- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolan
senior tag
Szokás szerint már megint tele van csütörtöki konzultációkkal az órarend, csak azt nem tudom honnan akasztok le ennyi szabit....
-
bir0sz
csendes tag
válasz
Csont_1982 #398 üzenetére
Ha jól láttom, (nagyon reggel van még), semmi nem épül rá.
..jah és szerintem lesznek még tantárgyaink, szval figyelmünk ne lankadjon, hétfőtől pénzes a tantárgyfelvétel
.
-
Csont_1982
csendes tag
szevasztok srácok!
öröm van a köbön...
viszont önkényesen magamra osztva a vészmadár szerepét...a logika problémát megoldottuk házilag.. de mi lesz az adszerk. és algoritmusokkal. /akit érint persze../ mert ugye ha nincs beugró már mondhatni szokásos módon nem tudod felvenni a vizsgakurzust...
és szerintem Kósa tranár úr1 NEM mahinál a neptunnal hogy beugró nélkül felvegyük a vizsgakurzust
2 NEM tart külön beugrót
/mert ebből a tárgyból nincs egy hatásos kérvény a kezünkben/
szerintem ezt jövőre újra óraként kell felvennünk
üdv. -
hubee
csendes tag
Helló!
Frissül az órarend!
http://www.inf.unideb.hu/html/inflev/orarend/index.php -
bir0sz
csendes tag
..há nem vagytok semmik
.
DÉKÁNI HIVATAL TANULMÁNYI CSOPORT
másik kedvenc oldalatok, csak még nem tudjátok : ez.
én most dobtam mailt a TO-nak remélem elég lesz.
Van annak a kérelemnek valami száma/jele amivel lehet rá hivatkozni ? -
bodó
csendes tag
Hali mindenkinek
Bízom benne hogy Logikából jó lesz ha fiktívet veszünk fel mert csak így fogadta el ugyebár... Én is itt akartam megkérdezni hogy mit jelent az a fiktív...Attila köszönjük szépen ismét az utána járást
Akkor nekiállunk zaklatni a TO-t
A kémia épület B106-os termében vannak ugye?
Üdv: Bodó!
-
Smaii Lee
csendes tag
válasz
Attila0302 #389 üzenetére
Köszönjük, annyit még, hogy a TO-nak valami féle elérhetőséget amin értesíthetem őket?
Köszönöm előre is!
-
Attila0302
csendes tag
Mindenki kapott mailt.
-
Smaii Lee
csendes tag
válasz
Csont_1982 #386 üzenetére
A kettőt egyszerre nem engedi felvenni, de akkor felveszem én is úgy. A fiktív mit akar takarni? Köszi a segítséget!
-
Csont_1982
csendes tag
Én követtem Bodo kolléga példáját....
ugyanis alapból a logikából a 401 g tárgyra írt hibát az a gyakorlat nekünk meg az nincs...
ezért felvettem a 401 e és a fiktívet /3. sor/ és engedte a rendszer...
üdv. -
dobolan
senior tag
Vagy felveszitek az ILBK401E-t és ILBK401G-t is. Vagy úgy sem működik? Szerintem külön vizsgakurzust nem fog meghirdetni, mert minek hirdessen, nem keresztfélév van. Tavaly is voltak vizsgázni felsőbb évesek, szerintem már lenne vizsgakurzus a rendszerben, ha úgy kellene felvenni.
-
Smaii Lee
csendes tag
Egy kis segítséget kérhetnék?
Logika felvételénél az alábbi üzenetet kaptam...Tárgyfelvétel nem sikerült!
A kurzusfelvétel nem sikerült!
Nem teljesül a ILBK401G kódú kurzus jelentkezési követelménye! -
Smaii Lee
csendes tag
válasz
Csont_1982 #379 üzenetére
Logikából anno azt mondta hogy a gyakorlati részt nekünk levelezősöknek automatice aláírja.
-
Csont_1982
csendes tag
szasz
szerintem a válasz a kérdésedre:
Szerintem azért nem jó a tárgy mert a tanárnő aláírta az indexedet...tehát tárgyat teljesítetted (jelenlét kellett) csak a vizsgát nem nem ugy mint prog 1 ből és adatszerkezetekből ha nincs beugró akkor nincs aláírás
ha megvan egy tárgyból az aláírás és buktad a vizsgát akkor kell felvenni a vizsgakurzust (lásd. logika)
ha nincs meg az aláírás lásd adatszerkezet akkor nem tudod felvenni a vizsgakurzus t csak ujra a tárgyata prog 1 et most azért nem említem mert abbol fel tudtad venni a vizsgakurzust aláírás nélkül de ez ne kavarjon meg mert ezt a kérvény miatt tudtad megtenni ami már egyedi eset és egyedi elbírálást dékáni endélyt jelent.
üdv. -
Csont_1982
csendes tag
szasz gyerekek!
Fel tudtátok venni a logikát? mert én nem...
és ha jól láttam van egy alapvető különbség van belőle gyakorlat.. ha jól emlékszem tavaly nem volt 0 kredites...
más öröm van fel tudtam venni a prog 1 et viszont a ráépülő adatb. rendszereket még mindig nem,, így már legalább érdemes elkezdeni a félévet mondjuk szerintrem a adatb. rendszerek nélkül még mindig csúszásban leszünk de ki tudja lehet hogy a "neptunistenek"ezt a problémánkat is megoldják 20.-ig a kérvény alapján.. most érdemes várni pár napot
de szerintem a logika érdemel egy kis ügyintézést mert ha jól emlékszem nekünk nem volt gyakszi sem meghirdetve anno (javítsatok ki ha tévedek),viszont meglestem az MI. első évfolyamos órarendet és abban nincs logika gyakorlat kiírva csak 3 4 órás előadás.
mindenesetre ha most le akarunk belőle vizsgázni.... hogy ferl tudjuk venni majd a mesterséges intelligenciát az a minimum hogy megkérdezzük tanárnőt változtatott e a tematikán vagy a vizsgaköveteleményeken tavalyhoz képest mert bármi lehetséges..
feltéve ha fel tudjuk venni
most megint jó sokat rizsáztam.. de szerintem ezek reális felvetések
üdv srácok... -
Smaii Lee
csendes tag
-
bir0sz
csendes tag
válasz
Csont_1982 #374 üzenetére
a inf kar honlapja, vagy xls (tudsz szürni vagy mit): . A neptunon természetesen nincsennek fent, de az sem biztos hogy ezek lesznek, de esélyesek szerintem
-
Enton
addikt
válasz
Csont_1982 #373 üzenetére
Most logikából nem teljesen jó a tárgy is, hisz ott nem kell beugro.
Hogy az órára bemész-e még egyszer vagy sem, az már egyéni dolog.
De én most biztos végigülöm az összeset két vödör kv-val és 6 liter energiaitallal.
Most így utolsó lehetőségnek nem ártana sikerülnie. -
Smaii Lee
csendes tag
Hány kreditnek kell meglenni egy félvére?
-
bir0sz
csendes tag
Magas szintű programozási nyelvek 2
Adatbázisrendszerek
Bevezetés a számítógépi grafikába
Hálózati architektúrák
Jelek és rendszerek
Közgazdaságtan mérnököknek
Jogi és államigazgatási ismeretek
..nna ezek is szóbajöhetnek, kíváncsi vagyok mikor rakják fel a többi tantárgyat a neptunra.
..ja most vmi adatb. hiba miatt nem tudok felvenni tantárgyat, szval jövőhét végéig szüneteltetem a témát, addigra remélem rendeződnek a dolgok vmennyire -
Smaii Lee
csendes tag
válasz
Csont_1982 #370 üzenetére
Elektro II, Logika ?
-
Smaii Lee
csendes tag
válasz
Csont_1982 #367 üzenetére
Ment PM is, de akkor itt kérdezném, hogy milyen tárgyakat vettél fel végül?
-
dobolan
senior tag
Az informatikai biztonság alapjai-t is fel lehet venni. A Hálózati architectúrák és az Informatikai rendszerek modellezése, analízise tantárgyakat is fel lehetne venni (előfeltételeket már megcsináltuk tavaly) csak nincs belőlük labor meghirdetve, gondolom emiatt nem engedi felvenni a neptun.
Jah, és nem tudjátok miért lehet a 2010/11. tavaszi félévre is beiratkozni? Vagy ez most már így van, egyszerre kell az őszivel?
-
Smaii Lee
csendes tag
válasz
Csont_1982 #363 üzenetére
Nyugodtan oszd az észt, mert én pölö "kezdő" vagyok így fősuli terén és elég nehéz követni már ezeket a tárgyakat. Itt 3 félévre javasolt tárgyként a Prog 2 és a Adatb.rendsz. van meg a Jelej és Rendszerek, de ezt utóbbi Sztrik tanár úrnál sztem letudtuk másnéven előzőfélévben... Akkor össz-vissz 2 tágy lesz ebben a félévben?!, amelyek előfeltétele ahogy említetted a Prog 1... Attila elrendezte a Prog 1-et nem?
-
Csont_1982
csendes tag
sziasztok
az baj ha nem lett meg a baugró és ezzel az aláírás akkor nem vizsgakurzust kell felvenned hanem magát a tárgyat amit legközelebbcsak jövöre hirdetnek meg hacsak a az elfogadott kérvény tartalmát nem "visszük át" a TO -n ha meglenne a beugró akkor tudnád frlvrnni vizsgakurzusként...
mivel nincs meg a tárgy a ráépülőket sem tudod felvenni vagí ha felveszed nem vizsgézhatsz csak aláírásért mehetsz ez így mindenképp csűszás és ha nem halasztasz az 2x 170 feleslegesen aválaszható tárgyak pedig ugy vannak beépítve hogy kötelezőekkel együtt adják ki félévente a szükséges 33 kreditet.nem osztom az észt srácok csak azt látom nem egészen tiszta a szitu... és belólem is csak 4 év fősulis tapasztalat beszél..
üdv -
dobolan
senior tag
Szerintem se sokat ér a passzív, mivel igaz, hogy most nem fizetsz, de 2011/2. félévben felveszed a prog1-et + az adatszerkezeteket, és ezért fizetsz ki 170ezret. Nem hinném, hogy más tárgyakat tudnál felvenni előre, hisz nem fogják indítani, így se konzultáció, se vizsgakurzus nem lenne másból. Szinte ugyanott vagy. De lehet én látom rosszul. Ha nekem nem lenne meg a prog1 vagy az adatszerk., inkább megnézném, hogy fel tudok-e venni választható tárgyakat, amiket az összkreditszám miatt majd valamikor úgyis fel kell venni. Pl. lennie kellene gazdasági tárgyaknak is valamikor, nem tudom melyik félévben, ami töltelék, de mégis meg kell csinálni majd.
-
Enton
addikt
válasz
Csont_1982 #360 üzenetére
És akkor abban bízol hogy egy év mulva már meggondolják magukat, mert a körülmények nem fognak változni egy év mulva sem.
-
Csont_1982
csendes tag
más szemszögből nézzük...
az évhalasztás nem feladás azért hogy utánna normál rendben tud folytatni de ez csak akkor kell ha 23-ig nem hirdetik meg ugy a prog 1 et hogy mindenki fel tudja venni -
Enton
addikt
válasz
Csont_1982 #358 üzenetére
De még mindig nem értem mi szólna a passzív melett mag a feladás, hogy köszönöm szépen ennnyi volt, eddig bírtam.
-
Csont_1982
csendes tag
ebben igazad van de épp ezért kell megtudni mi lesz a prog e1 el hogy eldöntsd mit teszel passziv vagya aktív
-
Enton
addikt
válasz
Csont_1982 #356 üzenetére
De ha nemfizetsz tandíjat akkor nem tudsz vizsgázni sem belőle, mert passzív módban nem lehet tárgyat felvenni, a prog 1 bepotlásához pedig mindenképpen kell egy vizsgakurzust felvenni.
De nyugottan javítsatok ki ha nem így lenne. Mondjuk annak tudnék örülni, hogy simán tandíj nélkül van mód pótlásra.
De ezt én kötve hiszem. -
Csont_1982
csendes tag
hello
igen ilyesmire gondolotam ugyanis ugys tudnál értékelhető félévet zárni prog1 nélkül mert az órarendben két tárgy van egyiket fel se veheted adatbázisrendszerekas másikat prog2 felveheted de vizsga nincs csak azért fizetnél 170 et hogy előadáson nézd tét nélkül pánovicsot ezért kéne a prog 1 -
bir0sz
csendes tag
Az egyértelmű hogy először p1-et kell megcsinálni.
A halasztással meg spórolsz 170k-t, mivel az a pár tantárgy amit így is meg tudsz csinálni ráér, mivel nem sok minden épül rájuk-gondolom csont kollega ilyesmire gondol, én nem néztem utána, na de mingyá. -
Enton
addikt
válasz
Csont_1982 #353 üzenetére
De most a passzív státusszal mivel lesz jobb? NEkem ez nem világos, ha passzívra mész akkor se vizsga se semmi. Mire várnánk passzív módban?
-
Csont_1982
csendes tag
szevasztok!
Nem a felesleges kreditekkel van a gond hanem azzal hogyha prog 1 beugró és vizsga nélkül veszed fel a prog 2-t akkor ringbe szállsz az aláírásért de vizsgázni nem mehetsz.. csak ha meglesz aproog 1 és az adatbázisrendszereket sem veheted fel ebből következik hogy feleslegesen pengeted a 170-et--ezért kéne minél hamarabb megtudni mi lesz hogy még időben passzívra állíthasd magad... ha kell -
bir0sz
csendes tag
Szevasztok skacok !
Azt nem vágom, hogy Dékán úr a vizsgát engedélyezte csak prog1-ből, vagy azt is, hogy a prog2 ből felvegyük/vizsgázzunk. (mondjuk én simán felveszem ha feltudom) -
dobolan
senior tag
válasz
Csont_1982 #348 üzenetére
Én a neptunról beszéltem, amit most felhoz tantárgyfelvételnél, ugyanis a teljesített tárgyakat is listázza jelenleg, sőt még a szakdolikat is, legalábbis nálam, most így működik.
Ott a valség is 2. féléves tárgy egyébként.
-
Csont_1982
csendes tag
válasz
Smaii Lee #345 üzenetére
Szerinted az a fajta ember a tanár úr aki ezt megengedi....
mikor múlt félvben a neptunra kiírta hogy két beugró lehetőség van prog 1 ből... és a tantárgyfelelős tanár 3 lehetőséget adott a saját csoportjainak míg mi kettőt kaptunk...
Nem vészzmadárkodni akarok ezekkel csak ez a szomorú helyzet... -
Csont_1982
csendes tag
Hello!
Az ezzel a gond, hogy a mintatrevben a val szám is későbbi félévben szerepel... és lám szívfájdalom nélkül előre hozták és csak az órarendben láttuk..
Ami pedig az említett 6-20.-i időszakot illeti...a bürokrácia elég lassú.a rektor mondjuk egy kérvény beadását követően 1- 2 héten belül ír alá.
üdv. -
dobolan
senior tag
Tantárgyfelvétel, tantárgyleadás, tantárgyelfogadási kérelem leadása 2010. szeptember 6-20. (2 hét)
Beiratkozás, regisztráció 2010. szeptember 6-20. (2 hét)
Addig nem is érdemes nézni se a neptunt, se az órarend tervezetet, mert úgyis alakítják szerintem...
Egyébként az elektro labornál oda van írva, hogy ajánlott félév a 4., nem hinném, hogy előrébb hozták, ha Oláh is ezt mondta. -
Smaii Lee
csendes tag
Én most nézem, már csak 2 tárgyat hoz ki az órarendünk, szóval kicsit várni kéne míg tisztázódik...
-
Smaii Lee
csendes tag
válasz
Csont_1982 #344 üzenetére
Én ugyanabban a szituban vagyok mint te tantárgyügyileg... Kósa tanár úrral nem lehetne azt a beugrót ilyen hivatalos út mellett megbeszélni vajon?! Az elektronikára nem tudok mit írni, én is abban bíztam h lehet még pótolni ebben a félévben az elektro II-őt.
-
Csont_1982
csendes tag
Szevasztok skacok.....
Remélem kellemesen telt nyár mindenkinek....
Ha igen akkor újból nekifuthatunk :-)
Rávilágítanék néhány érdekes problémára1. Egyenlőre hiába írtuk meg a kérvényt el is fogadták, de még sajna nem tudjuk felvenni a prog 1-et..- ennek Kerekes Ati utána néz... kör mailt ígért ha intéz valamit.
2. nem tudom hányan vagyunk olyanok akiknek a az adatszerk beugró sem sikerült... mert azzal van egy kis gond... most tudatosult bennem hogy a az Ati féle kérvény csak a prog 1 ről szólt és így adatszerkből nem lesz meghirdetve maga a tárgy csak a vizsgakurzus ezért nem tudunk beugrózni így vizsga sincs. Max ezt is el lehet indítani egy kérvénnyel... de ehhez kellene az érintettek belegyezése, neve, neptun kódja.Csak akkor mehet ha megszerezzük Kósa szóbeli beleegyezését mint Pánovicsnál és ezt beleírjuk a majdani kérvénybe... de ennek a tantárgyfelvétel lezárása előtt kell lezajlania.
3. Nem értem az órarendet,,, mert rákérdeztem Oláhnál múlt félév végén azt mondta elkektro labor csak 4. félévben lesz és ezért ha valakinek csúszása van elektroból az 3. félévben pótolhat mert ugye nem engedi felvenni a labort ezt is hozzátette... most meg fent van az elektro labor az órarendben.-eddig úgy áll hogy akkor ebből is csuszás van annak akit érint.
Gyerekek tudom ez így félév elején sok... de gondoljatok arra hogy ezeket el kell dönteni mielőtt fizetünk.
Mivel ezek elég sürgős dolgok várom a véleményeteket itt vagy az e-mail címemre de hívhattok is az ismert számomon...
üdv. Csont
-
Csont_1982
csendes tag
Szevasztok skacok.....
Remélem kellemesen telt nyár mindenkinek....
Ha igen akkor újból nekifuthatunk :-)
Rávilágítanék néhány érdekes problémára1. Egyenlőre hiába írtuk meg a kérvényt el is fogadták, de még sajna nem tudjuk felvenni a prog 1-et..- ennek Kerekes Ati utána néz...
2 nem tudom hányan vagyunk olyanok akiknek a az adatszerk beugró sem sikerült... mert azzal van egy kis gond... most tudatosult bennem hogy a az Ati féle kérvény csak a prog 1 ről szólt és így adatszerkből nem lesz meghirdetve maga a tárgy csak a vizsgakurzus ezért nem tudunk beugrózni így vizsga sincs. Max ezt is el lehet indítani egy kérvénnyel... de ehhez kellene az érintettek belegyezése, neve, neptun kódja.Csak akkor mehet ha megszerezzük Kósa szóbeli beleegyezését mint Pánovicsnál és ezt beleírjuk a majdani kérvénybe... de ennek a tantárgyfelvétel lezárása előtt kell lezajlania.
3. Nem értem az órarendet,,, mert rákérdeztem Oláhnál múlt félév végén azt mondta elkektro labor csak 4. félévben lesz és ezért ha valakinek csúszása van elektroból az 3. félévben pótolhat mert ugye nem engedi felvenni a labort ezt is hozzátette... most meg fent van az elektro labor az órarendben.-eddig úgy áll hogy akkor ebből is csuszás van annak akit érint.
Gyerekek tudom ez így félév elején sok... de gondoljatok arra hogy ezeket el kell dönteni mielőtt fizetünk.
üdv. Csont
-
Smaii Lee
csendes tag
Üdv. ismét mindenkinek! Nem tudom mennyire vagytok aktívak, de azért próbálkozom. Az őszi félév órarendje nincs még fent vagy csak én nézem rossz helyen?!
-
hubee
csendes tag
Jó pihenést! Vagyis jó iskolamentes időszakot kívánok!
-
bir0sz
csendes tag
up
-
Smaii Lee
csendes tag
Zilizi tanár úrnál mikor lehet szerdán beíratni jegyet?
-
Enton
addikt
válasz
mikroprof1 #331 üzenetére
CSak nehogy aztán elvessük a súlykot.
-
hubee
csendes tag
Szerintem a köv. félév ebből a tárgyból sok embernek sorsdöntő lesz. Én speciel nem szeretném, ha emiatt Ti, vagy később én "kikerülnék" az egyetemről. Úgyhogy részemről legkésőbb a 3. felvett félévben beszélni fogok Sztrik Tanár Úr-ral, ő a felelősünk egyébként is. Ha ő nem tud segíteni, akkor megoldjuk máshogy. Megyünk feljebb, illetve alternatív módszerek is előkerülhetnek
-
-
hubee
csendes tag
Megkérnék mindenkit, hogy a Logika tárgyunkból legalább töltsétek ki a kérdőívet a Neptunon!
Mennyire volt érthető a konzultáció(volt?), mennyire jól magyaráz a Tanár Nő (magyaráz?), milyen volt a vizsga (ott volt?), mennyire volt korrekt a dolgozat pontozása... stb. stb.
Közös érdekünk, hogy változzon itt valami !! -
hubee
csendes tag
Majd írjátok meg, hogy hány embernek lett meg a logika, kíváncsi vagyok!
-
Enton
addikt
válasz
mikroprof1 #322 üzenetére
Valahogy én is így érzek ez iránt.
Habár te jobban csináltad mert szimultán OS-el is összehoztad.
Azt kijavította már legalább??? -
bodó
csendes tag
Hali mindenki!
Aki 30.-án logikából volt még vizsgázni annak van már valami eredménye?
-
hubee
csendes tag
Köszi az anyagot!
-
bir0sz
csendes tag
Küldtem mailt elektro 2-ből, akinek kell még jelezzen
-
Smaii Lee
csendes tag
http://data.hu/get/2706477/elektro.zip.html
A link ott lenne, szerintem olvasható valamennyire, remélem segít valamelyest
-
hubee
csendes tag
Én sajnos nem tudtam kidolgozni amik voltak. Ezek a számolások nekem könyv alapján nem mennek, órán meg szerintem az értette, aki amúgy is értette
Így ha küldtök feladatról megoldást, vagy idevágó elméletet az sokat segítene! -
bodó
csendes tag
Azon imátkozom hogy legyen a vizsgán egy elmélet, egy gencen, egy prenexizálás, egy szintaktikai feladat!
Ha ezek meglesznek akkor szerintem meglesz!
A normálformáival meg mennyen a ... -
bodó
csendes tag
Ez okés...
De mikor alakítgatni kell... A segédtáblázatban a De Morgan törvényeiig még csak csak eljutok de a disztributivitás már feladja a leckét... Az a C az sosem tiszta hogy akkor melyiket kell a C helyére behelyettesíteni! Meghát ugyebár az a hülye zárójelezés hogy akkor most mikor hova zárójel merthát elhagyhatom éppenséggel DE HONNAN?? Szóval nemértem, nem találom benne a logikát... -
Enton
addikt
Azzal sokra nem megyünk.
Az csak egy feladat, vagy egyse.
Normálalakok:Egy atomi formulát vagy negáltját literálnak fogjuk nevezni.
Elemi konjunkció:
1. egy literál,
2. vagy egy elemi konjunkcióés egy literál konjukciója.
Elemi diszjunkció
1. egy literál,
2. vagy egy elemi diszjunkció és egy literál diszjunkciójaKonjnuktív normálforma:
1. egy elemi diszjunkció
2. vagy egy elemi konjunktív normálforma és egy elemi diszjunkció kunjunkciója.
Diszjunktív normálforma:
1. egy elemi kunjunkció
2. vagy egy diszjunktív normálforma és egy elemi konjunkció diszjunkciója.Minden ítéletlogikai formulához konstruktálható vele logikailag ekvivalens konjunktív és diszjunktív normálforma.
-
bodó
csendes tag
VALAKI MAGYARÁZZZAAA MÁR EL NEKEM A KONJUKTÍV ÉS DISZJUNKTÍV NORMÁLFORMÁRA HOZÁST LEGYEN OLYAN SZIVES
KÉREMVagy ha küldene egy linket amin vannak példafeladatok azt is nagyon megköszönném!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest