- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Mivel a gépem kiköltözött az asztalra ház híján,így végre meg tudtam nézni milyen chipek vannak a kis Value-s Kingston KIT-emen(1333MHZ CL9).
Ezt találtam rajta: Elpida J1108BDBG-DJ-F
A gugliba beírva ezt,erre az oldalra dobott: [link]Ez nagyon biztatónak tűnik.De tényleg ilyen erős chipek lennének rajta?
Köszönöm a segítséget!
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Talán sikerül kicsit felpörgetni a topicot,íme a bajom:Mivel az i3 530-as procim elég most alapon is,ezért alulfeszeltem,hogy keveset egyen,most azt szeretném,hogy a memót alapon,vagyis 1333-on kicsit gyorsítani,hogy mégiscsak legyen vmi elfoglaltságom.
Eddig a legkisebb BIOS-ban adható feszen(1,60V) ment 9-9-9-24-ben.Ezt most módosítottam 8-8-8-20-ra,máshoz nem nyúltam.Még megpróbálom lentebb is vinni,de nem tudom,hogy Prime alatt mennyi idő után mondhatom azt,hogy stabil a memó?
Egyébként amióta átállítottam az időzítést a 4 szálon a prime tesztjei sokkal jobban futnak,egy időben végeznek,ezelőtt volt,hogy lemaradt az egyik akár 1-2 perccel is,érdekes.Kösz a segítséget!
-
gooool
őstag
Kösz a segítséget Neked és subaru-nak is.A max fesz,amit adok nekik az 1,7V lesz,afelett semmiképp nem feszelem őket.Először megpróbálom az eggyel nagyobb lépcsőt(1600MHz CL9 1,65V),hátha,aztán majd kiderül,hogy stabil-e,nagy baj nem lesz belőle.
A memset-et pedig csak addig használnám amíg meg nem találom a megfelelő beállítást,utána BIOS-ban mentem a dolgokat. -
gooool
őstag
Sziasztok!
A procimat(Phenom II X4 B50) már sikerült belőnöm arra a beállításra,ami nekem most elég,vagyis 3500Mhz 1,400V,NB 2250Mhz 1,100V,HT alapon 2000-en.Most a memóriát szeretném tuningolni,ami egy Kingston Value 2x2Gb DDR3 1333Mhz Cl9-es KIT.A ramok Elpida chipesek,ez nem tudom jót jelent-e,de szeretném kicsit optimalizálni a dolgokat.Mire kell figyelnem ram tuningnál?Fesz,órajel,időzítés,mivel érdemes kezdeni?Kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged