Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Sikerült már valakinek teljesen kidolgozni az elektrot?
Főleg a számolós részeket. -
kohari
csendes tag
digi tech-ből jött körlevél.
Két emberkének nem sikerült (neptun kód: I48HWE, Y933RJ), a többieknek meg van, többek között nekem is.
-
Enton
addikt
Várteréz adott egy plusz 10-est a szerdai vizsgához!!!!
-
-
colosseum
csendes tag
egy elektro vizsgára én is benevznék

-
Smaii Lee
csendes tag
Elektro II A és B vizsga feladatsorát át tudná valaki küldeni?
-
hubee
csendes tag
válasz
mikroprof1
üzenetére
Oké, kösz .
-
bodó
csendes tag
Hali mindenkinek!
Digit technikából kapott már valaki valamilyen értesítést?
-
Enton
addikt
Ez a mai Digitech most akkor hol is lesz?
Gondolom csak a Atom-ban nemde? -
hubee
csendes tag
Fizika, ami legutóbb volt: [link]
Ha bárki ki tudja egészíteni, vagy van új infója, azt szívesen venném.
Jó tanulást!
-
hubee
csendes tag
Akinek még valséget kell beiratnia az indexbe, az jöhet pénteken 10-12 közt a Tanár Úrhoz. Én is akkor megyek.
-
bir0sz
csendes tag
..van felrakva segédanyag is,a http://fizika.ttk.unideb.hu/kisfiz/ZILIZI/INBK831E.htm oldal alján:
http://fizika.ttk.unideb.hu/~zilizi/segedanyagok.zip , lehet hasznos
-
hubee
csendes tag
válasz
mikroprof1
üzenetére
bir0sz kollega e-mailje alapján megpróbáltam egy segédanyagot összeállítani. Azt nem tudom garantálni, hogy hibátlan, de feltúrtam amit csak tudtam.. Sajnos részben képekben van, ez a későbbi felhasználást nehezíti

> Doksi itt < -
bodó
csendes tag
Hali mindenki!
Jól mondja a kolléga ezen a linken meglehet találni segédanyagokat!
http://fizika.ttk.unideb.hu/kisfiz/ZILIZI/INBK831E.htm
Sajna tételsort én sem találtam...
-
Smaii Lee
csendes tag
Valaki talált valami kérdéssort Dig.Techn.-ból?
-
hubee
csendes tag
Mai valség vizsga eredménye van már valakinek?
-
bir0sz
csendes tag
válasz
colosseum
üzenetére
http://irh.inf.unideb.hu/user/jsztrik/education/10/tomacsvalseg.pdf
én ezeket találtam benne:
1 : 3.6
2: 7.1;7.28
3: 7.33;7.34;7.36
4: 11.1;11.2persze lehet nem jók
, de én ezekkel próbálkozok be -
colosseum
csendes tag
Jelentem az agyam nem fog, ha valaki tudna egy kis fényt gyújtani benne, hogy miképpen hol tudnám megtalálni az elmélet 2-3as feladatát vagy mit kell keresnem nagyon jo lenne
mert nem találok rá jo dolgot
-
colosseum
csendes tag
okés kigtem
még nincsen meg az anyag, és kurvára holnap irunk
eza 2. elméleti tétel ez valami csoda. egy öröm egy boldogság.....fingom sincsen hogy mit kellen oda irni
lehet be kelett volna járni az órára
-
colosseum
csendes tag
Hajj hajj
kivagyok
az elméletet miből szedjem elő
nem találok neki jegyzetet 
-
Enton
addikt
válasz
colosseum
üzenetére
Itt megtalálod minden feladatát amit adhat, "részletesen" hol így hol ugy de nem csak végeredménnyel:
Feladatgyüjtemény megoldásokkkal
Megy mail-ben is ha nem néznél már ide fel.
-
colosseum
csendes tag
skacok valakinek véaség feladat (3. feladata )kidolgozva?
azzal nem boldugolok 
-
bir0sz
csendes tag
válasz
eziskamu
üzenetére
jaaaajj a TO vazzzzzz, nekem novemberbe sikerült beiratkoznom, napi kapcsolatban voltam a TO-val, mail-telefon meg hetente egyszer személyesen. ...és elvileg semmi baj nem volt csak a neptun nem akart klubtaggá fogadni, na ne tépjük fel a sebeket. Jah és a magyar szolgáltatóknál sehol nem kapnak görcsöt a mosolytól, ott csak "mitakarmánmegintezah***ef**z" leszel.
ui.: de a rendes volt a TO, mert tantárgyfelvételért nem kértek lóvét, igaz kérelmet kellett írnom
-
bodó
csendes tag
válasz
eziskamu
üzenetére
Oláh László tanárúr (nekünk Elektronikát tanított) is mondta hogy ott a Fizika tanszéken nem egy álom szót érteni a TO-val! Némi pótdíj ellenében barátságosabbak
Nem éppen szó szerint de valami hasonlót mondott a tanár is 
Ennyit erről...
Ment a mail! Mégegyszer köszi Attila!

-
eziskamu
addikt
Ez a képzésből szolgáltatás dolog nehezen csordogál a Bem tér fele
,bár valami ott is mintha, viszont szvsz a TO-n még most se kapnak görcsöt a sok mosolytól. És telefonon se túl szimpik.
Most is egy kérdésre, azt mondta valami nő telefonon, hogy egyáltalán nem lehet , és hogy nagyon siet, tegyem le.Viszont másnap valami fiatal srác ugyanazt a dolgot gyorsan elintézte a csoporttársamnak
-
bir0sz
csendes tag
válasz
Attila0302
üzenetére
mail ment
-
bir0sz
csendes tag
válasz
eziskamu
üzenetére
..eddig én is jártam ide vagy 7 évet (1,5 szak termése) ...ez a 8., párév kihagyás után
,és látom a különbségeket. ..jah és Attila0302 nem a "mai korosztály" . Mindenesetre remélem bejön ez a kérelmes dolog, elvileg az elmúlt időben a nappalisok elértek valamit a dékánnál hasonló üggyel kapcsolatban, ott is győzött a tömeg. Konkrét dolgot nem tudok, csak pletyiztek a srácok a TO előtt, én meg csak lestem, hogy ilyen van ?!! Na mindegy, nem veszett fejsze nyele, remélem nem vesztünk vele semmit . Az tény, hogy régen ez senkit nem érdekelt volna, reméljük ez megváltozott
.
További szép napot mindenkinek, és ne idegeskedjetek feleslegesen
.
..itt a hétvége sunshine..akarom mondani esőköppenyui.: régebben beszéltem párszor a "régi gárdával" dolgokról, és az jött le, hogy a dolgok alapjaiban megváltoztak .... a képzésből szolgáltatás lett, kb ennyi.
-
eziskamu
addikt
Csak felhúzott, hogy szerinte túl rámenős voltam, pedig félelmemben laposabb voltam mint a tevesz@r
Szerintem meg pont az új korosztálynak vágták fel ok nélkül a nyelvét.
Azt sem értem, hogy milyen fene nagy változások történtek arra amikor a régi gárda nagyja még ott van, mert a Bolognai rendszer csak tovább bonyolítja a dolgokat, a Neptun 2 csak annyit javult az elődökhöz képest, hogy az indikátor legalább jelzi a terhelést, viszont a régebbi rendszereket nem izgatták a tárgyi előfeltételek, csak a tanárt, és max a TO-t. Az új telephely meg kikerült a közgázhoz, ami diákfüggő, hogy kinek lesz jó.Gyakorolni kell a programozást (ki kell tűzni olyan problémát ami érdekli is az embert), matekhoz/fizikához össze kell ülni pár okosabb sráccal, jegyzeteket kell csereberélni közösségi oldalon, és máris könnyebben megy minden, a kérvény magában kevés.
-
hubee
csendes tag
válasz
Attila0302
üzenetére
Válaszmail ment!

-
mikroprof1
csendes tag
válasz
Attila0302
üzenetére
Köszi

Mél ment.
-
bir0sz
csendes tag
válasz
eziskamu
üzenetére
Kellemesen csalódni még mindig jobb mindig jobb mint fordítva, abszolut igazad van
Azaz ha sikerül lesz ám öröm meg "bódottá", ha meg nem akkor ok, Attila0302 megpróbálta
(köszönjük Attila0302, természetesen teljes mellszélességgel támogatlak). Hétköznapi hősökre is szükség van az életben, akik hisznek ezekben a dolgokban és megvalósítják azt.......mert Kefeszájú Őrmesternek nincsen párja...és ezt ne feled 
-
eziskamu
addikt
válasz
Attila0302
üzenetére
Hoppsz ez meg egy másik topikba ment volna.
-
eziskamu
addikt
válasz
Attila0302
üzenetére
Megvan, a te címedben nincs pont. Csak érdekelt volna, hogy ebben az országban ki ilyen fene nagy optipista

-
eziskamu
addikt
válasz
Attila0302
üzenetére
Azt hitem, aki már az energiaszektorban dolgozik (ha jól csirippeli a gugli) egy ideje felhagy a gyerekes hülyeségekkel. Készülni kell a bajra is, a mai világba nem az optimisták a nyerők, hanem az óvatosak és az ügyeskedők.
2007 nem volt olyan rég. -
Attila0302
csendes tag
válasz
eziskamu
üzenetére
Én hiszek neked, de az akkor volt ez meg most van, a te általad említett esetből nem következik, hogy sikertelenül járunk. Ha nem megyünk utána akkor biztos, hogy esélytelen.
kb: olyan mikor valaki irigykedik a másikra, hogy nyert a lottón és milyen jó neki, de ő sohasem vesz lottó szelvényt, tehát a nyerés esélyét sem adja meg.
Nem lehet, hogy az a baj veled, hogy tele vagy pesszimizmussal? Mert idáig a hozzá szólásodból ezt vettem ki. Sugárzik a negatívum belőled. Az ilyen embernek sokkal kevesebb öröme van az életben, próbálj meg optimistán gondolkozni és sokkal több örömöd lesz az életben, több siker élményed lesz. -
eziskamu
addikt
válasz
Attila0302
üzenetére
Hát ha nálam jobban valaki meghunyászkodott, akkor már nyalt. Csak annyit csináltam, hogy többször jártam hozzá az adott ügyben, mint szerette volna, vagyis többet, mint nullaszor. Nem azt mondtam, hogy ne csinálják, csak , hogy ne bízzák el magukat. Mint a mondásban, hogy remélni a legjobbat, de készűlni a legroszabbra. 7 év alatt kicsit volt rálátásom pár dologra

Ismerek kollégákat nagyobb szájjal és tudással!! magamnál, akik nem voltak ilyen szerencsések, de legalább a tudásuk miatt így is el tudtak adott területen helyezkedni.Ja és ne hidd azt, hogy most mit szólok bele, ha végeztem, mert egy éve kezdtem bele egy újabb műszaki tudomány elsajátításához, munka mellett saját pénzből, levelezőn. Van egy terület, amihez nem tudtam közel jutni, most megpróbálom más irányból, ha már a fizikához direktbe hülye vagyok

-
Attila0302
csendes tag
-
hubee
csendes tag
Ez a mai fizika annyira nem volt ínyemre...
-
eziskamu
addikt
válasz
Attila0302
üzenetére
Hehe ilyen és hasonló kérelmekkel próbálkozások az én időmbe is voltak több tárgyból, kevés sikerrel. Egyszer Pici már annyira unta hogy rájárok, hogy kedvesen beigért egy maflást
, asszem rendszerfejlesztésnél. Régi szép idők 
-
Attila0302
csendes tag
Sziasztok!
Voltam Pánovicsnál olyat tudtam kijárni nála, hogy írnunk kell egy kérelmet az oktatási dékánnak arról, hogy engedélyezze részünkre a prog1 felvételét és természetesen a ráépülő tantárgyak felvételét az őszi idényben és ha ezt kijárjuk akkor ő biztosít egy beugró írási lehetőséget. Tehát idáig jó úton haladunk. Emiatt mindenkit arra kérek, hogy tudjam az ügyünket tovább vinni, hogy a neveteket és neptun kódotokat erre az email címre küldjétek el.
Aki nincs a címzettek között és netalán ti elértek terítsétek már ezt az infot feléjük és ők is küldjék el az adataikat. Akinek van még vízgálya, az nézze már meg a jelentkezők közöttiek adatait és küldje el, hogy őket is értesíthessük.
Akinek tudtam közvetlenül is elküldtem ezt illetve a deikmi2009@gmail.com -ra is. Ide nem írom ki az email címemet. A deikmi2009 en ott van, vagy keressen pü-ben vagy másokon keresztül.Üdvözlettel:
Attila0302
-
colosseum
csendes tag
én meg fel se tudom venni a logikát mert nincsen már hely. megyek a TO-ra kibővíttetem a vizsgaidőpontot

-
bodó
csendes tag
-
hubee
csendes tag
válasz
Smaii Lee
üzenetére
Én írtam tegnap a Tanárunknak elektro 2 miatt; itt a válasz:
"Kedves Hallgató!
Elkerülve azokat a nekem megadott időpontokat, amikor más vizsgáik vannak
június 30-án 14h-ra irtam ki egy levelezős Elektronika 2 vizsgát.
(Azok tudják felvenni, akik teljesitették az Elektronika 1-et.)" -
bodó
csendes tag
válasz
mikroprof1
üzenetére
Nagyon köszike!
A/4-es teljes lapon jó lesz nyomtatva?
8-as betűméretre nyomtam meg kicsinyítettem a képeket de így is fogod majd látni nyugi
-
mikroprof1
csendes tag
Nah, eddig jutottam (102) valaki egészítse ki és nyomtasson ki nekem is 1 példányt belőle, pls.
www.mplanet.hu/bande/fizika.rar
-
Smaii Lee
csendes tag
Bőven elég szerintem már ennyi is

Viszont az Elektro II jól el lett rakva... logikának is megy befőtt
-
bodó
csendes tag
válasz
mikroprof1
üzenetére
Én nem teljesen tudom kiolvasni mindenhol

Próbáltam csinálgatni de nem sokra jutottam most meg el kell mennem!
Amik megvannak: 111, 113,112,109 és a 108 az abban benne van!, 107,98
Ennyi sikerült sajnos! De ebben sem találtam meg 100%-an mindent! -
Smaii Lee
csendes tag
válasz
mikroprof1
üzenetére
Jolvan, csak szerintem kár az energiát beleölni ha már Cserpák tanár úrral kidolgoztuk utolsó előadáson

-
Smaii Lee
csendes tag
A 112-est is kidolgoztuk órán, be is van scannelve, igaz nem írtam le végig a kérdést de ott van h elektromágneses síkhullámokkal kapcsolatos, csak úgy mint a 65-69-ik kérdés. Nem értem mért nehezítitek meg saját magatoknak a munkát
ha ennyire olvashatatlan a scanneleséem akkor azt írjátok, begépelem, csak nem volt kedvem mert rajzolgattunk egy párat benne 
-
bodó
csendes tag
válasz
mikroprof1
üzenetére
Hol tartasz most?
-
bodó
csendes tag
válasz
mikroprof1
üzenetére
Hogy haladsz a kidolgozással??
Sajnos én egész lassan!
-
bodó
csendes tag
112-es kérdést megkeresnéd mert nekem nem tiszta...

Találtam valamit de nem biztos!
Nemtom milyen volt az eleje de errefelé már keresni sem egyszerű...
Üdv:
Bodó! -
bodó
csendes tag
válasz
mikroprof1
üzenetére
Dolgozom visszafelé akkor és ha egy adagot megcsináltam akkor írok hogy nehogy egymásra dolgozzunk a végén

-
Smaii Lee
csendes tag
Akkor itt lenne
http://data.hu/get/2660345/fizika.zip.html
ennyiből már csak fog görbülni

-
Smaii Lee
csendes tag
válasz
mikroprof1
üzenetére
Cserpák hadnagytól kaptunk tételtsort azon bekarikázgattuk, hogy mi kell. 60-ig kidolgoztam, ami nekem a füzetben van aki volt előadáson legalább az utolsón azoknak meg kell lenni, de bescannelem attól független. Nemsoká töltöm fel.

-
bir0sz
csendes tag
napközbe megnézem nekem is mim van, feldobom ami hasznos lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- MacBook Pro 16" M3 MAX 48GB 1TB 100% akku Silver
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.