- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodó
csendes tag
válasz
Csont_1982 #654 üzenetére
Hali!
Ezeket tudtam felvenni!
Elektronika labor, Informatikai rendszerek modellezése..., irányítástechnika, prog1, Vállalati információs rendszerek!Te hogy állsz? Miket sikerült felvenni?
-
Attila0302
csendes tag
válasz
Csont_1982 #632 üzenetére
A vállalat céljai, a vállalati működés érintettjei
A piac, verseny és együttműködés a piacon
A stratégia megközelítései, a stratégiai menedzsment folyamataA lényeg az volt, hogy a fontos fogalmakat kell kiemelni aláhúzni, felsorolni ahol kell a púder az mindegy, hogy mi, amit Szilárd feltett abban benne vannak a kulcs szavak.
Ja és még az a lényeg, hogy kérdésenként van egy A4-es lap, mind a kétoldalt írjátok tele, tehát összesen 6 oldalt. Apróbb trükkök nagy betűket írni, esetenként ugyan azt a mondatot.
-
bodó
csendes tag
válasz
Csont_1982 #627 üzenetére
Hali!
Hála Istennek sikerült
MMMEEEEGGGVVAANNN A KKEETTEESSSok sikert neked is hozzá
-
bodó
csendes tag
válasz
Csont_1982 #610 üzenetére
Hali!
Jaja teljesen ugyanazok voltak a kérdések!
7 feladat + 1 elmélet! Dettó mint legutóbb!
Volt Gencen, diszjunktív normál forma, prenexizálás, szintaxissal kapcsolatos feladat, szemantikával kapcsolatos, igazságtáblával megoldható... hirtelen ennyi jut eszembe!
Nagyon remélem hogy én már nem megyek 27-én!
-
dobolan
senior tag
válasz
Csont_1982 #465 üzenetére
"s személyenként csak két alaklom ellentétben a megszokott 3-mal mert a tanár szerint ennyi elég kell hogy legyen"
Na ezt kötve hiszem, létezik vizsgaszabályzat is...
-
bir0sz
csendes tag
válasz
Csont_1982 #465 üzenetére
Szerintem a Neptunon is kellene levelezni a vizsgaidőponttal kapcsolatban, mert a forumot sokan nem használják, mivel itt csak "hülyeségekről" van szó.
Másik: Prog2. Össze kellene ülni és megcsinálni pár beugrót a régiekből, megbeszélni a kérdéses részeket. Az "összeülés" lehet virtuálisan is persze, de jobb lenne fizikailag. Engem kereshettek MSN-n is , az itt megadott e-maillel elértek. A prog2 beugró kérdéseit majd körbeküldöm. -
Smaii Lee
csendes tag
válasz
Csont_1982 #458 üzenetére
Január a jó nekem is csak...
-
Smaii Lee
csendes tag
válasz
Csont_1982 #431 üzenetére
Szerintem MI<Neptun-kód> pass.: meg CsaládnévKeresztnév és nagybetűkkel az elsők... vagy az MI helyett ML nem tudom pontosan
-
bir0sz
csendes tag
válasz
Csont_1982 #431 üzenetére
szerintem nem csak te nem irtad fel (többek közt én sem
), de holnap küldök levelet, ha'tha kapok választ.
-
Smaii Lee
csendes tag
válasz
Csont_1982 #422 üzenetére
Én még küzdök a TO.-val...
-
eziskamu
addikt
válasz
Közgáz szvsz majdnem mindenkinek van (az inkább legyen a PTI-sek gondja, hogy nincs olyanjuk). Volt PTM-en (ott még marketing is, meg vállalati gazdaságtan), és van vilmmérnökin is. Az még annyira nem is hülyeség, pláne, hogy a programozási/informatikusi tudást sokak fogják pénzügyi/gazdasági területen használni. Azon felülmiért baj a közgáz? Valahol matek az is.
Amúgy nem veszik nektek olyan véresen komolyan, mint a közgázosoknak. Lényegében összefoglalják a makró és mikroökonőmiát, amit ugye külön tárgyanként vesznek több féléven keresztül a szakosok.
Én hallgattam már Műemlékvédelmet is (önszántamból!), és poén volt
Fazekas: Nem baj ha szunyáltok, csak ne túl hangosan. Nekem pl annó tetszet az órája. Amúgy arra kell vigyázni, hogy ne dumáljatok az óráján, mert én már láttam bepipulni órai beszélgetés miatt. Nem volt szépA szociológia tényleg matrhaság, bár ha viccesre veszi a tanár
Marketingből is sok vicces képet vetítettek, legalább is azon a 2-3 órán, amin benn voltam -
dobolan
senior tag
válasz
Ez nem a felsőfokú műveltség része, hanem a magyar oktatási rendszer hülyesége, hogy szociológiát betesznek mérnöki képzésbe.
-
Attila0302
csendes tag
válasz
Csont_1982 #402 üzenetére
Szia Csonti látom jó lett a mail.
-
Enton
addikt
válasz
Csont_1982 #402 üzenetére
Mondjuk ha van ilyen kérvény benyujthatnánk azt is a sok óra felvétel meg vizsgázhatás mellé, hogy ugyan vasárnap is legyen már óra csütörtök helyett.
Hamár a pénteket elbasszák akkor a szombat se maradjon meg. -
bir0sz
csendes tag
válasz
Csont_1982 #398 üzenetére
Ha jól láttom, (nagyon reggel van még), semmi nem épül rá.
..jah és szerintem lesznek még tantárgyaink, szval figyelmünk ne lankadjon, hétfőtől pénzes a tantárgyfelvétel
.
-
Smaii Lee
csendes tag
válasz
Csont_1982 #386 üzenetére
A kettőt egyszerre nem engedi felvenni, de akkor felveszem én is úgy. A fiktív mit akar takarni? Köszi a segítséget!
-
Smaii Lee
csendes tag
válasz
Csont_1982 #379 üzenetére
Logikából anno azt mondta hogy a gyakorlati részt nekünk levelezősöknek automatice aláírja.
-
bir0sz
csendes tag
válasz
Csont_1982 #374 üzenetére
a inf kar honlapja, vagy xls (tudsz szürni vagy mit): . A neptunon természetesen nincsennek fent, de az sem biztos hogy ezek lesznek, de esélyesek szerintem
-
Enton
addikt
válasz
Csont_1982 #373 üzenetére
Most logikából nem teljesen jó a tárgy is, hisz ott nem kell beugro.
Hogy az órára bemész-e még egyszer vagy sem, az már egyéni dolog.
De én most biztos végigülöm az összeset két vödör kv-val és 6 liter energiaitallal.
Most így utolsó lehetőségnek nem ártana sikerülnie. -
Smaii Lee
csendes tag
válasz
Csont_1982 #370 üzenetére
Elektro II, Logika ?
-
Smaii Lee
csendes tag
válasz
Csont_1982 #367 üzenetére
Ment PM is, de akkor itt kérdezném, hogy milyen tárgyakat vettél fel végül?
-
Smaii Lee
csendes tag
válasz
Csont_1982 #363 üzenetére
Nyugodtan oszd az észt, mert én pölö "kezdő" vagyok így fősuli terén és elég nehéz követni már ezeket a tárgyakat. Itt 3 félévre javasolt tárgyként a Prog 2 és a Adatb.rendsz. van meg a Jelej és Rendszerek, de ezt utóbbi Sztrik tanár úrnál sztem letudtuk másnéven előzőfélévben... Akkor össz-vissz 2 tágy lesz ebben a félévben?!, amelyek előfeltétele ahogy említetted a Prog 1... Attila elrendezte a Prog 1-et nem?
-
Enton
addikt
válasz
Csont_1982 #360 üzenetére
És akkor abban bízol hogy egy év mulva már meggondolják magukat, mert a körülmények nem fognak változni egy év mulva sem.
-
Enton
addikt
válasz
Csont_1982 #358 üzenetére
De még mindig nem értem mi szólna a passzív melett mag a feladás, hogy köszönöm szépen ennnyi volt, eddig bírtam.
-
Enton
addikt
válasz
Csont_1982 #356 üzenetére
De ha nemfizetsz tandíjat akkor nem tudsz vizsgázni sem belőle, mert passzív módban nem lehet tárgyat felvenni, a prog 1 bepotlásához pedig mindenképpen kell egy vizsgakurzust felvenni.
De nyugottan javítsatok ki ha nem így lenne. Mondjuk annak tudnék örülni, hogy simán tandíj nélkül van mód pótlásra.
De ezt én kötve hiszem. -
Enton
addikt
válasz
Csont_1982 #353 üzenetére
De most a passzív státusszal mivel lesz jobb? NEkem ez nem világos, ha passzívra mész akkor se vizsga se semmi. Mire várnánk passzív módban?
-
dobolan
senior tag
válasz
Csont_1982 #348 üzenetére
Én a neptunról beszéltem, amit most felhoz tantárgyfelvételnél, ugyanis a teljesített tárgyakat is listázza jelenleg, sőt még a szakdolikat is, legalábbis nálam, most így működik.
Ott a valség is 2. féléves tárgy egyébként.
-
Smaii Lee
csendes tag
válasz
Csont_1982 #344 üzenetére
Én ugyanabban a szituban vagyok mint te tantárgyügyileg... Kósa tanár úrral nem lehetne azt a beugrót ilyen hivatalos út mellett megbeszélni vajon?! Az elektronikára nem tudok mit írni, én is abban bíztam h lehet még pótolni ebben a félévben az elektro II-őt.
-
eziskamu
addikt
válasz
Csont_1982 #129 üzenetére
Mi még az ilyeneket gyümölcsökkel vettük
-
mikroprof1
csendes tag
válasz
Csont_1982 #69 üzenetére
-
mikroprof1
csendes tag
válasz
Csont_1982 #59 üzenetére
THX Mester!
-
mikroprof1
csendes tag
válasz
Csont_1982 #47 üzenetére
Ne urazz, mert megsértődöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tesla topik
- EAFC 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Haditechnika, harcászat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- Eladó Garmin Forerunner 955 óra + egy Garmin RD (Running Dynamics) Pod
- Helldivers 2 Limited Edition(Bontatlan, garanciális)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest