- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
corba
csendes tag
toyone és Hazsolt köszönöm a válaszokat
A memóriával valóban az a bajom, hogy 1600 helyett 1258-on fut (ráadásul nem tudom mi az a NB Frequency, de hozzá tartozó 3351,5Mhz érték ijesztően magasnak tűnik), miközben a CPU-t a gyári program felhúzza majd 3,8 Ghz-ra, pedig magamtól nem kérnék ekkora tuningot...és ráadásul ezt elég magas feszültséggel teszi, ami ha jól sejtem veszélyes is lehet az eszközre mondjuk hosszabb távon.
Arra már rájöttem, hogy a memóriát addig nem tudom a biosban korrigálni amíg teljesen ki nem kapcsolom az OC Genie-t, mert amíg az aktív, addig semmi manuális beállítást nem lehet tenni.
Ha lenne valahol egy "beállítási útmutató" hogy melyik értéket mire állítsam a biosban egy baráti tuninghoz (mondjuk 3,4-3,5 Ghz cpu), akkor nem haboznék és kikapcsolnám a gyári tuningot...de magamtól csak a cpu base x multiplier = speed részt tudnám beállítani, és félek, hogy a többi tucatnyi elemnél amit szintén állítani kell hogy kiegyensúlyozott rendszer legyen (voltok, memória adatok stb) valahol elrontanám.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 RGB PRO SL - 5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7200MHz CL34 - 99 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs