1 #196 üzenetére
Nagyon köszi
-
Smaii Lee
csendes tag
válasz
mikroprof1 #196 üzenetére
Köszi
A többit hagyd, megcsinálom én és majd felrakom holnap
-
mikroprof1
csendes tag
Kidolgozva a 40ig: www.mplanet.hu/bande/fizika.rar
Folyt. köv. holnap. Ha van kész további kérdés, átdobhatjátok mélben -
Smaii Lee
csendes tag
válasz
mikroprof1 #192 üzenetére
Akkor 60-31-ig elkezdem csinálgatni.
Gépen dolgoztad ki? -
Smaii Lee
csendes tag
válasz
mikroprof1 #190 üzenetére
Most nézem a füzetben, utolsó konzultáción, ki lettek dolgozva a tanárral a 61,63,64,65,69,70,71,73,74,75,80,86,88,89,94,108,112-es kérdések lehet van köztes is átfogóbb csak én nem jegyeztem de ezek megvannak. Akkor én 60-tól vissza nekiesek.
-
mikroprof1
csendes tag
Fizika tételsor: www.mplanet.hu/bande/fizika.pdf
Kicsit belehúztam vele
2-től 4-ig sikerült 17 kérdést kidolgozni az elejéről. Valaki elkezdi a végétől? -
colosseum
csendes tag
Fizikát meg kellene kérdezni majod Csonti kollegátol őó tud valami okosat ugy emlékszem. de segítek a kidolgozásban szivesen.
Ellenben Logika és Valség anyagot tényleg nagyon várok. logika már ráér holnap megbukok, de a valség az nagyon FONTOs lenne 1 lehetőségem van és a tanárral sikerült lebeszélnem hogy jövőre felvezsem csak most vizsgázok belőle.
-
bodó
csendes tag
válasz
mikroprof1 #182 üzenetére
Hali!
A kidolgozást megoszthatnánk egymásközt és úgy gyorsabb lenne kevesebb szenvedéssel!!
Mit szólsz hozzá? Colosseum is biztos benne lenne 3 felé osztva meg csak könnyebb...
Vagy nem gépen gondoltad a kidolgozást? -
colosseum
csendes tag
Fizikából semmi
Valakinek van valami segédanyaga Valségből számomra? nagyon nagyon fontos lenne,
Előre is köszönöm. -
colosseum
csendes tag
Skacok valaki valami logika segédanyagot nemtudna nekem küldeni eléggé levagyok amortizálva
Jelentem progo tuti buko
-
colosseum
csendes tag
Valaki tudja hogy hol van ez a K/2es terem? Kémia 2?
-
Rannon
csendes tag
Logikáról jut eszembe..Nem tudja valaki hogy egy tantárgyból hányszor lehet összesen vizsgázni?
Valaki azt mondta, hogy hatszor. De találtam egy infot ez alapján költségtérítésesen úgy értelmezem 12x lehet."Hányszor vizsgázhat a hallgató?
Egy vizsgaidőszakban egy tárgyból maximum háromszor lehet vizsgázni.
Annak az államilag támogatott hallgatónak, aki egy tárgy kreditjét három tantárgyfelvétel, de összesen hat vizsga után sem szerzi meg, a hallgatói jogviszonyát a kar megszünteti, illetve a hallgató saját kérésére tanulmányait költségtérítéses képzésben folytathatja.
Az államilag támogatott képzésből költségtérítéses képzésbe kerülő hallgatók képzési formáiban a tantárgyfelvételi és vizsgaalkalmainak száma összeadódik. Az ilyen hallgatók jogviszonyát a kar akkor szünteti meg, ha a hallgató a tárgy kreditjét képzési formától függetlenül összesen hat tárgyfelvétel, illetőleg tizenkét vizsga után sem szerzi meg (TVSz. 3. §, 10. bekezdés; BTK-melléklet 3. §, 1. bekezdés). "Akkor most 12?
-
colosseum
csendes tag
én holnap megyek progból
Valakinek van valami infoja hogy azt meddig kell megtanulni?
-
colosseum
csendes tag
fasza . 11 point.....
25 pontról indultam nagyon kivancsi lennék ré hogy mi nem lett neki joo... mindent megcsináltam majdnem. a Bfát nem joo akkor 21 pont, de hol van még 10...
-
Enton
addikt
-
bodó
csendes tag
Már mindegy, sikerült megtalálnom!
http://www.inf.unideb.hu/oktatas/hallgato/letoltheto_dokumentumok/FeherFuzetek/fuzet_MI_BSC_2009_20092010.pdf
Itt megnézhetitek ha valakit valami érdekel hogy mire mi épül és így tovább...
Bár ez a nappalisoké de a levelező is nagyon hasonló!
További szép napot!Üdv: Bodó!
-
Smaii Lee
csendes tag
Ahogy nézem az Adatszerk.-re nem épül semmi...
-
Rannon
csendes tag
A helyzet az ha nem láttatok a neptunban semmit akkor nem sikerült.
Hogy mennyi lett a pontod, a Tárgyak menüpont Évközi feladatok alpontjánál lehet megnézni. Én személyesen is meg akarom nézni, mert nagyon kíváncsi vagyok hogy javít. -
Rannon
csendes tag
Nekem sincs semmi. Igaz múltkor voltam akkor se írt semmit. Annyi különbséggel, múltkor felét se csináltam meg, most azért bizakodtam eddig.
-
Smaii Lee
csendes tag
valakinek van már valami visszajelzése az adatszerk. beugróról? Neptun-t lesem de semmi ...
-
hubee
csendes tag
Az adatszerkezet beugró eredményét honnan lehet megtudni? Neptun?
Arról is értesít a tanár, ha nem sikerült?ui.: az elektróm megint nem lett meg, pedig elvileg a feladatok felét megcsináltam..
-
bir0sz
csendes tag
elekrtozwei ok
.
...mégsem annyira sz?r ez a nap. -
bodó
csendes tag
Talált valaki gyakorlófeladatot adatszerkből azon kívül amit a tanár adott utolsó konzultáción?
Próbáltam keresgélni de egy feladatot sem találtam a neten sajnos...Üdv: Bodó!
-
hubee
csendes tag
Nekem is sikerült egy jelszó visszaállítást kicsikarni...
Ki miből készül adatszerkezet beugróra?
Az még hagyján, hogy az előadáson leadott fóliákból nem jutok a számolásoknál 1-ről a kettőre, de eddig akármit találtam a neten hozzá elég használhatatlan volt.. Így nem lesz meg 15 pont -
Smaii Lee
csendes tag
Na végre ide találtam én is
-
bodó
csendes tag
Hali mindenki
Digitális technikával kapcsolatban jött üzi neptunra!!!!!
Nézze meg mindenki!Üdv: Bodó!
-
colosseum
csendes tag
megyek holnap megbukni elektronikából :d
xd -
bodó
csendes tag
Adja meg az erősítők jellemzésére használt erősítési tényező definícióját.
Ezt a kérdést melyik tanár által vetített pdf-ben lehet megtalálni???
-
Enton
addikt
Gondolom Erről a legfelső valamiről beszélsz:
Ami persze hogy nincs felvéve nekem mert minek is lenne. :S
Na majd holnap lezsírozom a TK-n vagy OK-n vagy OKT-n vagy fenese tudjami s zsösz az a kis könyvekkel meg fényképes iratokkkal.
Persze ezt is csak sujos pénzekért.Szóval ha volt már vizsga belőle lehet tudni mik voltak?
-
Enton
addikt
Akkor szimplán nem vettem fel vaslég-et ha volt külön is.
Na ezt jól elbaltáztam.
Habár, ha bemegyek és megírom kalkulus 2 név alatt a valséget, akkor azt majd be tudja irni ha köv félévben felveszem mint most a logikát.
Habár ezt még vele is le kéne zsírozni. Tudtam én hogy tul egyszerű volt ez az első félév, és erre itt a második ahol megint nem vettem fel valamit. -
bodó
csendes tag
Már volt vizsga és valószínűség és Kalkulus 2 is volt egyszerre! A neptunon felkellet venni a valószínűségszámítás tárgyat is és így arra is tudsz jelentkezni vizsgázni!
Nekem már megvan mindkettőre a jegy, voltam vizsgázni rég...! Máj 25-én volt az első vizsga!
Mindkét tárgyat külön feltudtam venni vizsgázni is!
Te mikor kezdted a sulit???
Ha nem 2009 szeptembertől kezdted a sulit lehet neked máshogy van...Most módosítottak rajta mikor mi kezdtük!Üdv: Bodó!
-
Enton
addikt
Szóval nem elég neki a 7500ft-os credit díj, még a vizsgáért is fizettet. a mocsokja.
Pedig simán abban a hitben éltem(én hülye), hogy ezzel resetel a vizsga lehetőség is.
Elmehet a 3.12-be vele.
Viszont azt merem állítani hogy itt az infos szakon az ő tárgyai a legjövedelmezőbbek az iskolának.A kalkulus 2 vagy valség, teljesen mindegy minek hívjuk, akkor még eddig nem volt gondolom.
Az oké, hogy nekünk csak azt kéri, hogy valség, de vizsgának kalkulus 2 van kiírva a neptuniodiumon. Tehát arra kell majd jelentkezni. -
bodó
csendes tag
Az fizettetni is fog mindig!
Mivel előző éves tantárgy és feltételezem hogy előző évben a 2 db ingyenes vizsgádat kihasználtad ezért mostantól már fizetős!
Nekem is fizetős az első vizsgától kezdve ebben a félévben!Esetleg ha nem használtad el múlt évben még a 2 ingyen vizsgát akkor arra tudok gondolni hogy már csúszott tantárgy és automatikusan fizetős!
Kalkulus 2-ből meg egyszerre volt/lesz a valséggel a vizsga! Nekünk a kalkulust nem is nézik csak ugyanazt a jegyet kapjuk rá mint valségre!
Üdv: Bodó!
-
Enton
addikt
Kösz az elektrós felelevenítést!
Kérdés:
Volt már Kalkulus 2 ből eddig vizsga? Ha igen mik voltak a kérdések?Azt nemtudja véletlenül valaki hogy miért akar mindenképpen fizettetni a Logikavizsgárajelentkezéskor mikor még eddig nem is voltam egyen sem, plusz az előző féléves bukott 5 kredit díját is befizettem már?
Csakmert végre megvariálta és nem egyidőben lenne az OS-el, előrébrakta 2 órával, így már megtelve sincs a jelentkezés és jelentkeznék is, de mindig fizettetni akar.
-
-
bodó
csendes tag
válasz
mikroprof1 #135 üzenetére
Köszönöm szépen a felelevenítést
További szép napot
Üdv: Bodó! -
bodó
csendes tag
Hali mindenki!
Elektronika 2-ből aki volt az első vizsgán feltudná eleveníteni milyen kérdések voltak???
Fontos lenne kb milyen típusú kérdésekre lehet számítani abból a példatárból...
Előre is köszi!Üdv: Bodó!
-
bir0sz
csendes tag
-
eziskamu
addikt
válasz
Csont_1982 #129 üzenetére
Mi még az ilyeneket gyümölcsökkel vettük
-
Csont_1982
csendes tag
/*
* To change this template, choose Tools | Templates
* and open the template in the editor.
*/package hardver;
/**
*
* @author solta
*/
public class Laptop extends Szamitogep {private int ido;
public Laptop a;
public Laptop(String tipus, int ar, boolean wifi, int ido) {
super(tipus, ar, wifi);
this.ido = ido;
}
@Override
public String toString() {
return super.toString()+","+ido+"perc";
}public static void main(String[] args) {
Laptop a = new Laptop("acer", 120000, true, 3000);
System.out.println(a);
}}
/*
* To change this template, choose Tools | Templates
* and open the template in the editor.
*/
package hardver;/**
*
* @author solta
*/
public class Szamitogep {protected String tipus;
protected int ar;
protected boolean wifi;public Szamitogep(String tipus, int ar, boolean wifi) {
this.tipus = tipus;
this.ar = ar;
this.wifi = wifi;
}@Override
public String toString() {
if (wifi == true) {
return tipus + "," + ar + "FT" + "van wifi";} else {
return tipus + "," + ar + "FT" + "no wifi";}
}public void setAr(int ar) {
this.ar = ar;
}public boolean isWifi() { //getter
return wifi;
}public static void main(String[] args) {
Szamitogep a = new Szamitogep("hazigep", 120, true);
Szamitogep b = new Szamitogep("kug", 120, true);a.isWifi();
if (a.equals(b)) {
System.out.println("igaz");
} else {
System.out.println("hamis");
}}
@Override
public boolean equals(Object obj) {if (obj.equals(tipus) == true && obj instanceof Szamitogep) {
return true;
} else {
return false;
}
}@Override
public int hashCode() {
int hash = 5;
return hash;
}
} -
colosseum
csendes tag
én nemtudom tiszta hülye vagyok
holnap elmegyek megbukni
-
colosseum
csendes tag
SKACOK meg vagyok lőve
1. Adatszerkes pdf-t nem angyon találok
2. DEIKmi cimre felkkötem az előző beugró anyagát.
-
colosseum
csendes tag
Bodó: ugyan az mint neked. PÜ ment
-
zolyyh
csendes tag
adatszerkezetekhez a ritka mátrixhoz kéne cuccli skacok:d
-
colosseum
csendes tag
Hi all,
1. Aki ma volt Oprendszeren és nem a ß csoportot írta az írja már le please hogy mi volt benne nekik
2. A progos cuccokat keresem , de nicnsennek meg ,ellenben megcsináltam a java-t amit írtunk a beugron abban minden benne van amit eddig vettünk ha azt felrakom ide az jo ? -
bodó
csendes tag
válasz
mikroprof1 #116 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm mester
Üdv: Bodó!
-
bir0sz
csendes tag
hamár fizika is szóba került..
http://fizika.ttk.unideb.hu/kisfiz/OKT/FIZIKA/Fizika2.htm : ez használható?
Órán ezt adta le ha jól emlékszem.vannak tutti kérdések is meg minden
-
bir0sz
csendes tag
válasz
mikroprof1 #102 üzenetére
thx
-
colosseum
csendes tag
Fasza
-
bodó
csendes tag
Itt egy kis segítség Oprendszerből! Én már voltam az első alkalommal vizsgázni!
4 kérdés volt összesen!
A kérdések:
1. Mit jelent a rendszer hívás?
2. Értelmezze a processzus ütemezéshez kapcsolódó alábbi fogalmakat: Végrehajtási idő, válaszidő, várakozási idő.
3. Mit jelent az exponenciális átlagolás? <--ÚGY EMLÉKSZEM EZ VOLT DE EZ NEM 100!
4. Egy átlagos várakozási időt számolós feladat volt! P1,P2,P3,P4 processzus volt és megvolt adva mindegyiknek az időegysége mennyi idő alatt fut le! És így jönnek sorban! Meg kellett adni az optimális sorrendet amikor a legkisebb az átlag várakozási idő! és kikelett számolni az eredeti átlag várakozási idejét!Üdv: Bodó!
-
bodó
csendes tag
válasz
mikroprof1 #111 üzenetére
mikroprof1 kérdezném hogy neked van e valami olyan példatárad elektro2-ből mint elektronika1-ből amit kilehetne dolgozni??
Ha van megköszönném ha elküldenéd a linket
Előre is kösz -
bodó
csendes tag
válasz
mikroprof1 #111 üzenetére
Hát nem tom mit csinált de tegnap este még nem volt fent az 100%!
Ma reggel tehette föl...de azért ez felettébb érdekes...
Nem tudom mire vélni ezt a húzást... még ha úgy volt vele hogy nem kell rá tanulni mert kipuskázhatjuk akkor is felrakhatta volna hamarabb mi nem csak egyfolytában a nepunt nézzük mint a nappalisok hogy nincs más dolguk...
Minden esetre nincs ember aki menne szerintem -
bodó
csendes tag
Halihó mindenki!
Fizika_2 vizsga: 2010.06.01. 10:00 órai kezdettel!
Van valami anyaga valakinek?
-
bodó
csendes tag
Vegyél már fel msn-re!!
bodo87@freemail.hu
Ott majd folytatjuk -
bodó
csendes tag
válasz
colosseum #106 üzenetére
Amit átírtál eddig doc-ba azt küld márt át légyszi!
Én is úgy gondoltam hogy kézzel begépelni doc-ba az egészet egyébként!
Na majd csinálgatom aztán ami kész átküldöm ha visszajöttél F1 után...
Én is megakartam nézni de sok idő és ezt a szart begépelni is sok idő
Szal majd lesz valami
Mindenesetre küld már át amit eddig Írtál légyszi!
Előre is köszi! -
colosseum
csendes tag
elkezdtem pdfbe, de semmi értelem , nem olvassa jol be. én vagy átírom kézzel magamnak, vagy nemtudom még
a törvényeket átírtam wordbe.
Megnézem az F1t az tuti és utánna meglátom hogy mi lesz, lehet elkezdem saját kézzel átírni pdfbe.Üdv Balázs
-
colosseum
csendes tag
Prof: Mél ment
még tegnap
Más: Aki Oprendszerkből tud valamit h mit akar számon kérni az öreg ossza már meg velem mert 2n megyek
és nem sok semmit tudok belőle.
+ Proff, ha tudod scanneld már be nekem pls az algoritmusos papirt amit kaptunk a gyakorlósat, mert elahgytam
(tudom 1xer az eszem fogom
)
-
bodó
csendes tag
mikroprof1 köszönöm az elektort
Isten tartsa meg jó szokásodÜdv: Bodó
-
bir0sz
csendes tag
válasz
mikroprof1 #100 üzenetére
a cuccokat dobjátok már át nekem is légyszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest