- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bir0sz
csendes tag
válasz
eziskamu #249 üzenetére
jaaaajj a TO vazzzzzz, nekem novemberbe sikerült beiratkoznom, napi kapcsolatban voltam a TO-val, mail-telefon meg hetente egyszer személyesen. ...és elvileg semmi baj nem volt csak a neptun nem akart klubtaggá fogadni, na ne tépjük fel a sebeket. Jah és a magyar szolgáltatóknál sehol nem kapnak görcsöt a mosolytól, ott csak "mitakarmánmegintezah***ef**z" leszel.
ui.: de a rendes volt a TO, mert tantárgyfelvételért nem kértek lóvét, igaz kérelmet kellett írnom
-
bodó
csendes tag
válasz
eziskamu #249 üzenetére
Oláh László tanárúr (nekünk Elektronikát tanított) is mondta hogy ott a Fizika tanszéken nem egy álom szót érteni a TO-val! Némi pótdíj ellenében barátságosabbak
Nem éppen szó szerint de valami hasonlót mondott a tanár is
Ennyit erről...Ment a mail! Mégegyszer köszi Attila!
-
bir0sz
csendes tag
válasz
eziskamu #246 üzenetére
..eddig én is jártam ide vagy 7 évet (1,5 szak termése) ...ez a 8., párév kihagyás után
,és látom a különbségeket. ..jah és Attila0302 nem a "mai korosztály" . Mindenesetre remélem bejön ez a kérelmes dolog, elvileg az elmúlt időben a nappalisok elértek valamit a dékánnál hasonló üggyel kapcsolatban, ott is győzött a tömeg. Konkrét dolgot nem tudok, csak pletyiztek a srácok a TO előtt, én meg csak lestem, hogy ilyen van ?!! Na mindegy, nem veszett fejsze nyele, remélem nem vesztünk vele semmit . Az tény, hogy régen ez senkit nem érdekelt volna, reméljük ez megváltozott
.
További szép napot mindenkinek, és ne idegeskedjetek feleslegesen.
..itt a hétvége sunshine..akarom mondani esőköppenyui.: régebben beszéltem párszor a "régi gárdával" dolgokról, és az jött le, hogy a dolgok alapjaiban megváltoztak .... a képzésből szolgáltatás lett, kb ennyi.
-
bir0sz
csendes tag
válasz
eziskamu #239 üzenetére
Kellemesen csalódni még mindig jobb mindig jobb mint fordítva, abszolut igazad van
Azaz ha sikerül lesz ám öröm meg "bódottá", ha meg nem akkor ok, Attila0302 megpróbálta(köszönjük Attila0302, természetesen teljes mellszélességgel támogatlak). Hétköznapi hősökre is szükség van az életben, akik hisznek ezekben a dolgokban és megvalósítják azt.......mert Kefeszájú Őrmesternek nincsen párja...és ezt ne feled
-
Attila0302
csendes tag
válasz
eziskamu #237 üzenetére
Én hiszek neked, de az akkor volt ez meg most van, a te általad említett esetből nem következik, hogy sikertelenül járunk. Ha nem megyünk utána akkor biztos, hogy esélytelen.
kb: olyan mikor valaki irigykedik a másikra, hogy nyert a lottón és milyen jó neki, de ő sohasem vesz lottó szelvényt, tehát a nyerés esélyét sem adja meg.
Nem lehet, hogy az a baj veled, hogy tele vagy pesszimizmussal? Mert idáig a hozzá szólásodból ezt vettem ki. Sugárzik a negatívum belőled. Az ilyen embernek sokkal kevesebb öröme van az életben, próbálj meg optimistán gondolkozni és sokkal több örömöd lesz az életben, több siker élményed lesz. -
Attila0302
csendes tag
-
bir0sz
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Kolink Satellite
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest