Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Talán sikerül kicsit felpörgetni a topicot,íme a bajom:Mivel az i3 530-as procim elég most alapon is,ezért alulfeszeltem,hogy keveset egyen,most azt szeretném,hogy a memót alapon,vagyis 1333-on kicsit gyorsítani,hogy mégiscsak legyen vmi elfoglaltságom.
Eddig a legkisebb BIOS-ban adható feszen(1,60V) ment 9-9-9-24-ben.Ezt most módosítottam 8-8-8-20-ra,máshoz nem nyúltam.Még megpróbálom lentebb is vinni,de nem tudom,hogy Prime alatt mennyi idő után mondhatom azt,hogy stabil a memó?
Egyébként amióta átállítottam az időzítést a 4 szálon a prime tesztjei sokkal jobban futnak,egy időben végeznek,ezelőtt volt,hogy lemaradt az egyik akár 1-2 perccel is,érdekes.Kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest