Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
Smaii Lee
üzenetére
De sajnos nekem nem vették fel még eddig, a rosszabb hogy a neptunba nem is látszik ilyen tárgy csak egy ilb501-00 vizsgakurzus.
Akkor megy a telefon rájuk az már biztos.
Mert Mail-t meg már én is küldtem.
Node sebaj, megy most még 1 mail. Délben meg addig hívogatom őket amíg fel nem veszik nekem is. A hétszentségit, hogy semmi nem megy simán.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Enton
addikt
Namost akkor valakinek sikerült ilyen tárgyat felvennie:

Mert nekem a Neptunban csak egy vizsgakurzus van belőle csak, amire nem enged.
A to meg még nem vette fel, vagy már nem tudom akkor ez most mi... -
Enton
addikt
Hétvégén tudnak cselekedni? vagy inkább hagyam hétfőre?
Eddigi tapasztlatok alapján kb lófasz nincs 7 végén ott nemhogya to- ők napi 4-5 órát ha ott vannak hétköznap is.
Szal szerintem a 7 vége felejtős, de 7 főn, ugy rájuk mászok , hoyg addig le sem rakom a telefont(vezetékest) amíg azt nem csinálják amit mondok! -
-
Enton
addikt
válasz
Csont_1982
üzenetére
Mondjuk ha van ilyen kérvény benyujthatnánk azt is a sok óra felvétel meg vizsgázhatás mellé, hogy ugyan vasárnap is legyen már óra csütörtök helyett.
Hamár a pénteket elbasszák akkor a szombat se maradjon meg. -
Enton
addikt
válasz
Csont_1982
üzenetére
Most logikából nem teljesen jó a tárgy is, hisz ott nem kell beugro.
Hogy az órára bemész-e még egyszer vagy sem, az már egyéni dolog.
De én most biztos végigülöm az összeset két vödör kv-val és 6 liter energiaitallal.
Most így utolsó lehetőségnek nem ártana sikerülnie. -
Enton
addikt
válasz
Csont_1982
üzenetére
És akkor abban bízol hogy egy év mulva már meggondolják magukat, mert a körülmények nem fognak változni egy év mulva sem.

-
Enton
addikt
válasz
Csont_1982
üzenetére
De még mindig nem értem mi szólna a passzív melett mag a feladás, hogy köszönöm szépen ennnyi volt, eddig bírtam.
-
Enton
addikt
válasz
Csont_1982
üzenetére
De ha nemfizetsz tandíjat akkor nem tudsz vizsgázni sem belőle, mert passzív módban nem lehet tárgyat felvenni, a prog 1 bepotlásához pedig mindenképpen kell egy vizsgakurzust felvenni.
De nyugottan javítsatok ki ha nem így lenne. Mondjuk annak tudnék örülni, hogy simán tandíj nélkül van mód pótlásra.
De ezt én kötve hiszem. -
Enton
addikt
válasz
Csont_1982
üzenetére
De most a passzív státusszal mivel lesz jobb? NEkem ez nem világos, ha passzívra mész akkor se vizsga se semmi. Mire várnánk passzív módban?
-
Enton
addikt
válasz
mikroprof1
üzenetére
CSak nehogy aztán elvessük a súlykot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Enton
addikt
válasz
mikroprof1
üzenetére
Valahogy én is így érzek ez iránt.
Habár te jobban csináltad mert szimultán OS-el is összehoztad.
Azt kijavította már legalább??? -
Enton
addikt
Azzal sokra nem megyünk.
Az csak egy feladat, vagy egyse.
Normálalakok:Egy atomi formulát vagy negáltját literálnak fogjuk nevezni.
Elemi konjunkció:
1. egy literál,
2. vagy egy elemi konjunkcióés egy literál konjukciója.
Elemi diszjunkció
1. egy literál,
2. vagy egy elemi diszjunkció és egy literál diszjunkciójaKonjnuktív normálforma:
1. egy elemi diszjunkció
2. vagy egy elemi konjunktív normálforma és egy elemi diszjunkció kunjunkciója.
Diszjunktív normálforma:
1. egy elemi kunjunkció
2. vagy egy diszjunktív normálforma és egy elemi konjunkció diszjunkciója.Minden ítéletlogikai formulához konstruktálható vele logikailag ekvivalens konjunktív és diszjunktív normálforma.
-
Enton
addikt
Sikerült már valakinek teljesen kidolgozni az elektrot?
Főleg a számolós részeket. -
Enton
addikt
Várteréz adott egy plusz 10-est a szerdai vizsgához!!!!
-
Enton
addikt
Ez a mai Digitech most akkor hol is lesz?
Gondolom csak a Atom-ban nemde? -
Enton
addikt
válasz
colosseum
üzenetére
Itt megtalálod minden feladatát amit adhat, "részletesen" hol így hol ugy de nem csak végeredménnyel:
Feladatgyüjtemény megoldásokkkal
Megy mail-ben is ha nem néznél már ide fel.
-
Enton
addikt
-
Enton
addikt
Gondolom Erről a legfelső valamiről beszélsz:
Ami persze hogy nincs felvéve nekem mert minek is lenne. :S

Na majd holnap lezsírozom a TK-n vagy OK-n vagy OKT-n vagy fenese tudjami s zsösz az a kis könyvekkel meg fényképes iratokkkal.
Persze ezt is csak sujos pénzekért.Szóval ha volt már vizsga belőle lehet tudni mik voltak?
-
Enton
addikt
Akkor szimplán nem vettem fel vaslég-et ha volt külön is.
Na ezt jól elbaltáztam.
Habár, ha bemegyek és megírom kalkulus 2 név alatt a valséget, akkor azt majd be tudja irni ha köv félévben felveszem mint most a logikát.
Habár ezt még vele is le kéne zsírozni. Tudtam én hogy tul egyszerű volt ez az első félév, és erre itt a második ahol megint nem vettem fel valamit.
-
Enton
addikt
Szóval nem elég neki a 7500ft-os credit díj, még a vizsgáért is fizettet. a mocsokja.
Pedig simán abban a hitben éltem(én hülye), hogy ezzel resetel a vizsga lehetőség is.
Elmehet a 3.12-be vele.
Viszont azt merem állítani hogy itt az infos szakon az ő tárgyai a legjövedelmezőbbek az iskolának.
A kalkulus 2 vagy valség, teljesen mindegy minek hívjuk, akkor még eddig nem volt gondolom.
Az oké, hogy nekünk csak azt kéri, hogy valség, de vizsgának kalkulus 2 van kiírva a neptuniodiumon. Tehát arra kell majd jelentkezni. -
Enton
addikt
Kösz az elektrós felelevenítést!
Kérdés:
Volt már Kalkulus 2 ből eddig vizsga? Ha igen mik voltak a kérdések?Azt nemtudja véletlenül valaki hogy miért akar mindenképpen fizettetni a Logikavizsgárajelentkezéskor mikor még eddig nem is voltam egyen sem, plusz az előző féléves bukott 5 kredit díját is befizettem már?
Csakmert végre megvariálta és nem egyidőben lenne az OS-el, előrébrakta 2 órával, így már megtelve sincs a jelentkezés és jelentkeznék is, de mindig fizettetni akar.
-
Enton
addikt
válasz
mikroprof1
üzenetére
És akkor ez a szöveg a neptunlevélben mit is akar jelenteni:
"Az időszakok a levelezős és a költségtérítéses hallgatókra is vonatkoznak, vagyis a fentiek szerint a Gazdaságinformatikus BSc/MSc, Programtervező informatikus BSc/MSc, Mérnök informatikus BSc/MSc, Informatikus könyvtáros BA/MA képzésen levő hallgatóknak sem nappali, sem levelező tagozaton nincs nyáron vizsgaidőszak."
Most akkor nincs, vagy csak mostmár nem nevezik úgy?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1B
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)